Evet oAaaa ama yeşil takım adım atmayanlar ve spor yapmayanlar için kuruldu sen adım atmamak için oraya geçtin o yüzden masterfite katilmadin, sen yeşil takımın nadide çiçeğiymişsin
Bunlari görmedim diyecek ama baska birsey yazsak cevap verirSen aldıysan seni de beğenmesi lazım bu msjlari da görmemezlikten gelir şimdi
Birkac kisi var takimda okur okur bir beğeni bile yapmaz sonra der yarim saat 1saatir gecmisteyimSen aldıysan seni de beğenmesi lazım bu msjlari da görmemezlikten gelir şimdi
Boşuna katılmadın canım zaten yine adım atıyorsunEvet oWilma11 benim takımımın nadide çiçeği
Benim bugün adımım 6000 küsür
8000 adım tamamlayamasam da elimden geleni yapıyorum
Afiyet olsun gecmis olsun
O zaman bizde onun taktiklerini yapıyoruz bundan sonraBunlari görmedim diyecek ama baska birsey yazsak cevap verir
Amam beğenmezlerse begenmesinlerBirkac kisi var takimda okur okur bir beğeni bile yapmaz sonra der yarim saat 1saatir gecmisteyim
Amaaaa sonunda ben şutlucam bazilarini
Şutla gitsinBirkac kisi var takimda okur okur bir beğeni bile yapmaz sonra der yarim saat 1saatir gecmisteyim
Amaaaa sonunda ben şutlucam bazilarini
Yaaa onu kastetmedigimi biliyosunAmam beğenmezlerse begenmesinler
Bu arada begenilerde ikinci siradasin
Kimi şutluyorlarŞutla gitsin
Yapmadığım şey degilŞutla gitsin
Ben bugün çeyrek simit,yarım poğaça yedim mesela
Biliyorum canim ondan demedim bizim.begeniye ihtiyacimiz yok yaniYaaa onu kastetmedigimi biliyosun
Isteyen begenir isteyen sikayet eder umrumda degil biliyosun degilmi