- 14 Temmuz 2024
- 2.088
- 11.946
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzinli canım
Bel oyuntunda vardır şimdi seninEveeeet çok mutluyum, bileklerim inceldi, basenlerim. Sadece 90 beden takıyordum 85 e düştüm ama olsun
Kırmızı olsun 5 fazla olsun diye boşa dememislerKaptanım bu hafta şampiyoluk kupasını kaldırmaya hazirlan şimdiden kol felan çalisFitt_anne beni beğenerek takıma gel bakim
Aldim ki ben onuuCakinin Gelini gel bakim tatlı kadın
O cok yoruluyor kupa kaldiracak hal kalmiyirKırmızı olsun 5 fazla olsun diye boşa dememislerKaptanım bu hafta şampiyoluk kupasını kaldırmaya hazirlan şimdiden kol felan çalis
Bu hafta ara tatil her kupayı kaldırıırmO cok yoruluyor kupa kaldiracak hal kalmiyir
Bak doğru, tarifleri kendimize göre uyarlayabiliriz, tarçını içeceklerde pek sevmiyorum, zencefilli deneyim bi araDukan suyuna bende zencefil tarçın koyuyorum.Kesinlikle regldendir ozaman canim
Değil mi kaptanım bu gözler alışık değil bu kadar hızlı takım kurulmasınaAllah ım ne kad ar mes udum ışık hızıyla seçmeee
Kız gülsem mi ne yapsam bilemedim. Yes baby, Allah sana da nasip etsin bel oyuntusu köprücük kemiği görmeyi amiiiinn. Benim oldum olası belim incedir basenlerim var benim de işteBel oyuntunda vardır şimdi senin
Amiiin AmiiinDeğil mi kaptanım bu gözler alışık değil bu kadar hızlı takım kurulmasına
Kız gülsem mi ne yapsam bilemedim. Yes baby, Allah sana da nasip etsin bel oyuntusu köprücük kemiği görmeyi amiiiinn. Benim oldum olası belim incedir basenlerim var benim de işte