- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Ben söyleyeyim şubatda 5 olucam. Fazlalıkları söylemiyorum. Önünde 2 var ama atdım onu gereksizCvp vermek zorunda değilsin canım bazı insanlar da yaş takıntısı olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben söyleyeyim şubatda 5 olucam. Fazlalıkları söylemiyorum. Önünde 2 var ama atdım onu gereksizCvp vermek zorunda değilsin canım bazı insanlar da yaş takıntısı olabilir
Yaw sen de evet ablamın başarısını kıskandım desen ne var.kadin burda parçalıyor kendiniKim ben mi
KeşkeArtık kimse icin üzülemem onlar beni kaybettiği için üzülsün
Heee ben gittimHe Migim kayboldu yediği kekleri kusmaya gitti galiba
Çok kıskandım en kıskanan benimYaw sen de evet ablamın başarısını kıskandım desen ne var.kadin burda parçalıyor kendini
Amannn nato kafa nato mermer
Ahhh ahhh bende dönsem o yaslarimaBen söyleyeyim şubatda 5 olucam. Fazlalıkları söylemiyorum. Önünde 2 var ama atdım onu gereksiz
GelecekAmannn nato kafa nato mermer
Vah vah inşallah eksi gelirsin arkadaşım kaç adet kek yedin elin yanlışlıkla mı 2 ye değdiHeee ben gittim
HıGelecek
Ay yine
Ya ben ne hayal ettim biliyor musunBen söyleyeyim şubatda 5 olucam. Fazlalıkları söylemiyorum. Önünde 2 var ama atdım onu gereksiz
58 mi 65 olsam yeter diyordunYa ben ne hayal ettim biliyor musun
23 şubatta kızımın 5. Yaş doğum gününde 58 e düşmüşüm
Eşim yeni elbise almişti
Sonra foto çekinmişti
Pastayı yemişim
Ah ahh
İnşallah o hedefe ulaşıcam
58 mi 65 olsam yeter diyordun
Wilma11 huhuVah vah inşallah eksi gelirsin arkadaşım kaç adet kek yedin elin yanlışlıkla mı 2 ye değdi
Şeker yok içinde 140 gr hurma ezmesi 1 bardak tam bugday unu attımVah vah inşallah eksi gelirsin arkadaşım kaç adet kek yedin elin yanlışlıkla mı 2 ye değdi
He öyle diyordum ama vucuda göre dedim daha 65 i görmedim ki58 mi 65 olsam yeter diyordun
Şubata daha çok var eminim ďüsersin hedefledigin kiloyaYa ben ne hayal ettim biliyor musun
23 şubatta kızımın 5. Yaş doğum gününde 58 e düşmüşüm
Eşim yeni elbise almişti
Sonra foto çekinmişti
Pastayı yemişim
Ah ahh
İnşallah o hedefe ulaşıcam
İnşallahŞubata daha çok var eminim ďüsersin hedefledigin kiloya
Foto atsana merak ettim belki ilerde yaparımŞeker yok içinde 140 gr hurma ezmesi 1 bardak tam bugday unu attım
Ama kabardı çok güzel olurmuş