Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Merhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. 😔 haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
Geçmiş olsun canım. ♥️
Neyse hanımlar ben kaçtım bu kadar gırgır şamata bana yeter 💚
Herkese hayırlı geceler ❤️❤️❤️
İyi geceler canım. 💚
Bende gideyim🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑😑😑🥺🥺🥺🥴🥴
İyi geceler
İyi geceler sen dinlen bence.💚
İyi geceler. 💚

Selam canım kuralları tam öğrenemedim bugünkü menümü yazayım

Sabah iki wasa tel peynir ceviz yeşillik

Akşam menemen birkaç tane patates kızartması

Evde dolanıp durdum sabah eczaneye gittim geldim onun dışında çıkamadım rahatsızım.

Pazartesi yürüyüşlere başlayacağım ❤️

Evde dolanıp durdum sabah eczaneye gittim geldim onun dışında çıkamadım rahatsızım.

Afiyet olsun canim 💙

Wilma11 Wilma11
kendine gel yarın için şimdiden program yap kafanda yürür müsün amuda mı kalkarsın bilmem öyle löp löp yeme günü erken kapat bol su iç..
Pazartesi görsünler yeşil takım neymiş❤️
-2 kg nasıl verebilirim diye düşünüyorum 🤔🙄 ona kafama taktım diyete daha ara vermedim 😒😒

Canım Her gün düzenli olarak menünü bildiriyor sun. Menülerine saat de yazmaya dikkat et. Yeşil takımdasın. fittanne fittanne kaptanınız menülerine onu da etiketle. İçtiğin su miktarını da yazmayı unutma. Pazartesi kontrol tartımız var öğlen 12'ye kadar tartılıp kaç kilo olduğunu bildir. Spor yapma zorunluluğun yok. 💚💚💚
En büyük Yeşil takım. 💪

Canım Her gün düzenli olarak menünü bildiriyor sun. Menülerine saat de yazmaya dikkat et. Yeşil takımdasın. fittanne fittanne kaptanınız menülerine onu da etiketle. İçtiğin su miktarını da yazmayı unutma. Pazartesi kontrol tartımız var öğlen 12'ye kadar tartılıp kaç kilo olduğunu bildir. Spor yapma zorunluluğun yok. 💚💚💚
En büyük Yeşil takım. 💪
Ekran görüntüsü aldım hahahaha. Çok teşekkür ederim öğrenicem her şeyi en kısa zamanda❤️❤️

En büyük Yeşil takım. 💪
Sevdin galiba yeşil takımı 😅😅🤣🤣

Neler kaçırıyorum ben 🤔
Ben de şu an Fransizligin dibini yaşıyorum ama cahillik mutluluktur deyip susuyorum. Ayıptır söylemesi ben henüz masterfiti de çözemedim desem yalan olmaz. Çünkü yemek yarışmasını da hiç izlemedim sanırım bizim yarismayla bir ilgisi var...aşkım tatlım anladığını sonra bana anlatmazsan küserim bak :KK51:

Ben de şu an Fransizligin dibini yaşıyorum ama cahillik mutluluktur deyip susuyorum. Ayıptır söylemesi ben henüz masterfiti de çözemedim desem yalan olmaz. Çünkü yemek yarışmasını da hiç izlemedim sanırım bizim yarismayla bir ilgisi var...aşkım tatlım anladığını sonra bana anlatmazsan küserim bak :KK51:
Abla sen katılmadıgı sürece anlamazsın 🤣🤣🤣

X