Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tarihe bakmak aklıma gelmedi kustuktan sonra keşke atmayıp bi baksaydım dedimGeçmiş olsun tarihine baktın mı cocuga dokunduysa bi daha almayin
Aynen öyle yapıcam ablaYogurt falan yedir probiyotik alsin ilerlerse doktora götür canim
Günaydın canımGünaydın canlar
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesine sabır versindun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Geçmiş olsun canım bence bekleme doktora götür nolur nolmazYa kızlar benim kız tam kere kustu hani şu küçük pakkette ki joleler varya onlardan yemişti zaten çok yemek yemez her kustugunda hiç yemek yoktu o jöle parçacıkları geliyordu onlar bişey yapmış olabilir mi kafama takıldı kaç saattir
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Filizin dedigi gibi yogurt yedir canım probiyotik felan al . Geçmiş olsun size ders oldu tarihe bakarak alırsın bundan sonraYok tarihe bakmak aklıma gelmedi kustuktan sonra keşke atmayıp bi baksaydım dedim
Aynen öyle yapıcam abla
Günaydın canım
Afiyet olsun canım Ayaklarına sağlıkDünün menüsünü yazayim
Sabah
Sucuklu yumurta(4 ince dilim sucukla )
2 kk Ezine peyniri
7 tane yeşil zeytin
Domates
Sivri biber
Akşam
1 tabak kapuska(dün bitti şükür)
Bol biber turşusu
1 kase yoğurt
Su:2lt
Eki Görüntüle 2960382
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia C _CikiLeta
Teşekkürler canım, geçti gibi bisey olmadı çok şükürGeçmiş olsun canım bence bekleme doktora götür nolur nolmaz
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım Ayaklarına sağlık
Aynen öyle yapıcam canımFilizin dedigi gibi yogurt yedir canım probiyotik felan al . Geçmiş olsun size ders oldu tarihe bakarak alırsın bundan sonra
Aynen canım tanımıyorum ama genç yaştaki ölümler çok zor Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahZaten keyfim yoktu gulsahin haberi tuz biber oldu
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar herkese
Afiyet olsun canim❤Dünün menüsünü yazayim
Sabah
Sucuklu yumurta(4 ince dilim sucukla )
2 kk Ezine peyniri
7 tane yeşil zeytin
Domates
Sivri biber
Akşam
1 tabak kapuska(dün bitti şükür)
Bol biber turşusu
1 kase yoğurt
Su:2lt
Eki Görüntüle 2960382
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia C _CikiLeta
Günaydın canimGünaydın hayırlı sabahlar herkese
Mide korumaya geçmiş canım iyi gelmemiş anlaşılan daha da yemesin.Ya kızlar benim kız tam kere kustu hani şu küçük pakkette ki joleler varya onlardan yemişti zaten çok yemek yemez her kustugunda hiç yemek yoktu o jöle parçacıkları geliyordu onlar bişey yapmış olabilir mi kafama takıldı kaç saattir
Gunaydin canımGünaydın canlar