- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Burdaaa.
Devamsızlıktan kalacak. Öğretmen anlamaz inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdaaa.
NapiyonEfendim
Gecmis olsun canim dikkat et
Teşekkür ederim canlarGeçmiş olsun canım dikkat etmeye çalış bıçakla uğraşırken..
Dizini nasıl kestin
Ever kediler doğuruyorKiz baharda cicekler yeni yeni açıyor agaclar yeşeriyor kediler viyakliyo
Atlar koyunlar tepiniyor
Sürekli bir yerim kesiliyor, geçen hafta dizim simdi yine parmak gitti
YaaaaSobeee.
Devamsizlik yok artık sonra kurulaBurdaaa.
Devamsızlıktan kalacak. Öğretmen anlamaz inşallah.
BenideSena beni beğenmiş
Eskiden nickın sena diyedirSena beni beğenmiş
BeniBenide
Selaaam arada gizli gizli okuyordum, yakalandım
Olabilir kiyamamis banaEskiden nickın sena diyedir
Sana yok
Begenir senide :)
Seni görüyoruz aramızda kalsınSelaaam arada gizli gizli okuyordum, yakalandım
Maşallah kızlar azimli ve kararlı ilerliyorsunuz hepiniz
Ben şu son 1 yılda 10 kilo aldım, bu durum moralimi bozmaya başladı. Eski kıyafetlerim olmuyor, fotoğraflarıma bakıp ne hale gelmişim diyorum
Veee bugün günlük 1 saat yürüyüş yapmaya başladım. Bakalım inşallah devamı gelir.
Tamam başla yeşil takımaSelaaam arada gizli gizli okuyordum, yakalandım
Ben şu son 1 yılda 10 kilo aldım, bu durum moralimi bozmaya başladı. Eski kıyafetlerim olmuyor, fotoğraflarıma bakıp ne hale gelmişim diyorum
Veee bugün günlük 1 saat yürüyüş yapmaya başladım. Bakalım inşallah devamı gelir.
Sende gel o zaman yuruyusde yapiyormussunSelaaam arada gizli gizli okuyordum, yakalandım