- 30 Kasım 2014
- 28.520
- 125.764
gebelikte açlık ve tokluk değerlerine çok dikkat ediyorlar. açlığı 95 istiyor maksimum. tokluğu da 120.Evet evet benim gebelkte çok çıkıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelikte açlık ve tokluk değerlerine çok dikkat ediyorlar. açlığı 95 istiyor maksimum. tokluğu da 120.Evet evet benim gebelkte çok çıkıyordu
benim açlık 75 çıktı en son tahlildeBenim açlık 93 tokluk 104
Türkiye hazır giyim tekstil başkanı söylemiş canımnereden duydun canım?
sinir bozucuTürkiye hazır giyim tekstil başkanı söylemiş canım
Genemi ben genemiBugün daha kimseyi etiketlemem ablam kızıyor
Efendim hayalet casper'ım
Evet canım dahiliye bana öyle söyledi fazla çıkarsa şeker hastası olarak nitelendiriyor e bizim ailede annanem de var şeker ben hep üst sınırda gittim şimdi aralar da yüksek çıkıyor işte yürüyüş ve beslenme dikkat edilmesi gerekliymiş.gebelikte açlık ve tokluk değerlerine çok dikkat ediyorlar. açlığı 95 istiyor maksimum. tokluğu da 120.
Canım etiket yapmamışim yapayım dedim küsmeEfendim hayalet casper'ım
Hemende şikayetEfendim
Sarki paylastim görmedinBugün daha kimseyi etiketlemem ablam kızıyor
Yok sen olur mu benGenemi ben genemi
Gidiyorum bizimkiler Bodrum'da Ocak başındaydıSarki paylastim görmedin
Yok şikayet değil de ablanla paylaşmak istedim sadeceHemende şikayet
Daha iyiyim canim iyi tarafindan bakmaya calisiyoruz , arkasinda colugu cocugu kalmadi anne babasina sabir versin .Nasil olsun canım
Nasil şikayet değil biz ona şikayet diyoruzYok şikayet değil de ablanla paylaşmak istedim sadece
Amin canım benim mekanı cennet olsun inşallahDaha iyiyim canim iyi tarafindan bakmaya calisiyoruz , arkasinda colugu cocugu kalmadi anne babasina sabir versin .