Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ellerine sağlık kaptaniçemm 🥳🤗🥰

Ellerine sağlık canım şu 70 lerfen kurtulayım artım yaff 😂🤗🥰

Çok teşekkür ederim Elhan ablacığım 🤗

Teşekkürler çiçeğim 🥰
Hahaha niye birincilik içinde yarışın :KK76:

Teşekkürler canım boncuğum 🥳

Anaamm o zaman bir saat vaktim var Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus maviş kaptan olut musun 🙏
Ya da Jasminium84 Jasminium84 mavi kaptan olmak ister misin canım 🥰
Kaptanım vekil olarak seçmeleri seninle yapabilirim Jasminium84 Jasminium84 gelirse kolaylık olur. Çok önemli bir mazeret sunarsa birlikte yarışırız zamanın az diye düşündüm. :KK68:

Ellerine sağlık kaptaniçemm 🥳🤗🥰

Ellerine sağlık canım şu 70 lerfen kurtulayım artım yaff 😂🤗🥰

Çok teşekkür ederim Elhan ablacığım 🤗

Teşekkürler çiçeğim 🥰
Hahaha niye birincilik içinde yarışın :KK76:

Teşekkürler canım boncuğum 🥳

Anaamm o zaman bir saat vaktim var Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus maviş kaptan olut musun 🙏
Ya da Jasminium84 Jasminium84 mavi kaptan olmak ister misin canım

Olurum seve seve 🥰

Kaptanım vekil olarak seçmeleri seninle yapabilirim Jasminium84 Jasminium84 gelirse kolaylık olur. Çok önemli bir mazeret sunarsa birlikte yarışırız zamanın az diye düşündüm. :KK68:
Sen harika bir detatsın ama çiçek geldi 🥰 teşekkür edeirm düşğndüğün için 🥳

Teşekkür ederim canım kaptanım arada iiş çıkış oluyor herkesin olduğu gibi ama sizinle olmak muhtşem. İstediğim bedene zamanla kavuşmak daha da güzel. Uzun zamandır kemiklerimi hissedemiyordum etten meğerse duruyormuş yerinde:KK48::KK53::rolleyes:

Teşekkür ederim canım kaptanım arada iiş çıkış oluyor herkesin olduğu gibi ama sizinle olmak muhtşem. İstediğim bedene zamanla kavuşmak daha da güzel. Uzun zamandır kemiklerimi hissedemiyordum etten meğerse duruyormuş yerinde:KK48::KK53::rolleyes:
Çıktı mı köprücük kemikleriii

X