Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eski kilomu hatırlayamadım 70 küsürdü sanırım. Kalbin için de çok teşekkür ederim

Bu arada ben artık devam etmeyeceğim
Çünkü 1 yıl olacak 84 başladım kendim buraya başladığımda 82 olarak katıldım Şuan 64 civarındayım benim eskiden de kilom bu aralıklardaydı fazlası artık olmuyor yoruldum biraz koruma evresinde takılmak istiyorum herkese destek ve motivasyonları için çook teşekkür ederim çok alıştım hepinize

LenaG

Basariya giden ara degerlendirme

Bu hafta 100-200 grama neden taktim ?

Ekim hedefim Mthn83 'ün yaptigi listeye göre 78.9 idi. Hatta gecen haftaya göre o olacakti olmadi ama süre uzayinca firsat dogdu.

78.8 olursam da gecen haftaya gore 1 kilo eksilmis olacaktim.

78.7 ?
Kizlar yarin 3 Kasim.
Ben buraya 3 Eylulde 85.7 olarak geldim ( yarina belki kilo gider belki gitmez ) bugün 2 ayda 7 kilo verdigimi görmek istedim, o yuzden ugrastim

Ve daha güzeli 78.6 oldu.
Ciktigim en yüksek kilonun 10 kilo alti . 2023 aralik son gunlerinde malesef 88.6 kiloyu sabah ac karna görmüştüm

Daha once de 81 e ve 79a dusup 83-85 olmustum. Bu eskiden kalan cizelgem. 78i gördüm deyince cocuklar benden önce gidip cizelgeme tik atmislar buzdolabinin üstünde kamuya acik cizelgem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…