- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz var uyuyorsa sana ordaki formu doldurabilir misinMerhaba ben de bu takıma katılabilirmiyim Zipzip-
Afiyet olsun canim
Ahaaa ben
Afiyet olsun canım
Zamandan geldim.domates pahalıydı alamadım.kahvalti yapıldı şimdi çay keyfi deyimZaman yolcusu. Mis kokulu domates getir bize.
CappucinooooBen gidiyore elit yerlere kahve icmeye yok yok
Vayt çaklıt moka iceyim
Valla kahvesiz hayat düşünemiyorum günde en az 5 fincan kahve içiyorum daha da fazla içerim ama sonra kalbim küt küt uçuyorBen gidiyore elit yerlere kahve icmeye yok yok
Vayt çaklıt moka iceyim
5. Takımdan aylar önce izine ayrılmıştım canım. Şuan izin kilomun altındayım . Formuda doldururum tabi kiHosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz var uyuyorsa sana ordaki formu doldurabilir misin
Hoşgeldin canım5. Takımdan aylar önce izine ayrılmıştım canım. Şuan izin kilomun altındayım . Formuda doldururum tabi ki
Tanımıyorum ama cok çok uzuldum allah rahmet eylesindun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Takimlar bitti zaten bir onemi yok artık5. Takımdan aylar önce izine ayrılmıştım canım. Şuan izin kilomun altındayım . Formuda doldururum tabi ki
Nereye benide goturBen gidiyore elit yerlere kahve icmeye yok yok
Vayt çaklıt moka iceyim
Ankara'da deniz yok anneeeeeeNereye benide gotur
Hee yok valla ne yapayim zamanında belediye başkanı getircem dedi ama getiremediAnkara'da deniz yok anneeeeee
Deniz bile getirememis. Oy verende kabahat.Hee yok valla ne yapayim zamanında belediye başkanı getircem dedi ama getiremedi
Bizde vaaarrr hemide yapay denizHee yok valla ne yapayim zamanında belediye başkanı getircem dedi ama getiremedi