- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Valla ben akillandim artık sesim çıkmıyor kalmasına gitmesine sen bilirsin deyip cikiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben akillandim artık sesim çıkmıyor kalmasına gitmesine sen bilirsin deyip cikiyorum
Bende küsüp gelmicem hihhKiz senin yerine ben küserim yapmadigim sey degil
Küsmüş inanalım miKüstüm
Tunaydin canim
Hayatta inanmamBende küsüp gelmicem hihh
Dilim tutulsunduValla ben akillandim artık sesim çıkmıyor kalmasına gitmesine sen bilirsin deyip cikiyorum
Gidiyom gelmicem bugünHayatta inanmam
Hımmmm pekiGidiyom gelmicem bugün
Deme kız öyle boşver sana iki hafta da bir geliyorDilim tutulsundu
Saka saka gitmiyorum bir yereHımmmm peki
Diyetisyenim kendine özel yemek yapma dedi. Zamanında onu da yaptım unsuzu yağsızi yedim ama sonra ters etki yapti. Evde ne yaparsam dengeleyerek yemeye çalışıyorum. Yağını vs azaltarak. Diyetimin sürdürülebilir olması açısındanUn falan olmazsa mükemmel sadece baharatla
Benim günlerim doluyorSaka saka gitmiyorum bir yere
AnladimDiyetisyenim kendine özel yemek yapma dedi. Zamanında onu da yaptım unsuzu yağsızi yedim ama sonra ters etki yapti. Evde ne yaparsam dengeleyerek yemeye çalışıyorum. Yağını vs azaltarak. Diyetimin sürdürülebilir olması açısından
Balım dilin tutulmasin sen hep konuşDilim tutulsundu
Az kaldi ablacim azBalım dilin tutulmasin sen hep konuş
Öbür türlüsü daha kötü
En mantiklisi aslinda bu sekilde beslenmekDiyetisyenim kendine özel yemek yapma dedi. Zamanında onu da yaptım unsuzu yağsızi yedim ama sonra ters etki yapti. Evde ne yaparsam dengeleyerek yemeye çalışıyorum. Yağını vs azaltarak. Diyetimin sürdürülebilir olması açısından
Konuşmaya miAz kaldi ablacim az
Kizgin emoji atmak güzelmiş
Senin haberin yok sanirim ablaKonuşmaya mi
Al sanaKizgin emoji atmak güzelmiş