Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
cumartesi 76.20
bu gün 76.10
fark-0.100
wc sorunum var😏

az ama çok mutlu oldum 😁cumartesi çok aşırıya kaçtım normalde yemeklerden sonra sıvı tüketimi dahil +2 kg olurum cumartesi +4 kg çıktım ay allahım o nasıl bir his inanın bütün modum düştü ve çok üzüldüm bundan sonra cumartesileri bile abartmayacağım

tıka basa yemedim ama kalorisi yüksek olan tatlı yedim🫣

Günaydın canım kızlar ❤
Dünkü 16 bin adım ve tüm gün ayakta durmaktan sonra gelen artıya çok üzgünüm yeni kalktım yüzüm gözüm şiş ve wc ye gidemedim hapımı içmem gerektiği için tartı için 1 iki saat bekleyemedim yataktan çıkıp taryıldım kaptanlarım özür dilerim cumratesiye umarım hallolur 🙏
Cumartesi 80.9
Bugün 81.6
Fark + 700 çok iyi biliyorum resmen yüzüm şiş
neee 16 bin adım mı :oha:
ben nasıl görmemişim bunu :KK9:
ya bazen öyle artı oluyor, tuvalet sıkıntısı vs illaki bir şişkinlik oluyor.
canını sıkma aynen devam, umarım c.tesi 7leri görürsün.

Günaydın canım kızlar ❤
Dünkü 16 bin adım ve tüm gün ayakta durmaktan sonra gelen artıya çok üzgünüm yeni kalktım yüzüm gözüm şiş ve wc ye gidemedim hapımı içmem gerektiği için tartı için 1 iki saat bekleyemedim yataktan çıkıp taryıldım kaptanlarım özür dilerim cumratesiye umarım hallolur 🙏
Cumartesi 80.9
Bugün 81.6
Fark + 700 çok iyi biliyorum resmen yüzüm şiş
Canım ödem olduğu için takma bozma moralini suyu biraz arttır wc halleder :KK6:
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
cumartesi 76.20
bu gün 76.10
fark-0.100
wc sorunum var😏

az ama çok mutlu oldum 😁cumartesi çok aşırıya kaçtım normalde yemeklerden sonra sıvı tüketimi dahil +2 kg olurum cumartesi +4 kg çıktım ay allahım o nasıl bir his inanın bütün modum düştü ve çok üzüldüm bundan sonra cumartesileri bile abartmayacağım

tıka basa yemedim ama kalorisi yüksek olan tatlı yedim🫣
Tebrik ederim canım :KK200:

IMG_7054.jpeg

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanlarım
Bildirimimi yapayım
Cumartesi 72.4
Bugün 72.4
Bu ayın başında da 72.4 müşüm Mthn83 Mthn83 ün hazırladığı tablodan gördüm :KK61:
Hop hop hop öyle salmak yok ay daha bitmedi sporu kararında yap canım kasların şişiyor ayrıca yorgunluk, uykusuzluk hep etken düzene sokmaya çalışalım. Hem sabit gelmişsin artı değil ki :KK200:

Dünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
A Asya89 @Azmet5255 @Beklenen2 @Deltavealfa @dolar milyoneri @Efenin_Annesi @Fit mutlu anne @Jou @Lavinia_98 Lotus1234 Lotus1234 @Makaron23 @Sem2024 @s i d e l y a Sitare55 Sitare55 @tomrs @trueliving_ Tutku44 Tutku44 @urfaktefek @yazarhanim35
İyi misiniz, merak ettim normalde bildirim yapan ablalarımda yapmadı.
burdayım canım artık toparlandım şükür 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 insa menulerimi duzenli yazicam Lotus1234 Lotus1234 kusuruma bakmayın❤️

Canım sen artıya mı geçtin senin kilo bildirimini görmedim
Şimdi gördüm sabit kalmışsın niye ağlıyorsun artıya geçmekten çok daha iyi

Hop hop hop öyle salmak yok ay daha bitmedi sporu kararında yap canım kasların şişiyor ayrıca yorgunluk, uykusuzluk hep etken düzene sokmaya çalışalım. Hem sabit gelmişsin artı değil ki :KK200:
Bir aydır verememiş olmak canımı sıktı biraz 😔 ama pes etmeyecem spor başta böyle yapsa bile zamanla düzene girecek inşallah. Yaptığım spor az buz değil cünkü

X