- 18 Mart 2018
- 29.919
- 117.757
- 34
Bende de var doğalından, bende katıyım o vakitHazır değil abla, Türk kahvesine katıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var doğalından, bende katıyım o vakitHazır değil abla, Türk kahvesine katıyorum
Sen onur konuğumuz ol ablaBanane, bende bacadan girerim
Bazen kendime kızıyorum, neden söylemiyorum diye, elimde deyil, ıkınsam da çıkmıyor sözcükler
Çok pis gaza geldimHayat bi yarış diyen kız çocuğu geldi
Aklıma
Tabii ki yarıştayız, kazanan belli de işte aradaki fark ne onu bilmiyoruz
Aynen kuzumSen onur konuğumuz ol abla
Söyleten de söyletmeyen de Allah, hiçbir şey sebepsiz değil söyletmiyorsa vardır bi hikmeti
Benim hazır kolajen ama , suya katınca kokuyor kahvede belli olmuyor ama tabi kahvenin kahve tadı gidiyor haliyleBende de var doğalından, bende katıyım o vakit
Kahvaltı yapmayınca kahvemle bunu yedim yağsız sütle yaptım kaptaniçemCanım 1.sayfadaki tabloda adım olarak da puan var dk olarak da var hangisini belirtmek istersen
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel bir başlangıç olmuş
Afiyet olsun sporlar da
Afiyet olsun kaptaniçem 3 saat yürüdün müüü
Afiyet olsun serbest günün hakkı verilmiş
Afiyet olsun ödem tutmalık yiyecekler yenmiş canım o da ya nefesle(aktif spor) ya suyla gidiyor
Afiyet olsun menü güzel olmuş
Afiyet olsun ah biraz da protein olsa
Afiyet olsun canım ❤ sen dün tatlı yemiştin ammaa
Kolay gelsin
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun güzel olmuş
Aslında çok mantıklı, çorba yaparsam içine katıyım, kahveye eklersem belki vücut besin geliyor diye algılarBenim hazır kolajen ama , suya katınca kokuyor kahvede belli olmuyor ama tabi kahvenin kahve tadı gidiyor haliyle
Belki yemeklerde falan denenebilir de böyle daha kolay
İlik suyu mu abla, öyleyse çok daha iyiAslında çok mantıklı, çorba yaparsam içine katıyım, kahveye eklersem belki vücut besin geliyor diye algılar
Toz canım, aktarda doğal kolajen diye açıktan satılıyordu, gramla almıştı arkadaşımİlik suyu mu abla, öyleyse çok daha iyi
Olur çorbalara lezzet de verir
AminnnnKolay gelsin canım
Şifa olsun inşallahToz canım, aktarda doğal kolajen diye açıktan satılıyordu, gramla almıştı arkadaşım
Em son oylamaya sunalım deniyordu ne oldu ben kaçırdım galiba ?Kızlar, kaptanım LenaG şimdi Ahmet Apa yı dinliyorum, tartılmayın diyor. Salı tartısından muaf olmak istiyorum
Yukarıda aşağıda oynamıyorsa o zaman şaşırtma yapmak gerekiyor diye biliyorumtamam dün kaçamaklıydı ama tartı oynamıyor canım ya ona çok sıkkınım ☹
Afiyet olsun canım kuvvetli bir kahvaltı ama sonrasında bişi yok10 Kasım Pazar
8.00 sirkeli su
8.30 5 tane gün kurusu ıslatmıştım akşamdan suyuyla birlikte içtim
9.30 sade Türk kahvesi
11.30
İki tane yumurta
Sucuk
Bir miktar kaşar
Tam buğday lavaş (tost yaptım bunları)
Zeytin az peynir
domates salatalık
14.30 kolajenli kahve
19.00 d vit
Su 2 litre olmuştur
13.700 adım
30 dk hiit kardiyo
400 ip atlama
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @Denp
Canım yarın sabah fotolu atıyoruz o senin başlangıç kilon salı fotoya gerek yok biraz üst üste olacak bu hafta sonra c.tesiye kadar tartı yokLenaG Canım yarın fotoğraflı kilo bildirimi yapayım mı bir de salı günü tartı gününüzmus ya o gün tekrar mı tartilcam yoksa direk salı mı atayım tartıyı ne dersin
Canım süt değil olay şeker aslında ama az yemişsinKahvaltı yapmayınca kahvemle bunu yedim yağsız sütle yaptım kaptaniçem
Çünkü şehrin kat kısmı yukarı tasindi. Bizim okulda ilk sene 50 leri 60 lari bulmuş.ama bizim okul zaten sabahçı ogleci idi.Şöyle diyeyim sabahçı öğlenci oldu ,1 ve 2 ler oglenci oldu bu şekilde yoğunluğu qzalttilar çünkü binevlerde aşırı derecede nüfus arttı
Evet doğru söyledin kaptaniçem kalanı artık bey e devir ettimCanım süt değil olay şeker aslında ama az yemişsin