- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Evet bugün arkadaşım da yeşillik miktarını arttır dedi doğru söylüyosun. Yarınki menülerde arttıracağım teşekkürlerAz yiyorsun canim onun etkisi vardır
Bol salata ekle menulerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün arkadaşım da yeşillik miktarını arttır dedi doğru söylüyosun. Yarınki menülerde arttıracağım teşekkürlerAz yiyorsun canim onun etkisi vardır
Bol salata ekle menulerine
Abla bunlar beni delirttiler valla kafayı yedimBen de şu an Fransizligin dibini yaşıyorum ama cahillik mutluluktur deyip susuyorum. Ayıptır söylemesi ben henüz masterfiti de çözemedim desem yalan olmaz. Çünkü yemek yarışmasını da hiç izlemedim sanırım bizim yarismayla bir ilgisi var...aşkım tatlım anladığını sonra bana anlatmazsan küserim bak
Tamam canım bu arada liste için ellerine sağlık
Mavi takımda diyilsinTamam canım bu arada liste için ellerine sağlık
Kız benim ondan haberim yok ki sıkıntılarım vardı kaptan olmak iyi geldi deşarj oldum tarzı birşey yazmıştı ona dedim yanıi sıkıntılarını benim gibi kafayı sıyırarark çözdüğü kısmınaE sabahtan beri fittanne migimin gözlerini çıkaracak, sende ona sende kendimi görüyorum dedin ya demekki sende bizim gözlerimizi çıkarırsın kaptan olunca
Çok tatlısın canım ya tamamdır kaptanım menüler paylaşılacak sporlar yapılacak sular içilecek o kadderYeşil takımın güzelleri,canlarım menülere dikkat ediyoruz..
her gün düzenli menü paylaşıyoruz..
Menülerde etiketlemeyi unutmuyoruz
Pazartesi de nickli tarihli tartı fotosu paylaşıyoruz..
Aynı şekilde cuma günü de
8 bin adım atmasakta elimizden diyet ve spor olarak ne geliyorsa onu yapıyoruz..
Kırmızı ve mavi takıma mahcup olmuyoruz..
Dötünüzü keserim dikkat edin
Wilma11
sara_28
fesang
Abla simdi cuma günü en cok kiloyu veren kirmizi kaptan oluyorBen de şu an Fransizligin dibini yaşıyorum ama cahillik mutluluktur deyip susuyorum. Ayıptır söylemesi ben henüz masterfiti de çözemedim desem yalan olmaz. Çünkü yemek yarışmasını da hiç izlemedim sanırım bizim yarismayla bir ilgisi var...aşkım tatlım anladığını sonra bana anlatmazsan küserim bak
Abla emin ol bende olanları şuan anlamıyorumbir yerinden yakalayayim diyorum elimde kalıyorbambaşka bir yöne dönüyor masterchefe benziyor yarışmamızBen de şu an Fransizligin dibini yaşıyorum ama cahillik mutluluktur deyip susuyorum. Ayıptır söylemesi ben henüz masterfiti de çözemedim desem yalan olmaz. Çünkü yemek yarışmasını da hiç izlemedim sanırım bizim yarismayla bir ilgisi var...aşkım tatlım anladığını sonra bana anlatmazsan küserim bak
Senin gibi oda iste yaptığının arkasinda degilBegenmedimleri komige çeviren koca yürkli Cordelia
Afiyet olsun canim ❤Eki Görüntüle 2959738 SABah aç karnına sirkeli su
Kahvaltı 10:00
2 dilim t.b ekmeği ile
Türk kahvesi az şekerli 5 ceviz
Öğlen 15:00
Ayvalık tostu üzerine tulumba tatlısı
Patron söyledi uzun zamandır yememiştim hayır diyemedim
Sade Soda bitki çayı
Su: 2.5
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia C _CikiLeta
Menüyu bir tek ben mi goremiyorumSabah menüm 12.30
Akşam menüm 17.00
Su miktarı 2 litre. Yatana kadar yarım litre daha içerim. @fittanne
Kaçamak birkaç patates kızartması
Spor yapsak yada kaç adım attıysak on paylaşamıyoruz değilmi
Bir önceki mesajında yazmisti canim tekrar yazmamis saatleri eklemişMenüyu bir tek ben mi goremiyorum
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2959738 SABah aç karnına sirkeli su
Kahvaltı 10:00
2 dilim t.b ekmeği ile
Türk kahvesi az şekerli 5 ceviz
Öğlen 15:00
Ayvalık tostu üzerine tulumba tatlısı
Patron söyledi uzun zamandır yememiştim hayır diyemedim
Sade Soda bitki çayı
Su: 2.5
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia C _CikiLeta
İşte geldim buydayım
Sabırla anlattigin için çok teşekkür ederim bitanem. Bu avantaj ne işe yarıyor?Abla simdi cuma günü en cok kiloyu veren kirmizi kaptan oluyor
Kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor
Sonra sirayla yarismaci seçiyorlar
Duzenli menu ve sporda yuzde 1 avantaj elde ediyorlar
Pazartesi kaptan Challenge de en cok kiloyu veren kaptan karsi takimdan uye alip kendi takimindan uye gönderiyor
Sari takim sadece adimla destek oluyor
Cuma gunu en cok kiloyu veren kazanıyor
Bu sekilde tekrar ediyoruz:)
Yesil takimda yeni sadece kilo vermek icin spor sarti yok :)
Paylaşabilirsin fanımSpor yapsak yada kaç adım attıysak on paylaşamıyoruz değilmi
Bir zamanlar arkadaştık seninle hatırlar mısın beni tatlımİşte geldim buydayım
Avantaj iste abla en cok kilo vereni alabiliyorSabırla anlattigin için çok teşekkür ederim bitanem. Bu avantaj ne işe yarıyor?