Popüler Konu LenaG ile MasterFit

dun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Allah rahmet eylesin. 😳😥

Ya kızlar benim kız tam kere kustu hani şu küçük pakkette ki joleler varya onlardan yemişti zaten çok yemek yemez her kustugunda hiç yemek yoktu o jöle parçacıkları geliyordu onlar bişey yapmış olabilir mi kafama takıldı kaç saattir
Olabilir canım. Çok geçmiş olsun. Kusmuş iyi olmuş. ♥️

C _CikiLeta canım çok geçmiş olsun bazen bazı şeyler çocuklara dokunabiliyor..
Benim oğlumda sosis çok severdi iyi bişey değil ama ara ara yapıyordum istiyor diye en son yemesiyle akşamdan sabaha kadar o kadar çok kustu ki soluğu doktorda aldık o gün bugündür ağzına sürmüyorum halbuki skt de geçmemişti anlayamadık..
Tekrardan çok geçmiş olsun 💕

North River North River Allah rahmet eylesin canım tanımıyorum vefat eden arkadaşı.. Rabbim tüm günahlarını affetsin rahmeti merhametiyle muamele etsin 😞

Bu Pazar ne çok işim var 🥴
Çocuklar yıkanacak,buzdolabımı temizlemem lazım,banyodan sonra banyo temizliği 🤭
Bugün belki il dışına çıkabiliriz günü birlik teyzemi ziyarete o da belli değil..
Nerden başlamalı bilemedim..
Yürüyüş yapacağım duş da almak lazım..
🤔🤔🤔🤔🤔

dun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Mide korumaya geçmiş canım iyi gelmemiş anlaşılan daha da yemesin.
Aynen ablacım vermem daha kendi de diyor yemem diye de çocuk işte 💕
Olabilir canım. Çok geçmiş olsun. Kusmuş iyi olmuş. ♥️
Teşekkürler ablacım, aynen iyiki kustu 💕
C _CikiLeta canım çok geçmiş olsun bazen bazı şeyler çocuklara dokunabiliyor..
Benim oğlumda sosis çok severdi iyi bişey değil ama ara ara yapıyordum istiyor diye en son yemesiyle akşamdan sabaha kadar o kadar çok kustu ki soluğu doktorda aldık o gün bugündür ağzına sürmüyorum halbuki skt de geçmemişti anlayamadık..
Tekrardan çok geçmiş olsun 💕

North River North River Allah rahmet eylesin canım tanımıyorum vefat eden arkadaşı.. Rabbim tüm günahlarını affetsin rahmeti merhametiyle muamele etsin 😞
Teşekkürler canım 💕sabaha karşı kız karın ağrısıyla uyandı
aynen canım yoğurt yedir, varsa evde probiyotik damla içirebilirsin..
Çubuk kraker,nane limon da tutabilir içini ama devam ederse bi doktora götürün mevsimsel üşütme de olabilir
Probiyotik damlaya bakicam bi yokta iyi bişeyse alır eve koyarım bulunsun

Çocuklar yıkanacak,buzdolabımı temizlemem lazım,banyodan sonra banyo temizliği 🤭
Bugün belki il dışına çıkabiliriz günü birlik teyzemi ziyarete o da belli değil..
🤔🤔🤔🤔🤔
Kolay gelsin canım işlerini hallet al dusunu ben öyle yaparım genelde

Screenshot_20211128_084705.jpg
E Elif_Eylul kahve severler 😂

🤔🤔🤔🤔🤔
Kolay gelsin canim 💚

X