- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
Sen geçmişi okumadın mı kaçırmışsın Bazı olayları filiz abla bu hafta artı geleni sopayla değil takımdan atacakmış haberin olsunArtı gelirsem sopa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen geçmişi okumadın mı kaçırmışsın Bazı olayları filiz abla bu hafta artı geleni sopayla değil takımdan atacakmış haberin olsunArtı gelirsem sopa olsun
Afiyet olsun canim❤Menu
Sabah
1 tam bugday sandvich ekmegine peynir ,biber
Ogle
5yk barbunya
1 dlm ekmek
2 hiyar tursusu
Aksam
1 biber dolmasi
Salata
1 tursu
Su:2 lt Eki Görüntüle 2960170
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Zeynebim2020
Bana serpili hayirlatiyorsun E Elif_EylulProfilinde görünüyor canim 32 yasinda :))
Bende 32 yasindayim 40 olsa 40 da derim kucuk görünmekten sıkıldım bende
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
1 tam bugday sandvich ekmegine peynir ,biber
Ogle
5yk barbunya
1 dlm ekmek
2 hiyar tursusu
Aksam
1 biber dolmasi
Salata
1 tursu
Su:2 lt Eki Görüntüle 2960170
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Zeynebim2020
20.000 miDevamlı spor falan yapmıyorumki bozuyorum hep devamlı yapsam güzel etkisini görürüm
20.000 geçtim
Artık tıp okucam ben anladım
Serpil kimBana serpili hayirlatiyorsun E Elif_Eylul
gecen gördüm yaslanmistıBana serpili hayirlatiyorsun E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim❤
Afiyet olsun canım
Benim askerlik arkadasımSerpil kim
Devamlı spor falan yapmıyorumki bozuyorum hep devamlı yapsam güzel etkisini görürüm
20.000 geçtim
Artık tıp okucam ben anladım
Valla mııııSen geçmişi okumadın mı kaçırmışsın Bazı olayları filiz abla bu hafta artı geleni sopayla değil takımdan atacakmış haberin olsun
Bizim komşu kızı herkes ona küçük gosteriyorsun diyormuş şimdi 37 yaşında bize sorunca he he diyoruzSerpil kim
Heee aman dikkat etValla mıııı
Kimse arti gelmedi cuma gunuYapma yaaa geçen haftada artı gelen vardı niye bişi demedi
Pazartesi dedimKimse arti gelmedi cuma gunu
Sen yanlış görmüşündürgecen gördüm yaslanmistı
İşte sinirlendi bu haftadan itibaren işi sıkıya bağladiYapma yaaa geçen haftada artı gelen vardı niye bişi demedi
20 nin ustune ciksam bana yetecekBizim komşu kızı herkes ona küçük gosteriyorsun diyormuş şimdi 37 yaşında bize sorunca he he diyoruz