- 24 Aralık 2023
- 1.371
- 8.070
Afiyet olsun canımMerhaba iyi aksamlar herkese
Sabah
iki yumurta salatalik domates biber
Ara ogun
Ayva
Aksam
iki adet tavuk budu
Bi kase mercimek corbasi
2.5 litre suLenaG Ceeeeeeeeeeee
Ben de motive edici ve tatlış yorumlarından dolayı sana çok teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canımYarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Teşekkürler tatlım
Afiyet olsun kuzucumYarın istediğin sonucu alman dileklerimle
maşallah kaptanım yine süper bu hafta hiç kötü menüyle gelmedin canım Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Bu hafta gözlerimi şenlendiren çiçeğimMenülerinin güzelliği ortada adımlar desen onlar muhteşem bana diyecek hiçbirşey bırakmadın Azmin hep böyle daim olsun kuzucum Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Psikolojik açlık yaşamışsın çiçeğimolmuş bitmiş öyle gör ve hemen sağlıklı beslenme düzenine dön kuşum Hiç birşeyden pişmanlık yaşama
Vücudun o anda onları istemiş yedin ve bitti.
Bundan sonra gelsin sağlıklı menülerYarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Harikasın yine tatlımBu hafta çok güzel listelerle geldin çiçeğim Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
CanımsınBende motive edici ve tatlış yorumlarından dolayı sana çok teşekkür ederim kaptanım
Yansın kaptanım artıkkAfiyet olsun canım menü yakıyor
Yaw ne bileyim. Hep 40 yaş üstü depresyonda idi. Dedim herhalde bu yaş da sıkıntı var. Yokmuş demek ki?
Afiyet olsun canım yarın tartı yüzünü güldürecek inşallah
Bu hafta kaptanlık yordu beni. İki hafta üst üste olmuyor. Regl de eklenince süpper oldu
Yarın 69.50 yi görmem lazim
Aynı ben . Yerimden kimildayamiyorum.
İç dış yıkandı. Hem de bayağı yıkandı. Bir de bugün öğretmenler günü programı vardı. Günün anlam ve önemini de bana vermişler. Okurken de ağladım
Duygu seli oldu bugün bende.
Kız nettin sen. Toparlan yoksa dövecem seni
Gerçek gerçek...
Ya ben uzun uzun konuştuk canım seninle. Gerçekten kapat diyorum o defteri. Kimseye bu kadar net konuşmamışımdır. Kimseyi tanımadığım için. Ama gerçekten kendine yazık ediyorsun.
Owwww yakiyorsun bebeğim yağları
İnşallah kaptanım bir gün dışında kaçamak yapmadım ama ben de ümid ediyorum güzel gelsin yarın sonuçAfiyet olsun canımYarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Teşekkürler tatlım
Afiyet olsun kuzucumYarın istediğin sonucu alman dileklerimle
maşallah kaptanım yine süper bu hafta hiç kötü menüyle gelmedin canım Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Bu hafta gözlerimi şenlendiren çiçeğimMenülerinin güzelliği ortada adımlar desen onlar muhteşem bana diyecek hiçbirşey bırakmadın Azmin hep böyle daim olsun kuzucum Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Psikolojik açlık yaşamışsın çiçeğimolmuş bitmiş öyle gör ve hemen sağlıklı beslenme düzenine dön kuşum Hiç birşeyden pişmanlık yaşama
Vücudun o anda onları istemiş yedin ve bitti.
Bundan sonra gelsin sağlıklı menülerYarın istediğin sonucu alman dileklerimle
Harikasın yine tatlımBu hafta çok güzel listelerle geldin çiçeğim Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle
İnşallah canımMavişler
Bugün son günüm.Inşallan verimli bir hafta geçirmişizdir.Listeleriniz harikaydı.Yarın güzel sonuçlar bizimle olsun inşallah
Boncuk2307 Cakinin Gelini Elhan Cicekbocekkaktus Jasminium84 60kiloyum yosunlupapatya tomrs 60kiloyum Ankee A Asya89 malahit Tutku44 Beyaz leylak bluegreeneyes P Pembepilates
FitVenus
ya ne güzelben kahve tiryakisiyim yatmadan önce kahve içip öyle uyuyan bir insanim yoksa asla rahat uyuyamıyorumo yuzden beni asla etkilemiyor
tesekkur ederim lena2 kaşık pilav az biseyde patates yedim fazla yememeye çalıştım
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar, hepinizden çok özür diliyorum iki gündür giremedim çok hastaydım, izin de alamadım eğitime gidiyordum tekrar olmasın diye devam ettim mecbur ama diyeti bozmadım elimden geldiğince
İnşallah canım
ya ne güzelben de Türk kahvesine bayılıyorum ama ikinci kahveyi içince bebek de ben de uyuyamıyoruz
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım inşallah yarın tartı da yakar buralarıAfiyet olsun canım menü yakıyor
Bence de çok yordu canım seni. Bu hafta dinlenirsin artık.Bu hafta kaptanlık yordu beni. İki hafta üst üste olmuyor. Regl de eklenince süpper oldu 
Ne güzel işte çifte kavrulmuş olmuşİç dış yıkandı. Hem de bayağı yıkandı. Bir de bugün öğretmenler günü programı vardı. Günün anlam ve önemini de bana vermişler. Okurken de ağladım 
İnşallah kuzucumYansın kaptanım artıkknedendir bilmiyorum şişti her yanım ödem de değildir dukan kiraz sapı Karahindiba kahve tüm tuşlara basıyorum nereden çıktı bu şişlikler anlamadım
İnşallah kaptanım bir gün dışında kaçamak yapmadım ama ben de ümid ediyorum güzel gelsin yarın sonuçteşekkür ederim ne kadar naif bir kaptanlık yaptın harika olan sensin
Afiyet olsun çiçeğimSabah: 1dilim chialı ekmek 2 yumurta az tahin pekmez
Öğle: 2 kaşık kavurma+ 1 bardak su
Ara: Türk kahvesi + 1 kuru erik
Akşam 18.30: 1/2 tabak kavurma + 1 bardak ayran -1 turşu
Gece 22.00: 1 mandalina yarım muz
Boool su ; boool ev işi
Emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus Ceeeeeeeeeeee