- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende unuttum sorun yok
Bu arada benim kızın sınıfında diğer sınıf annesinin kızı pozitif çıktı
İnşallah temasli değillerdirBu arada benim kızın sınıfında diğer sınıf annesinin kızı pozitif çıktı
HoşgeldinAdım =Ayşe
Yaşım =26
Kilom=71
Boyum=156
Evliyim
1yasinda bi kizim var
Çocukluğumdan beri kiloluyum malesef artik zayif biri olup ozguvenimin yerine gelmesini istiyorum 78le diyete basladim 75.5ile hamile kalip 86kusurle doguma gittim dogumdan sonra 78kiloya indim sonra diyet ve sporla 67kiloya kadar indim ve su son iki aydir spor ve diyet hayatim da yok o yuzden bi an once toparlanmak istiyorum ve yaza 60kilo olmaz istiyorum insallah suan 71kilo yazdim ama tartimin pili bitmis en son 69.7felan geliyordum tahmini 71kusur olmuşumdur
Tesekkur ederim HosbuldumHoşgeldin
Hosgeldin canim yeniden bende elif 32 yaşındayimAdım =Ayşe
Yaşım =26
Kilom=71
Boyum=156
Evliyim
1yasinda bi kizim var
Çocukluğumdan beri kiloluyum malesef artik zayif biri olup ozguvenimin yerine gelmesini istiyorum 78le diyete basladim 75.5ile hamile kalip 86kusurle doguma gittim dogumdan sonra 78kiloya indim sonra diyet ve sporla 67kiloya kadar indim ve su son iki aydir spor ve diyet hayatim da yok o yuzden bi an once toparlanmak istiyorum ve yaza 60kilo olmaz istiyorum insallah suan 71kilo yazdim ama tartimin pili bitmis en son 69.7felan geliyordum tahmini 71kusur olmuşumdur
Hosgeldin ayşe burda olduğun sürece eminim istedigin kilona ulaşacaksinAdım =Ayşe
Yaşım =26
Kilom=71
Boyum=156
Evliyim
1yasinda bi kizim var
Afiyet olsun canım28 Kasım menü
12:50
1 porsiyon kuru fasulye (yemezdim ama çöpe gitmesin diye bide seviyorum)
14:40
1 bardak kaşık ucu şekerli çay (unutup kaşığı daldirdim şekere )
16:30
Şekersiz sütlü nescafe
1 parça ceviz
3 tane krax
18:00
2 dilim salam
2 dilim kaşar peyniri
1 pankek avuç içi kadar
Menüm bugün hiç olmadı misafirlikten geldim dedim bişey hazırlamaya kalksam vakit ilerler ondan böyle oldu
Su 1,5 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim ❤28 Kasım menü
12:50
1 porsiyon kuru fasulye (yemezdim ama çöpe gitmesin diye bide seviyorum)
14:40
1 bardak kaşık ucu şekerli çay (unutup kaşığı daldirdim şekere )
16:30
Şekersiz sütlü nescafe
1 parça ceviz
3 tane krax
18:00
2 dilim salam
2 dilim kaşar peyniri
1 pankek avuç içi kadar
Menüm bugün hiç olmadı misafirlikten geldim dedim bişey hazırlamaya kalksam vakit ilerler ondan böyle oldu
Su 1,5 lt olur
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canlarımAfiyet olsun canim ❤
Bisey değil patlıcanTeşekkürler canlarım
Bisey değil patlıcan
Kiz fadime beni de alsanaEki Görüntüle 2960492 Haydi bayanlar yürümeye