- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Canım hastayım diye belki de bilemiyorum yitikşifayi oturtturmam biraz zaman alacak ama olsun sabah kahvaltımı daha iyi yaparim bi de hızlı hızlı yedim diye de olmuş olabilirAfiyet olsun canım doymamana üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hastayım diye belki de bilemiyorum yitikşifayi oturtturmam biraz zaman alacak ama olsun sabah kahvaltımı daha iyi yaparim bi de hızlı hızlı yedim diye de olmuş olabilirAfiyet olsun canım doymamana üzüldüm
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Selam canım nasil gecti misafirlikSelam
Uzerimden tır geçmiş gibiyim
Adımları tamamlayayim diyicem yediklerimiSen ne yedin de hele
BekliyoreAdımları tamamlayayim diyicem yediklerimi
Çok konuşanın ben olmam lazımdi bu işte terslik varGeçmiş olsun ablacım (sonun da kafayı çıldırttınız kadına az konuşun az)
Bekle bekle de değişik birşey yok yediklerimde pastalar börekler malesef ucusmayacak menumdeBekliyore
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?Kıslar yoğun bir günden hepinize miraba öğlen gibi boğazım fena şişti nefes alamıyordum niye böyle oldu anlamadım acile gittik yoğun balgam oluşumu olduğu için hava verdiler ilaçlı rahatladım ya of ne biçim iş çözemedim antibiyotiğe başladım yine canım annem de korktu benim halimi görünce onun gribi çok ağır geciyor diye evine gitmek istedi onu da evine bıraktık hiç istemiyordum gitmesini sonra eve geri geldik esim pazarı yapmış yemek pişirdim bi de bugün mac varmis eşim anne babasını çağırmış haberim yoktu onları da ağırladım gittiler yarım saat olacak. Çok yoğun bir gün oldu benim için regl de oldum ohhh ne ka güzel yoruldum yahu
yok canım. ben hep hastanede ya da sağlık ocağında ölçtürürüm. zaten iğneler kişiseldir. kullanılmaz.Bir de kimsenin şeker ölçüm Hicazında şeker ölçmeyin..
En azından parmak delen iğnesini yeni iğneyle değiştirip öyle ölçün..
Kan yoluyla bulaşan bir sürü haftalık var aman dikkat edin
tabi.Ben eşimde bile değiştiriyorum. Tabi ki iğneler kişisel.kullanilir.
maşallah süphanallahBen beslenmeyi öğrendim galiba. Bugün kahvaltıda incir reçeli yedim 2 adet ..
klasik pazar kahvaltısı 2 dilim ekmek. Akşamda çorba tavuk salata yedim. 7 de bıraktım yemeyi. Ben oldum gibi geliyor. 1 saat spor yaptim. Tekrar yapacağım . Hep böyle gider inşallah.
bekleyek zati regl de başladı görelim cümbüşüYarını bekleyek
Cocuklar icin iyi oldu oynadilar baya. Ben cok yoruldum cocuklar iyi olsundaSelam canım nasil gecti misafirlik
Aynen canim onlar iyi olsundaCocuklar icin iyi oldu oynadilar baya. Ben cok yoruldum cocuklar iyi olsunda
Cok sağol canım boğazım fena kanlı balgam var maalesef kulaklarım da ağrıyor onun ilacı yok damla almam lazım canım burnum da akıyor 1 gün de tekrar hasta olmayı nasıl becerdim hiç bilmiyorum bana madalya takılması lazımgeçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
yok canım. ben hep hastanede ya da sağlık ocağında ölçtürürüm. zaten iğneler kişiseldir. kullanılmaz.
tabi.
maşallah süphanallah
bekleyek zati regl de başladı görelim cümbüşü
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar
55 sayfa geçmiş maşallah
Çok geçmiş olsun canim ya bayagi agir geciriyormussunCok sağol canım boğazım fena kanlı balgam var maalesef kulaklarım da ağrıyor onun ilacı yok damla almam lazım canım burnum da akıyor 1 gün de tekrar hasta olmayı nasıl becerdim hiç bilmiyorum bana madalya takılması lazım