- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Bende adımaSpora başlıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende adımaSpora başlıyorum.
Benimde baslamam lazim 3200 deyim 15 .000 adimi nasil tamamlayacaksamSpora başlıyorum.
Yaparsın sennnn.Benimde baslamam lazim 3200 deyim 15 .000 adimi nasil tamamlayacaksam
Koş kız koşBenimde baslamam lazim 3200 deyim 15 .000 adimi nasil tamamlayacaksam
Yaaa Allahim delirttin beni
Ay etiketlenince şaşırdım. Ana sayfada görünce birkaç kere sayfaya girip bakmışlığım var ama hiç mesaj yazmışlığım yok. Farkında olmadan bir yerde kilo vermem gerek falan mı dedim acaba diye kendimi sorguladım Ben minnak bir şeyim kilo verirsem iskeletor gibi olurum herkese başarılır
Teşekkür ederizAy etiketlenince şaşırdım. Ana sayfada görünce birkaç kere sayfaya girip bakmışlığım var ama hiç mesaj yazmışlığım yok. Farkında olmadan bir yerde kilo vermem gerek falan mı dedim acaba diye kendimi sorguladım Ben minnak bir şeyim kilo verirsem iskeletor gibi olurum herkese başarılır
Bende simdi 4300 attim oturdum. Ama 1 saat sürdüBende bebwyle adım atıyorum
Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyup ordaki formu doldurabilir misinMerhaba arkadaslar bende katilabilirmiyim grubunuza
Ben yapayimMenu tablosuda yapmadım daha
Listem hazir zaten de takim degsitirenler olunca karisiyorBen yapayim
Amcamlara gittim canım ondan gelemedim
Sorun var zaten canimAy site delirtecek beni takılıyor ya
Neyse sorunu boş verde misafirlikte hamur işlerini yiyemedim herkes löp löp götürdü bir ısırık bile almadımSorun var zaten canim
Neyse sorunu boş verde misafirlikte hamur işlerini yiyemedim herkes löp löp götürdü bir ısırık bile almadım