- 14 Şubat 2021
- 1.245
- 7.805
- 43
İki numara kalktı. Şimdi onun kahvaltısını yaptırıyorum. Uyumak hayal oldu da . Kalkıp ne yapsam acaba .Aslında benim çocuğun da etütü var okulda, dönem başından beri göndermedim. Kalkıp onu mu götürsem acaba diyorum.
Evi toplama boşver ama uyuma, aç tv'yi karşısına uzan keyif yap.
Daha kahvaltımı bile yapamadım. Keşke erkenden tartilmasaydim. 150 gramla hedefi kaçırdım.Bosver bence surekli bir is pesindesinkahvslti yap ustune uyu
Kasım ayinda böyle ise Ocak subat nasıl olur diye kendime soruyorumGünaydın kızlar bol bol eksi gordugumuz bir gün olsun
sibel_84 ama derece olarak çok gormyelim lütfen ben ilk görev yaptığım yerde 12 sene önce -15 -20 görmüştüm de çok zannediyordum Allah sizlere ve o taraftakilere yardım etsin
O zaten insanı yoruyor abla inşallah tez zamanda neşen artarak gelirZaten vücut yoğunluğu dinlenince gidiyor, stres, beyin ve kalp yorgunluğu uzun sürüyor canım
Gide abla gitmiyorsa teknik veya hormonal bir sıkıntı var demektir kan baktirdin mi yakindaSağ ol bitanemmmbir anda gitmez tabi haklısın. Azar azar gitsin ama gitmiyor
Yaaa sen stresli olma canım zaten soğuk bari neşe ve mutlulukla için ısınsınStresimi attım canım. Ağladım ya geçti.
Bunu da deneyip öğrenmiş oldunBende umutluyum hepinizden.
Bir hafta yapıp kenara çekilmek lazımmış. Bu hafta hatta izin mi alsam hem regl geldi grupları da sıkıntıya koymayayim.
Şaka gibi, Allâh kolaylık versin canım.Geçmişten geldim.
Herkese günaydın buz gibi bir Erzurum sabahından.
Artık yuruyuslerde yalan oldu...
İzne beraber çıkalım mıben leğenimi alıp sizin taraflara gelmeyi düşünüyorum. Karlar eridi mi
Dikkat edin de leğenlerinizle Erzurum semalarına uçmayınYok nerde erimek. Her yer bembeyaz. Bende de var leğen beraber çıkalım mi palandokene
Aklima her zaman sogukta ilk önce evsizler evi çok sağlam olmayanlar yaşlılar ve küçük cocuklar gelir keşke yaptırma ve devamlılığını sağlama imkanım olsa da onlar için bir barınma yerleri yaptirabilsem derim bu da benim hayallerimden biriİki numara kalktı. Şimdi onun kahvaltısını yaptırıyorum. Uyumak hayal oldu da . Kalkıp ne yapsam acaba .
Daha kahvaltımı bile yapamadım. Keşke erkenden tartilmasaydim. 150 gramla hedefi kaçırdım.
Kasım ayinda böyle ise Ocak subat nasıl olur diye kendime soruyorum
Şu iki üç ay beni çok yordu. İki günlükte olsa başımı alıp gitmem lazım. Kafa dagitmam lazım.O zaten insanı yoruyor abla inşallah tez zamanda neşen artarak gelir
Gide abla gitmiyorsa teknik veya hormonal bir sıkıntı var demektir kan baktirdin mi yakinda
Yaaa sen stresli olma canım zaten soğuk bari neşe ve mutlulukla için ısınsın
Haberlere cikiyormuşuz. Unideyken hep legenle kayardik. Onun zevki farklı.Bunu da deneyip öğrenmiş oldunBelki biraz dinlenmek iyi gelir canım ama sakın çok uzaklaşma.
Şaka gibi, Allâh kolaylık versin canım.
Dikkat edin de leğenlerinizle Erzurum semalarına uçmayın
Orası da ayrı dert canım. Hayvanlar evi olmayanlar ...Aklima her zaman sogukta ilk önce evsizler evi çok sağlam olmayanlar yaşlılar ve küçük cocuklar gelir keşke yaptırma ve devamlılığını sağlama imkanım olsa da onlar için bir barınma yerleri yaptirabilsem derim bu da benim hayallerimden biri
Güle güle kullan canımKızlar yeni telefon aldık, şu an bilgiler yükleniyor, büyük oğlum bekledi, bekledi, duramadı gitti. Tüm bilgilerin aktarılması için hala 2 saat var
Bende artık yatmaya gidiyorum
Belki sabah yeni telefonu kullanıma hazır edemeyebilirim
Tartı için gecikirsem haberiniz olsun
CanımsınKaptanım umarım çok güzel eksilerin olur. Hafta boyunca bütün güzel mesajların desteğin için sonsuz teşekkürler
Tebrikler kaptanımKilo bildirimini yapayım kahvaltı yapayım acayip acıktım nedense
Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Kilom direndikce bende direndim ama gitmiyor pis yaglar. Bu hafta böyle oldu kızlar kusura bakmayın . Kaptaniniz olarak daha fazla vermek isterdim ama gitmedi. Bırakmıyor beni...
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Aman allahımmmm çiçeğimGeçen hafta : 76.7
Bugun : 74.9
Fark : -1.8
% 2.346
Eki Görüntüle 3512142
Afiyet olsun tatlım çok sağlıklı bir menü29 Kasım menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 2 kaşık lor ve yeşillikle omlet, yarım avakado, 10 zeytin, havuç biber kıvırcık, 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
14.30 4 kaşık yoğurt içine yarım cennet hurması 2 kaşık yulaf 1 çk chia 1çk keten tohumu 1 tk tahin 1 tk ham kakao
18.00 8 kaşık kuru fasulye 3 kaşık bulgur pilavı bol salata 1 bardak ayran
20.30 6 çiğ badem
Sen de elhan gibi iki haftadır çok iyi kilo veriyorsun canım o yüzden bu hafta böyle olması çok normal.Kilo bildirimini yapayım kahvaltı yapayım acayip acıktım nedense
Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Kilom direndikce bende direndim ama gitmiyor pis yaglar. Bu hafta böyle oldu kızlar kusura bakmayın . Kaptaniniz olarak daha fazla vermek isterdim ama gitmedi. Bırakmıyor beni...
Regl artısi yanında sabah erken tartilmanin da etkisi canım neyse ki fazla bir şey yok.Günaydın hanımlar
23.11.2024 63.8
30.11.2024 64.2
Fark +400
Regl olduğum için böyle. Eki Görüntüle 3512135
LenaG Boncuk2307
Helal olsun, sadece maşallah diyebiliyorum.Geçen hafta : 76.7
Bugun : 74.9
Fark : -1.8
% 2.346
Eki Görüntüle 3512142
Sende çocuklar üç tane olunca uyumak ne mümkün. Ama nolur iş yapma, otur azıcık yerinde dınlen.İki numara kalktı. Şimdi onun kahvaltısını yaptırıyorum. Uyumak hayal oldu da . Kalkıp ne yapsam acaba .
Daha kahvaltımı bile yapamadım. Keşke erkenden tartilmasaydim. 150 gramla hedefi kaçırdım.
Kasım ayinda böyle ise Ocak subat nasıl olur diye kendime soruyorum
Bence izinler yaramıyor canım, artın çok değil hızlıca gidecektir.Günaydın kızlarbu hafta ki izin ama +500gr geri dönmüş tekrardan yarışlara girmek istiyorum kaptanim LenaG
Geçen hafta 77.o
Bugün +77.5
Eki Görüntüle 3512143
Giden her gram yağ başimizin tacıdırKilo bildirimini yapayım kahvaltı yapayım acayip acıktım nedense
Geçen cumartesi 69.85
Bugün 69.65
Fark -200
Tebrikler canımLenaG Boncuk2307
77.8 dü
-700 gramla haftayı kapadım haftaici baktığımda 1.2 kg vermiştim ne ara yarım kilo aldım yaw