Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Cumaya kadar canimCanim sadece 1 gün icin mi bu yarıs cumaya kadar mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumaya kadar canimCanim sadece 1 gün icin mi bu yarıs cumaya kadar mi
Adim yarisi bugunluk canimCumaya kadar canim
Tesekkur ederim canimTavukları küp küp doğrayıp çöp şişe dizip Yumurta un yag süt baharat sosun içine batırıp sonra galeta ununa bulayip fırına atıyorum nefisss oluyor
Aynen cnm ben yemek yapiyorum ev halkida yiyor bendeDiyetisyenim kendine özel yemek yapma dedi. Zamanında onu da yaptım unsuzu yağsızi yedim ama sonra ters etki yapti. Evde ne yaparsam dengeleyerek yemeye çalışıyorum. Yağını vs azaltarak. Diyetimin sürdürülebilir olması açısından
Geçmiş olsun. Acil şifalarAlintilarimi aldım ama önce evi toplayayim daha geç olmadan yarın fırsatım olmayabilir eşim küçük bir operasyon geçirecek belki bende giderim onun yanında sonrası da da hasta nazi cekmekten birşey yapamam
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia hersey icin teşekkürler kızlar ben günlüğe devam edemeyeceğim. Hayatim yeterince stresli buraya da stres atmaya geliyordm ama gergin ortam bazi kavgalarin olmasindan gına geldi.
Kizlar Allah'a emanetsiniz
Geçmiş olsun . İnşallah negatifdir.Selam kızlar oğlum hasta covid testi verdik her ihtimale karşı bay bişeler dedi doktor sonuçlar çkkınca yazarım
Afiyet olsunMenü
Sabah :
1 tepsi börek
Öğle
1 kuzu cevirme
2 litre kola
Akşam
İştahım yoktu
1 tencere mantı
Zipzip-
Yorumu
Afiyet olsun canım. Akşama bol salata ekleyebilirdin...
E Elif_Eylul
Yorumu
Ay buna çok güldüm.Kocama kına yakmışlar memlekette düğünde
Şükredeyim o zamanSen yine iyisin benim gibi 50 sayfa değil
Ciko güle güle geliyor bana
Bende gülsem mi bilemedim adam ben yanında yokken kına yaktirmis eline sanki gelinGeçmiş olsun. Acil şifalar
Geçmiş olsun . İnşallah negatifdir.
Afiyet olsun
Ay buna çok güldüm.
Şükredeyim o zaman
Cumaya kadar olsa daha iyi olurdu canim gunluk puanlari mira not alip cuma kilo bildirimindrn sonra kilo yuzdeleriyle aciklardiAdim yarisi bugunluk canim
Ay valla çok sayfa birikiyor akşamları çocukları uyuyayım derken benimde uykum geliyor yattigim yerde kalıyorum sonra bir kalkıyorum saat 1 olmuşGeçmiş olsun. Acil şifalar
Geçmiş olsun . İnşallah negatifdir.
Afiyet olsun
Ay buna çok güldüm.
Şükredeyim o zaman
Memlekete gönderme fazlaBende gülsem mi bilemedim adam ben yanında yokken kına yaktirmis eline sanki gelin
Cordelia ne diyorsun canimCumaya kadar olsa daha iyi olurdu canim gunluk puanlari mira not alip cuma kilo bildirimindrn sonra kilo yuzdeleriyle aciklardi
Kız bir nisana gitti geçen ay bu hafta düğün var akşam kına vardı sabah sabah kınayı yakmışlar elineMemlekete gönderme fazla
Yok valla bir şeyler oluyor ama anlamıyorum ki....Senin haberin yok sanirim abla
Allah razı olsun
Tamam cumaya kadar olsun cuma sonucu açıklarım.Cordelia ne diyorsun canim
CümlemizdenAllah razı olsun