Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selaaam arada gizli gizli okuyordum, yakalandım :KK70:
Maşallah kızlar azimli ve kararlı ilerliyorsunuz hepiniz :nazar:
Ben şu son 1 yılda 10 kilo aldım, bu durum moralimi bozmaya başladı. Eski kıyafetlerim olmuyor, fotoğraflarıma bakıp ne hale gelmişim diyorum:KK43:
Veee bugün günlük 1 saat yürüyüş yapmaya başladım. Bakalım inşallah devamı gelir.
Canım gelmek istersen buyur gel tek başına olmuyor destek lazım 💞

Sende gel o zaman yuruyusde yapiyormussun 😅😅
Eskiden 6.takimdaymissin ama ben geldiğimde yeni gitmissin sanriim sonrada gelmedin :)
Evet 6.takımdaydım doğru hatırlıyorsun. Sonra baktım oradaki arkadaşlar gibi kararlı gidemedim ayrıldım. Hatta daha önceden berilce abla takım kaptanıydı (13.takım olması lazım) onun zamanında çok iyi kilo vermiştim. Sonra okul bitti, hareketsiz yaşama döndüm(tabi yemeye devam ettim) verdiğim kilolar geri geldi. Aranıza katılmak isterim :spor:

Evet 6.takımdaydım doğru hatırlıyorsun. Sonra baktım oradaki arkadaşlar gibi kararlı gidemedim ayrıldım. Hatta daha önceden berilce abla takım kaptanıydı (13.takım olması lazım) onun zamanında çok iyi kilo vermiştim. Sonra okul bitti, hareketsiz yaşama döndüm(tabi yemeye devam ettim) verdiğim kilolar geri geldi. Aranıza katılmak isterim :spor:
Ben 2018 de geldim 6.takima o donemleri pek bilmiyorum canim 🤭🤭

Hosgeldin kendini tanitabilir misin
Gunlukteyiz ama yarisma gibi ilerliyoruz kurallarimiz var 🤗

Ben 2018 de geldim 6.takima o donemleri pek bilmiyorum canim 🤭🤭

Hosgeldin kendini tanitabilir misin
Gunlukteyiz ama yarisma gibi ilerliyoruz kurallarimiz var 🤗
Anladım tabi kendimi tanıtayım. 23 yaşındayım, atanabilmeye çalışan bir kpss öğrencisiyim. Bekarım, ailemle yaşıyorum. Bu arada siz de bana kurallardan bahsedin. Menü her akşam mı yazılıyor?

Anladım tabi kendimi tanıtayım. 23 yaşındayım, atanabilmeye çalışan bir kpss öğrencisiyim. Bekarım, ailemle yaşıyorum. Bu arada siz de bana kurallardan bahsedin. Menü her akşam mı yazılıyor?
Bende elif 32 yasindayim atanma umitleri olmayan biriyim bende ailemle yasiyorum
İnşallah istediğin yere atanirsin canim 🥰

Ilk sayfada genel kurallarimiz yazıyor canim
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Cuma ve pazartesi tarti günlerimiz
Cuma fotografli ve nickli paylasiyoruz tartıyı
Masterfite katilmak istersen 2 hafta deneme suremiz var
Masterfitte iki takima ayriliyoruz en cok kilo veren kirmizi kaptan oluyor
Kirmizi kaptan maviyi seciyor
Haftanin 5 günü 8 bin adim atiyoruz

Hosgeldin canim aramizda profilden tanıyorum azçok seni insaAllah hedefledigin kilona ulaşırsın 🥰

Hoşgeldin canım 🥰

X