- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa cook tesekkur ediyorum canim ❤❤❤
Tamam canim sen nasil dersen oyle yapalim
Çocukları uyuttuktan sonra okumaya çalışıyorum ama bi taraftan da okunacak kitaplar çalışılacak dersler göz kırpıyor azck bana da bak diye yoksa burayı seviyorum ve bişey kaçırmak istemiyorumRakip takımdan olunca vurdun kırbacı
Bilmemki
Boşver geçmişi anlık takil geçmişi boş kaldıkça okursun istersen
Bencede bencede günlükler olsun bu hafta
Dikkat et kök salma
Ben de tatlıları vereyim misafirlerimize39 misafir yeşil çayımız var, kahvemizvar buyurun
Ver verBen de tatlıları vereyim misafirlerimize
Gizli gizlimi kız menumde kabak gibi yazıyor nesi gizliAksam gizli gizli dukan birasi ictin he anladim
Soyle cikom
Nereye gidiyonSoyle cikom
Nereye basvursak acaba caldirmayalim sonraReytinglerimiz yüksek masterfit in patentini mi alsak kizlar
Anlık takil alintilardaki mesajlarla kısa bir özet yaparsin geçmişe dalınca o anki sohbetler kaçıyorÇocukları uyuttuktan sonra okumaya çalışıyorum ama bi taraftan da okunacak kitaplar çalışılacak dersler göz kırpıyor azck bana da bak diye yoksa burayı seviyorum ve bişey kaçırmak istemiyorum
Sevgili takım arkadaslarm,
Bugun aldıgımız sonuclar bızı sımartmasın, rehavete sokmasın butun sılahlarımızla kırmızı takıma hucum
Hepınızı canı gonulden tebrık edıyorum
Haftaya cok guzeL eksılerle ve 2 sabıtle basladık cuma gunu mavı takım olarak gumbur gumbur burayı ınletmeye hazırmıyızzzzzzz
@MiraPham
@nehir6161
@Tutku44
@fantastikaaa
@Poni Bon
@Ytmz
Elhan
@ekim2009
zeyneppk
IncireNereye gidiyon
Şair burda sanırım bu kadar gülmenin sonu ağlamak diyor vallahi benden ondan çok korkuyorum çok coştum sert cakilacam yere
Grupca herkesin regl donemi ayniymis benimkide kapida cumaya yakin olmasin bariMillet gergin hep özel günleriniz mi yaķin kizlar hayirdir
Umutumut82 bunu bıze bır zaman demıstı
falım reklamı aklıma geldı nedense
tesekkur ederım canım cuma gunude bıız alıcaz ınsallah el bırlıgıyle
sıze guvenıyoruz kırmızı takım cok guzel ısler basaracaksınız bu hafta
kacın kacın ama pesınızdeyız
ayy bahar buna seslı kahkaha attım atesı yakarken ruzgarı hesap etmedınız
cok gecmıs olsun canım rabbım sıfa versın sbıt olman cok guzel cumaya guzel bır eksı gelecek ınsallah
bosa cıkarmazsın canım benım
hala uyanıklık pesındesın varya zeynepı alıcam tabı bır eksı senle o vardı tesnım 2 gun boyunca aktıf degıldı bılemıyorum
cumayada 2-0 olacak ınsallah abla