- 9 Temmuz 2024
- 846
- 5.068
- 23
Çok az kaldı 1 kilo 200 gram bir hafta sonraya kalmaz inşallah bu cumartesi 69.95 göreceksin bu da benden sana manifest olsunEllerine sağlık canım şu 70 lerfen kurtulayım artım yaff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kaldı 1 kilo 200 gram bir hafta sonraya kalmaz inşallah bu cumartesi 69.95 göreceksin bu da benden sana manifest olsunEllerine sağlık canım şu 70 lerfen kurtulayım artım yaff
Kaptanım vekil olarak seçmeleri seninle yapabilirim Jasminium84 gelirse kolaylık olur. Çok önemli bir mazeret sunarsa birlikte yarışırız zamanın az diye düşündüm.Ellerine sağlık kaptaniçemm
Ellerine sağlık canım şu 70 lerfen kurtulayım artım yaff
Çok teşekkür ederim Elhan ablacığım
Teşekkürler çiçeğim
Hahaha niye birincilik içinde yarışın
Teşekkürler canım boncuğum
Anaamm o zaman bir saat vaktim var Cicekbocekkaktus maviş kaptan olut musun
Ya da Jasminium84 mavi kaptan olmak ister misin canım
Ellerine sağlık kaptaniçemm
Ellerine sağlık canım şu 70 lerfen kurtulayım artım yaff
Çok teşekkür ederim Elhan ablacığım
Teşekkürler çiçeğim
Hahaha niye birincilik içinde yarışın
Teşekkürler canım boncuğum
Anaamm o zaman bir saat vaktim var Cicekbocekkaktus maviş kaptan olut musun
Ya da Jasminium84 mavi kaptan olmak ister misin canım
Ohh süper başayabilit miyizOlurum seve seve
Ruh halim çok da Muhteşem değil aslında ama burayla ilgilenmek iyi geliyor ablamRica ederim çok güzel yapıyorsunuz hem de. Emeği geçenler için söylüyorum becerikliliginizi geçtim ruh haliniz muhteşem.
Sen harika bir detatsın ama çiçek geldi teşekkür edeirm düşğndüğün içinKaptanım vekil olarak seçmeleri seninle yapabilirim Jasminium84 gelirse kolaylık olur. Çok önemli bir mazeret sunarsa birlikte yarışırız zamanın az diye düşündüm.
Çok iyi oldu kaptanım tamamdır Başarılar dilerim.Sen harika bir detatsın ama çiçek geldi teşekkür edeirm düşğndüğün için
İyi diyelim iyi olsun. Gerçek hayatta sabırsız tahammülsüz biri burada iyi hissettirmezdi inan ki...kendine haksızlık yapma harikasınRuh halim çok da Muhteşem değil aslında ama burayla ilgilenmek iyi geliyor ablam
SüpersinRuh halim çok da Muhteşem değil aslında ama burayla ilgilenmek iyi geliyor ablam
Psikolog musun be kadın, ne güzel hissettiriyorsun insana kendiniİyi diyelim iyi olsun. Gerçek hayatta sabırsız tahammülsüz biri burada iyi hissettirmezdi inan ki...kendine haksızlık yapma harikasın
En büyük zalimligi biz kendimize yapıyoruz da oradan biliyorumPsikolog musun be kadın, ne güzel hissettiriyorsun insana kendini
Teşekkür ederim canım kaptanım arada iiş çıkış oluyor herkesin olduğu gibi ama sizinle olmak muhtşem. İstediğim bedene zamanla kavuşmak daha da güzel. Uzun zamandır kemiklerimi hissedemiyordum etten meğerse duruyormuş yerindeSüpersin
Çıktı mı köprücük kemikleriiiTeşekkür ederim canım kaptanım arada iiş çıkış oluyor herkesin olduğu gibi ama sizinle olmak muhtşem. İstediğim bedene zamanla kavuşmak daha da güzel. Uzun zamandır kemiklerimi hissedemiyordum etten meğerse duruyormuş yerinde