- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Bizimde sabahta aynıydı devam ediyor hiç sevmiyorum lodoslu günleriBurasi geceden beri uçuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde sabahta aynıydı devam ediyor hiç sevmiyorum lodoslu günleriBurasi geceden beri uçuyor
Yaz boyu benimde oyle oldu yine. Ramazan bayraminda geciktim sonra 3 ay erken oldum kendi dongume gore. 25 26 gunde oldum. Gecen ay yine gecikti bu ay yine erkenRamazanda bende öyle oldum canim bir döngü o normal
Benim disardan haberim yok henuz gece yagdi yagmur amaBizimde sabahta aynıydı devam ediyor hiç sevmiyorum lodoslu günleri
Gece bizde atistirdi canım ama.lodos hala devam ediyorBenim disardan haberim yok henuz gece yagdi yagmur ama
Lodos bende hic sevmem. Kafam uğul uğul ruzgar dinse de sesi kaliyo kulağımdaGece bizde atistirdi canım ama.lodos hala devam ediyor
Tatlım öğleden sonra dinecekmiş. Bizim de bir tiyatro etkinliğimiz var akşam. yağmur durur inşallahGünaydın şekerler...burda acayip yağmur var...sel seli götürdü gece...hala ara ara dinip geri başlıyor...
Oooov çok kötü denk gelmiş....ins diner....Tatlım öğleden sonra dinecekmiş. Bizim de bir tiyatro etkinliğimiz var akşam. yağmur durur inşallah
Kaç yaşındaydı canım ya Rabbim rahmet eylesin Ailesine sabır versin inşallahdun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Rabbim ailesine sabir versin taksiratlarini af etsin insAllahdun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
Arkadaşlarla bilet aldık sadece paramız yanmasın istiyoruz...hayırlısı bakalım.Oooov çok kötü denk gelmiş....ins diner....
Aaa Allah rahmet eylesin üzüldümdun geceden beri ne yerdeyim ne gokteyim. 3.takimdan tanirsiniz eski kaptani Gülsah dun gece rabbine,sevdigine kavustu . Koronadan entubeydi iyi olsun diye beklerken dun gece yarisin haberini aldik . Guzel kalbinin iyiliginin bedelini bu dunyada alamadi insallah esas dunyasinda alir cok uzgunum cokk bu kadar genc yasta hic yakismadi boyle gitmek
35 yasindaydiKaç yaşındaydı canım ya Rabbim rahmet eylesin Ailesine sabır versin inşallah
Amin dua etmekten baska elimizden gelwcek birsey yokRabbim ailesine sabir versin taksiratlarini af etsin insAllah
Ooo çok genćmiş35 yasindaydi
Amin dua etmekten baska elimizden gelwcek birsey yok
Amin aminAaa Allah rahmet eylesin üzüldüm
Hic tanışmadim niki neydi acaba
Birebir tanismadim ama biliyordumAmin amin
Sahgul du
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar