Popüler Konu LenaG ile MasterFit

12:00 kahvaltı
Ödül kahvaltısı oldu
Airfryer de patates kızarttım az yağlı 7 dilim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
2 dilim tam buğday ekmek

Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası
1 kase salata

1,5 litre su

Adım çok az ama yazayım 1930

Kaptanım bugün biraz keyif ve dinlenme yaptım. Yarın daha güzel menü ile gelirim 😘

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307

Canım afiyet olsun sen bizden iyi durumdasın. 😄. . Yarından itibaren hep birlikte toparlaniyoruz yoksa cumartesi patates olucaz 🙄

Ne desem bilemedim şekerparem 🥴❤️ama seviyorum seni bu ara mesajlarıma cevap vermiyorsun üzülüyorum 🫣
Aha bu mesajı sana yazmıştım 😔 Büyük ihtimalle kaçırmışsın çünkü normalde beğeniyorsun mesajlarımı gözünden kaçmıştır heralde :110:
30 Kasım menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta, 2 kaşık lor ile bol yeşillikli salata, 10 zeytin, 1 dilim tb ekmek 1 tk tahin bal, 1 fincan kiraz sapı çayı
15.00 1 porsiyon magnolia
19.00 6 kaşık ıspanak yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, bol salata
2.5 litre su 30 dk yürüyüş+ emzirmeye devam
LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Maşallah tatlıdan başka bir şey yok, o da bugünlük sorun etmz, afiyet olsun ablam:KK200:

Aha bu mesajı sana yazmıştım 😔 Büyük ihtimalle kaçırmışsın çünkü normalde beğeniyorsun mesajlarımı gözünden kaçmıştır heralde :110:

Maşallah tatlıdan başka bir şey yok, o da bugünlük sorun etmz, afiyet olsun ablam:KK200:
Onu da diyetisyenimle belirledik tatlım ara öğünde meyveli smoothie vardı dışarda arkadaşlarla gezmem vardı menü attım onu verdi 🤤 çok da iyi geldi eve yeni girdim o beni kesti uslu uslu çayımı kahvemi içtim sadece

Canım afiyet olsun sen bizden iyi durumdasın. 😄. . Yarından itibaren hep birlikte toparlaniyoruz yoksa cumartesi patates olucaz 🙄
Hem de çok iyi diyetdaşim izinli öğününü yapmış sonra babalar gibi kaldığı yerden diyetine devam etmis🙄😁

12:00 kahvaltı
Ödül kahvaltısı oldu
Airfryer de patates kızarttım az yağlı 7 dilim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
2 dilim tam buğday ekmek

Akşam 18:00
1 kase şehriye çorbası
1 kase salata

1,5 litre su

Adım çok az ama yazayım 1930

Kaptanım bugün biraz keyif ve dinlenme yaptım. Yarın daha güzel menü ile gelirim 😘

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307
Bence tam olması gibi bir cumartesi menüsü afiyet olsun canım 😍

Kaptanım çok özür diliyorum ben dikkat edemiyorum bu ara ailevi problemlerim var canım sıkıldıkça yemeğe vuruyorum kendimi tabi canm bide yediğim için sıkılıyor en kısa zamnda kendimi toparlayıp döneceğim aranıza 😔
Bütün sıkıntılarından kurtulmanı diliyorum canım 🤲🏼

Kızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attım 🙈Kısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Çok güzel canım, güle güle güzel günlerde kullanın 🤲🏼

Haftaya bomba gibi basliycaz kızlar müsait olan varsa bizim detoks şenliklerimize katılsın derim 💃💃şöyle yeni yıla daha zayıf daha zarif daha seksi girsek kötümü olur yahu😁🤣

İyi Akşamlar
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus Hayırlı olsun kaptanım 💕

11:00 1 dikdörtgen milföyden gözleme birde avuç içi kadar gözleme, 1.5 h.yumurta, 8zeytin, karışık peynir çoğunluğu yy.lor peynirdi, şekersiz çay

18:30 dan 20:30 kadar 1büyük elma, 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve, göz kararı 2avuç kuruyemiş, 1tepeleme tk.tuzlu balık

Su 2.5litre
Adım 3101
Kaptanlarııım sabah 65 gr. tam buğday unlu kek te yedim kahvaltıda yazmayı unutmuşum 🥺

Onu da diyetisyenimle belirledik tatlım ara öğünde meyveli smoothie vardı dışarda arkadaşlarla gezmem vardı menü attım onu verdi 🤤 çok da iyi geldi eve yeni girdim o beni kesti uslu uslu çayımı kahvemi içtim sadece
Çok iyi olmuş afiyet olsun süt olsun 🥰 magnolia hafif bir tatlı zaten şerbetli gibi değil 🥰
Haftaya bomba gibi basliycaz kızlar müsait olan varsa bizim detoks şenliklerimize katılsın derim 💃💃şöyle yeni yıla daha zayıf daha zarif daha seksi girsek kötümü olur yahu😁🤣
Ayy inşallah kıızz valla istediğim kiloya 3-4 kilo kaldı ulaşamadım gitti 🤭

sibel_84 sibel_84 pazartesi salı kabak detoksu yapalım, çrş-prş-cuma da hurma detoksu yapalım tamam mıyız??? Başka katılmak isteyen var mı gaza glirsek güzeeelce zayıflarız bu hafta, ben gazla çalışıyorum zatn malum :kk77: :halay:
Ben de ben de varımm sibel_84 sibel_84 hadi bakalım 🥳

Yıldızım bu hafta çok zorlandım tartı ibrem çok dengesizdi artı geleceğim diye öldüm dirildim.
Diyette kendime en kızdığım konu yu sen de yapıyormuşsun. "Stres" yapıyorum ve yapıyorsun bu da bizi etkilşyor ablam

X