He ama bi daha da ses seda çıkmadı ara da atar bana begeni yaPiyango sana vurmuş
İnşallah canım aynen daha dikkat ediyorum sadece yürüyüşe yöneldim bi de dizi rahatlatacak egzersiz videoları var onları yavaştan yapacağım..Çok ağır sporlar yapma canım daha yeni diyete spora başladın ağır gelmesininşallah istediğimiz hedeflere hep birlikte ulaşırız
Afiyet olsun canim sabah az olmusSelam kızlar :)
Sabah 10:30 da sadece yumurta yedim
Akşam 16:00
İki lahmacun bir bardak ayran içtim
misafirim var iki gün fazla kaçırmamaya çalışacagım ama bakalım
Bundan sonra simit yerken aklıma 6 dilim gelecek zaten daha uzun süre yemem hatta bir iki gün yemesem iyi 3 günlük ekmek yemişim zatenHalbuki simit bir lokmada yenecek lezzetli birşey helede sicaksa
Ama 1 tanesei 4 dilim ekmek acı gercekler
Onemli olan cuma persembe ac kalalimPazartesi kazanmak adına aç kalmak bence yanlış dogru duzgun diyetine devam
Benim adım hıdır elimden gelen budurBurç kapışması mihey allahim
Evet adaletli birisin.
Bogalarla yengeclerBurç kapışması mihey allahim
Evet adaletli birisin.
Benim adım da Muhittin memnun oldum HıdırBenim adım hıdır elimden gelen budur
Simdi anlar belki kimler oldugunuBogalarla yengecler
Bildirilere bakıyım bana hic nasip olmadiHe ama bi daha da ses seda çıkmadı ara da atar bana begeni yaçok şanslıyım
Soylemistim ben Aypareye ama burçlarla ilgili olduğunu konusmamistikSimdi anlar belki kimler oldugunu
İlk başlarda 15.000 yapıyorduk, bende fırsatım olunca spor yaparım canım çok istemiyor adımın faydası da çok oluyorİnşallah canım aynen daha dikkat ediyorum sadece yürüyüşe yöneldim bi de dizi rahatlatacak egzersiz videoları var onları yavaştan yapacağım..
yürüyüşte 8 bin adım sonlara doğru zorluyor yoksa masterfite katılırdım ya
Bu hafta sadece yürüyerek biraz rahatlayayım insallah haftaya
Sende ayrı bir ...Onemli olan cuma persembe ac kalalim
Aman andıklarimiz götumüzde bitiyolar eniyisi susmakSoylemistim ben Aypareye ama burçlarla ilgili olduğunu konusmamistik
Dogru diyorsun susalimAman andıklarimiz götumüzde bitiyolar eniyisi susmak
TamamDogru diyorsun susalim
Boşuna arama beni seviyorBildirilere bakıyım bana hic nasip olmadi