- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Bu saatten itibaren eskisi gibi bütün mesajları tek tek okucamBir önceki mesajında yazmisti canim tekrar yazmamis saatleri eklemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatten itibaren eskisi gibi bütün mesajları tek tek okucamBir önceki mesajında yazmisti canim tekrar yazmamis saatleri eklemiş
Hahahah ya birkaç mesaj önce menüyü yazdım. Saat eklemem gerekiyormuş tembellikten sadece saatleri yazdim ikinci mesajımda. Menüyü bir daha yazmayayım dedimMenüyu bir tek ben mi goremiyorum
Takımın yuzdesine ekleniyor ablaSabırla anlattigin için çok teşekkür ederim bitanem. Bu avantaj ne işe yarıyor?
Çok iyiPaylaşabilirsin fanım
Spor tablosuna eklenecek
Ama yarışmaya katkisi olmayacak
Ahaha tamam canım yanlış anlaşılma olduKız benim ondan haberim yok ki sıkıntılarım vardı kaptan olmak iyi geldi deşarj oldum tarzı birşey yazmıştı ona dedim yanıi sıkıntılarını benim gibi kafayı sıyırarark çözdüğü kısmına
Yeşil takımdayım bunun farkındayım Cordelia liste yapmışya onun için eline sağlık dedim de sen niye böyle dedin onu anlamadımMavi takımda diyilsin
GördümProfilimi gördünüz mü gördünüz mü
Bı an deliriyorum sandimHahahah ya birkaç mesaj önce menüyü yazdım. Saat eklemem gerekiyormuş tembellikten sadece saatleri yazdim ikinci mesajımda. Menüyü bir daha yazmayayım dedim
Avantaj ortalamayı etkiliyor yaniAvantaj iste abla en cok kilo vereni alabiliyor
Birde takimsa arti varsa onu gonderiyor
Yuzde 1 lerde ortalamaya ekleniyor
Spor ve menude
Geldiler mi oğullarınProfilimi gördünüz mü gördünüz mü
Hatırlamadım canım ya acaba nickin farklımıydıBir zamanlar arkadaştık seninle hatırlar mısın beni tatlım
Avantaj ortalamayı etkiliyor yani
Aynen ablacim spora tesvik ediyoruz boylelikleAvantaj ortalamayı etkiliyor yani
Daha fazla devreleri yakmadan bundan sonra ki geçmişleri tam yapayımAhaha tamam canım yanlış anlaşılma oldu
Anladım canım teşekkür ederim cevapladığın içinPaylaşabilirsin fanım
Spor tablosuna eklenecek
Ama yarışmaya katkisi olmayacak
E Elif_Eylul bugün senin keyifsiz olduğunu hissediyorum
Teşekkür ederim canımeksin çok güzel canım 2li rakamlara düşmeye az kaldı tebrikler
eksin güzel canım tebrikler
eksin güzel canım tebrikler
harika gidiyorsun canım tebrikler
eksin süper canım tebrikler
Ekside olman güzel canım tebrikler