Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Merhaba iyi aksamlar herkese
Sabah
iki yumurta salatalik domates biber
Ara ogun
Ayva
Aksam
iki adet tavuk budu
Bi kase mercimek corbasi
2.5 litre su LenaG Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canım gayet güzel hatta akşam için yeşillik ya da salata bile ekleyebilirdin
Yarın istediğin sonucu alman dileklerimle

Ben de motive edici ve tatlış yorumlarından dolayı sana çok teşekkür ederim kaptanım

Yansın kaptanım artıkk nedendir bilmiyorum şişti her yanım ödem de değildir dukan kiraz sapı Karahindiba kahve tüm tuşlara basıyorum nereden çıktı bu şişlikler anlamadım
İnşallah kaptanım bir gün dışında kaçamak yapmadım ama ben de ümid ediyorum güzel gelsin yarın sonuç teşekkür ederim ne kadar naif bir kaptanlık yaptın harika olan sensin

İnşallah canım
ya ne güzel ben de Türk kahvesine bayılıyorum ama ikinci kahveyi içince bebek de ben de uyuyamıyoruz

Afiyet olsun canım menü yakıyor
Sağol canım inşallah yarın tartı da yakar buraları 1 haftadır tartilmiyorum ve liste dışına çıkmıyorum. Çok umutluyum inşallah hüsrana uğramam.
Bu hafta kaptanlık yordu beni. İki hafta üst üste olmuyor. Regl de eklenince süpper oldu 
Bence de çok yordu canım seni. Bu hafta dinlenirsin artık.
İç dış yıkandı. Hem de bayağı yıkandı. Bir de bugün öğretmenler günü programı vardı. Günün anlam ve önemini de bana vermişler. Okurken de ağladım 
Ne güzel işte çifte kavrulmuş olmuş inşallah tamamen rahatlamissindir.

İnşallah kuzucum Canımsın boncuğum
Afiyet olsun çiçeğim Yarına bol eksilerin olsun inşallah

LenaG Ceeeeeeeeeeee
29 Kasım menüm

8:30
2 sütlü kahve

12:00
2 tavuk but
Fırında patlıcan domates
1 bardak ayran

16:30 akşam yemeği bitti
Öğlen kalan patlıcanlardan 1 kase
2 ısırık tonlu tost
Su 2 litre

Aldığım kalori 500
Spor ile yaktığım kalori 351

Bugünkü menüm
Sabah sucuklu yumurta çeyrek ekmek
Öğlen
8 YK ıspanak bir kase yoğurt
Akşam
Kavurma çeyrek ekmek salata 5-6 sarma
Ara leblebi bı kare çikolata
Şu 2 lt
Reglim bir hafta geçti tuvalete çıkamıyorum yarın inşallah çok artı çıkmam ve inşallah bu regl gecikmesi hayra alamettir test yapmaya korkuyorum valla
LenaG Boncuk2307 sibel_84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…