- 18 Mart 2018
- 29.674
- 116.363
- 34
Ben has Sivaslı olarak çok severim, nedense aklıma gelmezki yapayımAyy geleyim mi ben yaa çok severim bat, Sivas Gelini olarak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben has Sivaslı olarak çok severim, nedense aklıma gelmezki yapayımAyy geleyim mi ben yaa çok severim bat, Sivas Gelini olarak.
Bol proteinli bir yemek zaten sulu ve ekşili harika olur gece gece milletin canı çekecekHafta ortası bende yapsam, çok severim
Benim de hiç gelmezdi eşim dedi misafirlere de değişiklik olsun menüye ekle diye ilk defa yapacam o yüzden risk almak istemiyorum malzemeleri hazır edip onlara yaptırırım mercimek haslaninca tek karıştırması kalıyor onlar ayarlar onu daBen has Sivaslı olarak çok severim, nedense aklıma gelmezki yapayım
Sen tam neresindensin ablamBen has Sivaslı olarak çok severim, nedense aklıma gelmezki yapayım
Çekti valla yarın ben de mi yapsam napsamBol proteinli bir yemek zaten sulu ve ekşili harika olur gece gece milletin canı çekecek
Yarina menülerde bat olacakSen tam neresindensin ablam
Çekti valla yarın ben de mi yapsam napsam
Hayırlı gecelerHayırlı geceler kızlar
Günaydııııınnn hazırlandım yürüyüşe gidiyorum kaptanımGünaydınlaaarrr
Afiyet olsun
Canım ben özelden genele atmayı unuttum omdan görmedilerBen atmıştım ama
Kuralı ben koydum uymazsam olmaz ben yapayım daÇok güzel menü ablacım afiyet olsun, her şey güzel.
Cumartsi olmasına rağmen gayet güzel bence spor da
Gayet güzel ablacım afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun
Çok güzel her şey ideal afiyet olsun
çok bir şey yememişsin ki , afiyet olsun ablacım
Sn zaten diyts kontrollü gidiyorsun, spor işini de sen nasıl yapmak istiyorsan öyle yap kaptanım ceza işini devreye sokmadım ama istersen yapabiliriz.
Harika menü ablacım afiyet olsun
Amaaan çok az yemişsin be ablam
Ayy ben görmedim kusura bakmayın lütfenn
Afiyet olsun canım akşamki kek geçe kalmış ama c.tesi diyelim26 Ekim menü
08.30 1 bardak kuru incirli su
09.00 1 fincan kahve 1 hurma 2 grissini
10.30 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik yarım simit 1 çatal helva
13.30 1 cennet hurması 2 grissini
16.30 1 fincan rezene 5 badem 1 salatalık
18.30 8 kaşık zeytinyağlı ıspanak, 5 kaşık tavuklu bulgur pilavı, bol salata 3 kaşık yoğurt
21.30 1 fincan kahve 1 dilim kek
3 litre su spor yok emzirmeye devam bu gün hiç oturmadim full temizlikle geçti
LenaG @Lotus1234
Günaydın kaptaniçem harikasın vallaGünayyydıııınn kızçeleeerrr
Yürüyüş zamanıııııı
ben gelince bozdun vururummmm seniiiiAfiyet olsun bol yağ yaksın bende çikolata li bisküvi yedim
Normal ya öyle sanman. O diil de ben bu nicki istemiyorumsistem nick değişikliği gibi kabul etmis. 3 ay beklicez artikAy ben de cidden keyfin kaçtı ondan yaptın sandım
Günaydın. Kolay gelsinnGünayyydıııınn kızçeleeerrr
Yürüyüş zamanıııııı