Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yarasın kız listeyi okurken e artık şimdi biter dedim “dişlerimi fırçaladım” yazından sonra akşam yemeğini görünce gülme geldi

26 kasim menusu

Kahvalti 9.30
Ara kiraz sapi çayı

Ogle yemegi 13.00

Ara nescafe

Ara türk kahvesi+ kurudut 1 yk

Akşam 18.00

E Elif_Eylul Zipzip-

Afiyet olsun kizlar
Yesil takım elim elim üstüne elim şeyim üstüne olan takim

Evet bu hafta 15.000 adım yapalım biz.
Güzel olur

Afiyet olsun canlar
Pizzadan sonra nasıl 2 dilim ekmek ve 1 muz yedin ben çok büyük bir pisbogazm ama yiyemem sanırım muz ve ekmek güzel mi gidiyor ki
Bir de pilav üstü baklava denicem daha

Merhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su

Gecmis olsun canim Rabbim şifasıni versin inşAllah

Çok geçmiş olsun canım İnsallah kesin tanı da çölyak çıkmaz belki gluten hassasiyeti vardır..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı haberler alın..

Afiyet olsun canim kizinada Allah sifa versin canim

Şimdi şöyle oluyor pizzayı öğle arası için kızıma yaptım büyük pasta tabağı boyutunda düşün onu 8 e böldüm ikisini ben yedim yani çok büyük değildi. Sonra kalan hamurdan ekmek yaptım bebeğe çorbanın yanında veririm diye . Pizzadan yarım saat sonra o pişti dinlendi derken aradan bir saat geçti ekmeği dilimledim bı merak ettim tabi nasıl olmuş diye bir dilimini yedim . Sonra dedim ki hamur mu olmuş biraz derken bir dilim daha yedim sonra bir an canım tatlı abur cubur birşeyler isteyince hemen bir muza atıldım ve bu son dedim yani süreç uzun

Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah öyle değildir

Yarasın kız listeyi okurken e artık şimdi biter dedim “dişlerimi fırçaladım” yazından sonra akşam yemeğini görünce gülme geldi
Akşam yemeği olmazsa gece naparim ben ne zaman öğle çok yedim akşamı yemeyim desem gece tost yerken buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…