- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Bende az sonra kalkip yürüyeceğim aksam 9ndan önce bitirmeliyim dizim varBen spor yapacağım 10.000 olur. Sonrası Allah büyük.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende az sonra kalkip yürüyeceğim aksam 9ndan önce bitirmeliyim dizim varBen spor yapacağım 10.000 olur. Sonrası Allah büyük.
Hayali sahil olabilirSahil kenarında yürü
8000 adim atarsin canim saatini tak islerini yaparkenvalla ben de napıcam bilmiyorum. evde işim var.
benim de birkaç güne gelecek. şişiriyor, baş ağrım var. mutsuzum...Bu ay erken regl oldum. Geceden beri kıvranıyorum. Sabah azcik uyumuşum bir gec geliyo bir erken doktora gitmem lazım randevuda yok
takılı zaten canım. sabah kalkınca yapışık geziyoz onla bir adım bile boşa gitmesin8000 adim atarsin canim saatini tak islerini yaparken
Bende 1531Benim bugun adimlar ilerlemiyor daha 1361 adimdayim
Hoşbuldum canım ❤Hoşgeldin canım
Aaaa öylemi hiç haberim yok. Şimdi cuma kilo bildirimi vs. Yapmıyormuyuz artık nasıl oluyor?Takimlar bitti zaten bir onemi yok artık
Diyet günlükleri burasi ama biz aynı yarisma varmis gibi devam ediyoruzHoşbuldum canım ❤
Aaaa öylemi hiç haberim yok. Şimdi cuma kilo bildirimi vs. Yapmıyormuyuz artık nasıl oluyor?
Un ne kadar koyuyorsun canim bence cok değişen birsey olmazKızlar size bir şey sormak istiyorum.bugdagli yoğurt çorbası yapicam.ben kalorisi az olsun diye tam buğday unu koyuyorum.ama beyaz unla yapsam kalorisi çok artar mı
2 yemek kaşığı canım ev halkı içmiyor ben kendime göre yapiyorumUn ne kadar koyuyorsun canim bence cok değişen birsey olmaz
Bence değişmez canim unlarin kalorileri hemen hemen aynı2 yemek kaşığı canım ev halkı içmiyor ben kendime göre yapiyorum
çorbalara un az konuyor zaten. sorun olmaz. ben evdeki atalık tam buğday unundan koyuyorum. hiç tat değişikliği olmadı. mesela domates çorbasına dinkel unu koymuştum. şahane oldu. tam buğdaydı.2 yemek kaşığı canım ev halkı içmiyor ben kendime göre yapiyorum
İyi ki varsınız o zamanDiyet günlükleri burasi ama biz aynı yarisma varmis gibi devam ediyoruz
Diger takim ve günlüklerden devam eden kalmadi nerdeyse
Eylul 10 da yarisma bitti
Her cuma ve pazartesi kilo bildirmeye devam ediyoruz
Ayni anda mi yazdik
Hee görmedim seniAyni anda mi yazdik