- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.990
- 35
Ama herkes haftasonu kaçamaga bağlıyor pazartesi artı gelip cumaya kadar eksiye dönüşüyor işte bende şu üç gün neden 1 kilo veremiyorum onu merak ettimİşte sinirlendi bu haftadan itibaren işi sıkıya bağladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama herkes haftasonu kaçamaga bağlıyor pazartesi artı gelip cumaya kadar eksiye dönüşüyor işte bende şu üç gün neden 1 kilo veremiyorum onu merak ettimİşte sinirlendi bu haftadan itibaren işi sıkıya bağladi
He Migim kayboldu yediği kekleri kusmaya gitti galibaKız E Elif_Eylul sen neymişsin adın anıldığı zaman herkes esas duruşta
Sigara boregi yemissinAma herkes haftasonu kaçamaga bağlıyor pazartesi artı gelip cumaya kadar eksiye dönüşüyor işte bende şu üç gün neden 1 kilo veremiyorum onu merak ettim
KK bile çekemiyor beni kızKız E Elif_Eylul sen neymişsin adın anıldığı zaman herkes esas duruşta
Neyse sen görevini yaptın bir arkadaşı olarak haber verdin başına gelecekleriHe Migim kayboldu yediği kekleri kusmaya gitti galiba
Cuma ödülü yiyorlar pazartesi de önemli ama cuma daha da önemli bundan sonra öyle herkesin kararına saygı duymak lazım öyle karar verildi ben çok korkuyorum artı gelicem diyeAma herkes haftasonu kaçamaga bağlıyor pazartesi artı gelip cumaya kadar eksiye dönüşüyor işte bende şu üç gün neden 1 kilo veremiyorum onu merak ettim
Afiyet olsun canim aksam birseyler yeseydinİyi akşamlar kızlar.. bugün çoook yoğunum yarın misafirlerim var temizlik hazırlık vs yapıyorum. Menümü yazıp geçmişi okumayı deneyecem.
12.30 1 mantarlı yumurtalı omlet
2 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim tbe
Domates bol yeşillik 1 nescafe
16.00 1 elma 1 mandalina 1 hurma 10 fındık 1 nescafe
Canım yemek olarak birsey istemedi..
2 litre su
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul @Zeynebim2020
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar.. bugün çoook yoğunum yarın misafirlerim var temizlik hazırlık vs yapıyorum. Menümü yazıp geçmişi okumayı deneyecem.
12.30 1 mantarlı yumurtalı omlet
2 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim tbe
Domates bol yeşillik 1 nescafe
16.00 1 elma 1 mandalina 1 hurma 10 fındık 1 nescafe
Canım yemek olarak birsey istemedi..
2 litre su
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul @Zeynebim2020
Aman sen gitme lazımsın buradaki arkadaşları zayiflat sonra gidersinKK bile çekemiyor beni kız
Eskiden takımlar var etiket yaparlardi bize gel bize gel diye
Şimdi hepsi başından gondermeye çalışıyorKK bile çekemiyor beni kız
Eskiden takımlar var etiket yaparlardi bize gel bize gel diye
Ama zor durumdalar farkindasinŞimdi hepsi başından gondermeye çalışıyor
Neyse sen görevini yaptın bir arkadaşı olarak haber verdin başına gelecekleri
Bir gün gidersem 4kolluyla gitcemAman sen gitme lazımsın buradaki arkadaşları zayiflat sonra gidersin
Çok ayıp insan kardeşini kıskanır mi hiçŞimdi hepsi başından gondermeye çalışıyor
Boşver koy ver gitsin olan oldu iyi oldu öğrenmiş oldukAma zor durumdalar farkindasin
Kim ben miÇok ayıp insan kardeşini kıskanır mi hiç
Tövbe estağfurullahBir gün gidersem 4kolluyla gitcem
Artık kimse icin üzülemem onlar beni kaybettiği için üzülsünBoşver koy ver gitsin olan oldu iyi oldu öğrenmiş olduk