Kuzucuklarima börek yaptım sadece tattım tuzu içinakşama da eşime de yaparım k ndime de kabak yemeği yapmayı düşünüyorum benden başka yiyen yok ve ziyan olacak zavallim
Geçmişler olsun önemlibişrşey değildir umarım .Kaptanım ufak bir operasyon geçirdim rahatsızdim kusura bakmayın gelemedim buraya bildirim yapamadim
65.100
+ 100 du cumartesi bildirimimLenaG
Çok geçmiş olsun canımKaptanım ufak bir operasyon geçirdim rahatsızdim kusura bakmayın gelemedim buraya bildirim yapamadim
65.100
Afiyet olsungünaydın kızlar çok aktif olamadım
h.sonları çok yoğun oluyorum gerçi bu hafta işte de çok yoğunum
03.11 Pazar Menü
09:00 sucuklu yumurta 1 tb ekmeği peynir domates
14:00 1 bardak detoks suyu ıspanak yeşil elmalı
16:00 1 avuç fındık + 1 ceviz
17.30: 400 gr levrek ve 4 adet fırın mücver (çok acıkmıştım duramadım) yeşillik domates salata
GünaydınGünaydın
Günoooo
Günaydın canım Allah kolaylık versinGünaydın güzellikler sağlıklı mutlu huzurlu bir gün olsun benim için dua edin sıkıntı bugün hasta yakınları
Afiyet olsun güzel olmuşGünaydın kızlarr
Dünkü menüm
Sabah 10:00
Yağsız çeçil peynir
Yarım simit
3 yk menemen
Yarım nar
1 avuç içi kuruyemiş
Ara 16:00
3/4 yeşil elma
Akşam 19:00
1 kase ayran çorbası( içerisinde yeşillik, nohut ve yeşil mercimek vardı)
3-4 çatal erişte pilavı
1 tavuk but
1 avuç içi leblebi
5 küçük parça kavun
Su 2 lt
9860 adım
LenaG
@Boncuk2307
Günaydın canım senin deGunaydinnnnnnnn gününüz güzel geçsin insallahhh
Günaydın canım o kadar kısıtlayıcı yeme sonra yeme atağı oluyorGünaydın canlarım
2-3 gün duruma göre yoğurt ve salata şeklinde beslencem. Hafta sonu telafisi diyebiliriz adına
Yeni hafta hepimize şans getirsin
Günaydın canımGünaydın güzel Hanımlar
Günaydın canımgünaydın kızlar
GünaydııınCümleten günaydınlar hanımlar
GünaydınlarÇok geçmiş olsun canım
Afiyet olsunneyse ki erken kapatmışsın
Günaydın
Günoooo
Günaydın canım Allah kolaylık versin
Afiyet olsun güzel olmuş
Günaydın canım senin de
Günaydın canım o kadar kısıtlayıcı yeme sonra yeme atağı oluyor
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydııın
Bir gün girip okumayıver hemen çeneleri düşüyor bizim kızlarınAyy hafta sonu giremedim 40 sayfa oku oku aralarda atladım da geldim
Haklısın da 2-3 günlük düşük kalorili beslenmem gerekiyor hafta sonunu dengelemek için. Hatta bugün yapabilirsem sıvı beslenme ile gecircem. Birde Dr kullandığım bı ilacı kesti yoksunluk aşamasındayım iştahım hiç yok. Fırsatı degerlendireyim dedimGünaydın canım o kadar kısıtlayıcı yeme sonra yeme atağı oluyor
Geçmiş olsun canımKızlar, cocuklarim hastalandi salgindan dinden beri. Eşimle de gerginlik yasiyoruz. Yemek dusunemiyirum. Kusuta bakmayin
Geçmiş olsun canımKaptanım ufak bir operasyon geçirdim rahatsızdim kusura bakmayın gelemedim buraya bildirim yapamadim
65.100
aynen ablacım ya hahahah iki üç gün girmedim neler konuşulmuş neler hahahahBir gün girip okumayıver hemen çeneleri düşüyor bizim kızların
kızçe ne yedin bu kadar sıvı diyeti yapcak kadar de bakayımHaklısın da 2-3 günlük düşük kalorili beslenmem gerekiyor hafta sonunu dengelemek için. Hatta bugün yapabilirsem sıvı beslenme ile gecircem. Birde Dr kullandığım bı ilacı kesti yoksunluk aşamasındayım iştahım hiç yok. Fırsatı degerlendireyim dedim
Hoşgeldin canımGünaydın Hanımlar daha önceZipzip- la kilo vermiştim yine aldım biraz burası beni çok motive ediyordu başlamak için ne yapmam lazım
Canım ne isterse yedim valla ama midem küçülmüş yaaaa daha yerdim yooosaaammmaynen ablacım ya hahahah iki üç gün girmedim neler konuşulmuş neler hahahah
kızçe ne yedin bu kadar sıvı diyeti yapcak kadar de bakayımhahahhaaahhaahha cumartesi yediğimi bilsen varya ....... dıııtttt e yuh ama dersin hahah öldürecek bu tatlı aşkı beni hahaha benimde hafta içi gayet güzl beslenmem lazımmm
Tahmin edebiliyorumKızlardün bebeğimi hayırlamaya 14 misafir geldi ev curcuna şu an evde herşey her yerde yazamadım dün hiç giremedim kusura bakmayın
Ayyy teşekkür ederim yapayım bunlardan birni bugün den tam benlik çok severim
İçelim tatlimmBana da doldur