- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana şurdan bir uçarım zaten lodos varBen bile alıştım sevdiydim masterfiti geri dönmem lazım
Migim sen MasterFit tesin. Delirtene kadar vazgeçmiyorsun. 1 2 3 4 5. Kaçtı bak.Ben bile alıştım sevdiydim masterfiti geri dönmem lazım
ANa kaçtı keciler ya kizMigim sen MasterFit desin. Delirtene kadar vazgeçemiyorsun. 1 2 3 4 5. Kaçtı bak.
Migim masterfite yeni uye almiyoruz bu hafta tatil yapacagizBen bile alıştım sevdiydim masterfiti geri dönmem lazım
Ne meyvesi yapabiliyorsunKızıma meyve yaptım bende yidim
Kapıyı kapatın ,ANa kaçtı keciler ya kiz
Ay sorma keçi mı kalır? 2 gündür anlatamadık yeşil takımı.ANa kaçtı keciler ya kiz
Bi muz bi armut bi portakal küp küp dogradım tabaga koydumNe meyvesi yapabiliyorsun
Yarışmayı iptal etmeyi düşünelim biz.Migim masterfite yeni uye almiyoruz bu hafta tatil yapacagiz
Yesili çıkaranda kabahatAy sorma keçi mı kalır? 2 gündür anlatamadık yeşil takımı.
Tamam tamam anladımAy sorma keçi mı kalır? 2 gündür anlatamadık yeşil takımı.
Hadi canım ciddimisinTamam tamam anladım
Meyve tabağı hazırladım., demelisin. Meyve yaptım yanlış oldu canim.Bi muz bi armut bi portakal küp küp dogradım tabaga koydum
Kız keci kalmadı diyorsun yaniBenimkinler kaçalı cok oldu sıra Cordelia kecilerinde
Meyve tabağı hazırladım., demelisin. Meyve yaptım yanlış oldu canim.
KIz keci kalırmiKız keci kalmadı diyorsun yani