- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
Bilmem filiz abla biliyorKimi şutluyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem filiz abla biliyorKimi şutluyorlar
O gün kim esiyorsa kafama onuKimi şutluyorlar
Ben de 2 öğün yaptım yemicem daha bisey yani inşallahBen bugün çeyrek simit,yarım poğaça yedim mesela 2 öğün yapıyorum o yüzden
Ellerin dert görmesinYapmadığım şey degil
Sebepsiz yere yaniO gün kim esiyorsa kafama onu
Elif karısmaz buna haberiniz olsun
Aynen canım ama boş durmayacağım elimden geleni yapacağımBoşuna katılmadın canım zaten yine adım atıyorsun
Piyango sana vurmuşMigim beğendim attı bana
Bunu düşünmen kötü oldu ya tanımamıssın beniSebepsiz yere yani
Çok acıkırsan ara öğün yap kendine canımBen de 2 öğün yaptım yemicem daha bisey yani inşallah
Yememeliyim
Ne biliyim kim kafama eserse diyinceBunu düşünmen kötü oldu ya tanımamıssın beni
6 dilim ekmek gommusum haberim yok daha da acikirsam Allah beni bildiigi gibi etsinÇok acıkırsan ara öğün yap kendine canım
Çok ağır sporlar yapma canım daha yeni diyete spora başladın ağır gelmesin inşallah istediğimiz hedeflere hep birlikte ulaşırızAynen canım ama boş durmayacağım elimden geleni yapacağım
Bugün kendimdeki değişimi görünce daha motive oldum
Rabbim sağlık verir dizimdeki ağrıyı alırsa rahatlayacağım çok önemli değil ama olmasa rahat edeceğim
Halbuki simit bir lokmada yenecek lezzetli birşey helede sicaksaAfiyet olsun gecmis olsun
32 görünüyor profilindeMigi kaç yaşında
Daha önce birisi gitti gelmedi üyeligini iptal etti tartistik ve hakliydımNe biliyim kim kafama eserse diyince
Benim aklıma bir kisi geldi cunki
32ymis üstüne basınca gördüm
Burç kapışması mi hey allahimDaha önce birisi gitti gelmedi üyeligini iptal etti tartistik ve hakliydım
Sonra burç kapisması yaptilar 6 7 kisi gitti birgünde takimdan
Birini daha şutladim haklı olarak ama geri gelsin dedim sonra yani ben haksizlıga gelemem canim