Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Amaniiin, ben bunları yapacam diye kahvaltı bile etmedim su içmedim, dalgınlığıma gelmiş şekerparem ben unutur muyum ilk seni aldım zatteeenn

oh yeah baby, hahahah.

İnsanlık halidir beaa, seviyorum seni
Valla hakkınızı hrlal edin canım bi an hazırşığa aldım deyince telaşa kapıldım bir baktım hiç yokum komple ihraç edildim dedim herhal

Tahta zemin mi kaldı kız? Bahçede atla. Perşembe günü voleybol oynadım çocuklarla. Yaslanmisim nefes nefese kaldım 10 dakika da
Ye ye öğretmenim afiyet olsun.
Sabah sen de beni bekle.

Tahta zemin mi kaldı kız? Bahçede atla. Perşembe günü voleybol oynadım çocuklarla. Yaslanmisim nefes nefese kaldım 10 dakika da
Ye ye öğretmenim afiyet olsun.
Sabah sen de beni bekle.
Hatta yakın zamana kadar kara yağla yağlıuorlarmış zemin çürümesin diye ama şu an çürümüş tahtaların yer yer çivileri çıkmış
Şöyle ki benim hareket iyice artacak zaten merkezde bir okulda bir sınofa halk oyunu dersi verecem yansın gitsin yağlar

Sende bendensin desene . Benden de iki oyun istendi. Ama durumumdan ötürü ikinci dönem baslayabilirim dedim. Şeyh şamil ile Karadeniz yöresi bakalım kesin söz vermedim ben de

Sende bendensin desene . Benden de iki oyun istendi. Ama durumumdan ötürü ikinci dönem baslayabilirim dedim. Şeyh şamil ile Karadeniz yöresi bakalım kesin söz vermedim ben de
Bende bitlis yöresi inş zor ve hareketli bir oyun bakalım

Valla hakkınızı hrlal edin canım bi an hazırşığa aldım deyince telaşa kapıldım bir baktım hiç yokum komple ihraç edildim dedim herhal
HAHAHAHA, hey allahım güldürdün beni.. Hem bütün hafta bildirim yapmayıp tartı bildiirimini de yapmayan arkadaşlar için söyledim onu. Onları hazırlığa aldım ilk sayfadaki kuralllara göre. Seni atar mıyız heeeçç. Sen olmazsan naparız biz

78. diyorum insa

Bu sefer 71 olsun

Amaniiin, ben bunları yapacam diye kahvaltı bile etmedim su içmedim, dalgınlığıma gelmiş şekerparem ben unutur muyum ilk seni aldım zatteeenn

oh yeah baby, hahahah.

İnsanlık halidir beaa, seviyorum seni
Ben de tüm öğünlerimi c.tesileri pc başında yapıyorum ehuheu hatta kahve makinasını bile odaya getiriyorum :)))

harikasın canım

Eline emeğine sağlık canım
G Goklerce ayy seni nasıl unuttum liseteye yazmamışım göz gezdirirken gördüm, çok umutluyum senden bak
Canım benim ben de kendimden çok umutluyum bu hafta inşallah çok güzel olacak
Gerçekten herşey elimizde ve o zayifladigin zaman yaşadığın duygu gerçekten acayip bir his ve insanda değişik bir özgüven yaratıyor
Canım kaptanım bu hafta çok cabalayacgim, elimden geleni yapacağım umutluyum açıkçası

Gözlerim doldu bunu okurken
ne kadar önemli bir yazı duygu dolu

Bende 20 li yaşlarımda 5 li rakamlarda olmayı çok isterdim. Şimdi 30 lu yaşlarımdayım tam 35
5 li rakamları gormek istiyorum
Gençken genç gibi giyinmek istiyorum
S beden giymek istiyorum

Afiyet olsun c.tesi menüsü olmuş keşke akam olmayaymış iyimiş. Karbonhidrat çok olduğu için yarın suyu biraz daha arttıralım canım ödem yapacaktır gitsin ödemler ve min.20 dk hareket yapmaya çalışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…