- 17 Ekim 2021
- 11.292
- 37.370
- 38
Afiyet olsun. Pazar günü pastadan bir sey olmaz ki. Cunku hem pasta yiyene kadar nerdeyse bir sey yememissin. Hem de 15:30 dan sonra bir sey yememissin. Gitmistir o. Hem yemekleri tam, hem de pastayi aksam yeseydin, o zaman yanmistin işte27 Ekim Pazar
MenümLenaG @Boncuk2307
Kahvaltı 08.30 : 1, 5 has yumurta
2 tam ceviz 30 gr peynir
1 k kayısı, bol yeşillik
35 gr tb e
Ara 12. 00: 2 hurma 1 k kayısı 9 badem
Türk kahvesi
Akşam 15.30 (arkadaşım çocuğunum d gününde) : 2 kaşık kısır 3 kasık börülce salatası, bir büyük dilim pasta
2 litre su
Spor yok
28 Ekim Pazartesi
Kahvaltı: (yok yanımda götüedüm yemeye fırsatım olmadı)
Ara: 2 kupa ikisi birarada
Öğle 13.45: 1 has yumurta 1 kk peynir
1 dilim t b e 2 ceviz salatalık
Ara türk kahvesi minik bir kare çikolata
Akşam 19.00 bolca salata(çok az zeytin yağı) ve ayran
Su 2 litre
Spor yok
(biraz dinlenmek istedim ama günlük koşturmacalar spordan daha yprucu)
abovvvÇol güzel gidiyorsun canım bol eksi olsum
Sade ve sporlu daha ne olsun aifyet olaun çiçeğim
Afiyet olsun fezam
Çok güzel menü afiyet olsun canım,,
Ellerine sağlık kaptaniçem
Geldim geldim okulumun 29 ekim hazırlıkları kızımın töreni bugündü ona yetiş kızımı denemeye götüe getir dersi vardı ona götür ben pert
Su az canım kalan 4 gün arttıralım afiywt olaın canım
Kahvaltı yetersiz geldi canım gerisi güzel afiyet eksi olsun
Afiyet olsun canım çok begemdim
Afiyet eksi olsun kaptaniçem
Bilseydim azıcık daha dururdum. Dedikodu ederdikİşte geldim burdayım
Valla kırk takla attım desem yeridir. Ufaklığı aldım yanima tıktım agzina tabaktakileri. Sonra kızım kıskandı hep ona veriyon diye. Oyyyy sen de gel kuzum dedim iki de onun ağzına ativerdim tatlılardan. Hoooppp tabak bitmiş olduÇok iyi idare etmişsin canım afiyet şifa olsun
Kız 71 olmuşsun. Seni yakalamam lazım. Tebrikler canım. Hiç tartilasim yok. Düzgün uyuyamadım da.Efenin_Annesi Sitare55 LenaG yosunlupapatya nurovic sibel_84
cumartesi; 71.9
bugün ; 71.4
fark; -500
Evet kaptanicem suyu hallediyorum. Normalde cok icerim diyetteyken acliktan daha da cok iciyorumAfiyet olsungüzel menü canım
Afiyet olsunmücverler fırında inşallah
Canım afiyet olsun2 ana 1 ara yesen kararında daha iyi olmaz mı
Afiyet olsungüzel menü su da 2 lt en az inşallah
Afiyet olsunsarma 4 adet yeterli olur canım
Afiyet olsun
Afiyet olsunadımlar bana doyurucu gelmedi nedense bilemedim
Cocuklara tabak yapma kendine 2 tabak yapValla kırk takla attım desem yeridir. Ufaklığı aldım yanima tıktım agzina tabaktakileri. Sonra kızım kıskandı hep ona veriyon diye. Oyyyy sen de gel kuzum dedim iki de onun ağzına ativerdim tatlılardan. Hoooppp tabak bitmiş oldu
Çocuklar yemezler dedim zaten hiç çocuklara almadım tabak. Kızım iki dilim soğuk baklava aldı. Başka yemez dedim. Ama kıskanınca yiyormuş onu anladikCocuklara tabak yapma kendine 2 tabak yap
Demek ki anne tabagindakiler daha degerli geliyor
Kizcem helal olsun 69 a emin adımlarla yaklaşiyorsun bravoooEfenin_Annesi Sitare55 LenaG yosunlupapatya nurovic sibel_84
cumartesi; 71.9
bugün ; 71.4
fark; -500
Süper eksi canım harikasın
simdi tartılma 11de tartılKız 71 olmuşsun. Seni yakalamam lazım. Tebrikler canım. Hiç tartilasim yok. Düzgün uyuyamadım da.
aayy öfffff inşaallahhhKizcem helal olsun 69 a emin adımlarla yaklaşiyorsun bravooo
Süper eksi canım harikasın
Çocuklar yemezler dedim zaten hiç çocuklara almadım tabak. Kızım iki dilim soğuk baklava aldı. Başka yemez dedim. Ama kıskanınca yiyormuş onu anladik
Süper bı eksi canım tebrik ediyorumEfenin_Annesi Sitare55 LenaG yosunlupapatya nurovic sibel_84
cumartesi; 71.9
bugün ; 71.4
fark; -500
Sonra 73 le geri döndümsimdi tartılma 11de tartıl
biara beni geçmistin sanki 69 degilmiydin kıaz
11 de tören var. Şimdi tartilacagim.simdi tartılma 11de tartıl
biara beni geçmistin sanki 69 degilmiydin kıaz