- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Gunaydin canımGünaydın arkadaşlar ben bir geçmişe gidip geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canımGünaydın arkadaşlar ben bir geçmişe gidip geliyorum
Günaydın mutlu pazarlarGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar herkese
Afiyet olsun canımDünün menüsünü yazayim
Sabah
Sucuklu yumurta(4 ince dilim sucukla )
2 kk Ezine peyniri
7 tane yeşil zeytin
Domates
Sivri biber
Akşam
1 tabak kapuska(dün bitti şükür)
Bol biber turşusu
1 kase yoğurt
Su:2lt
Eki Görüntüle 2960382
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia C _CikiLeta
Allah rahmet eylesin.dun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Olabilir canım. Çok geçmiş olsun. Kusmuş iyi olmuş.Ya kızlar benim kız tam kere kustu hani şu küçük pakkette ki joleler varya onlardan yemişti zaten çok yemek yemez her kustugunda hiç yemek yoktu o jöle parçacıkları geliyordu onlar bişey yapmış olabilir mi kafama takıldı kaç saattir
Zaman yolcusu. Mis kokulu domates getir bize.Günaydın arkadaşlar ben bir geçmişe gidip geliyorum
Oooo morcivert mi oldun. Maşallah.Dünün menüsünü yazayim
Sabah
Sucuklu yumurta(4 ince dilim sucukla )
2 kk Ezine peyniri
7 tane yeşil zeytin
Domates
Sivri biber
Akşam
1 tabak kapuska(dün bitti şükür)
Bol biber turşusu
1 kase yoğurt
Su:2lt
Eki Görüntüle 2960382
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia C _CikiLeta
aynen canım yoğurt yedir, varsa evde probiyotik damla içirebilirsin..Aynen öyle yapıcam canım
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahdun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Aynen ablacım vermem daha kendi de diyor yemem diye de çocuk işteMide korumaya geçmiş canım iyi gelmemiş anlaşılan daha da yemesin.
Teşekkürler ablacım, aynen iyiki kustuOlabilir canım. Çok geçmiş olsun. Kusmuş iyi olmuş.
Teşekkürler canım sabaha karşı kız karın ağrısıyla uyandıC _CikiLeta canım çok geçmiş olsun bazen bazı şeyler çocuklara dokunabiliyor..
Benim oğlumda sosis çok severdi iyi bişey değil ama ara ara yapıyordum istiyor diye en son yemesiyle akşamdan sabaha kadar o kadar çok kustu ki soluğu doktorda aldık o gün bugündür ağzına sürmüyorum halbuki skt de geçmemişti anlayamadık..
Tekrardan çok geçmiş olsun
North River Allah rahmet eylesin canım tanımıyorum vefat eden arkadaşı.. Rabbim tüm günahlarını affetsin rahmeti merhametiyle muamele etsin
Probiyotik damlaya bakicam bi yokta iyi bişeyse alır eve koyarım bulunsunaynen canım yoğurt yedir, varsa evde probiyotik damla içirebilirsin..
Çubuk kraker,nane limon da tutabilir içini ama devam ederse bi doktora götürün mevsimsel üşütme de olabilir
Kolay gelsin canım işlerini hallet al dusunu ben öyle yaparım geneldeBu Pazar ne çok işim var
Çocuklar yıkanacak,buzdolabımı temizlemem lazım,banyodan sonra banyo temizliği
Bugün belki il dışına çıkabiliriz günü birlik teyzemi ziyarete o da belli değil..
Nerden başlamalı bilemedim..
Yürüyüş yapacağım duş da almak lazım..
@Zeynebim2020 kaptanım yarın için taktik lazimsa özele gel. Maviş maviş konuşalım.
Kolay gelsin canimBu Pazar ne çok işim var
Çocuklar yıkanacak,buzdolabımı temizlemem lazım,banyodan sonra banyo temizliği
Bugün belki il dışına çıkabiliriz günü birlik teyzemi ziyarete o da belli değil..
Nerden başlamalı bilemedim..
Yürüyüş yapacağım duş da almak lazım..