Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Toparladin mi canım. Şimdi nasılsın?
Ben daha iyiyim canım tam iş güç yapamasamda evde bı kahvaltı hazırlayıp bı dolanıyorum yavaş yavaş işte saolasin sende moralini bozma canım artı için hepimize uğruyor zaman zaman regl ödem şişlik haftaya daha güzel eksin gelir inşallah 🤲🏼
 
LenaG LenaG Fit mutlu anne Fit mutlu anne


Cumartesi : 82.9
Bugun : 81.7
Fark : -1.2
% 1.448




IMG-20241005-WA0001.jpg
 
Muhakkak gel . Birakma burayi burasi bizim kendi sagligimiz hayallerimiz icin takip ettigimiz bir sayfa. Hatta daha sık gel yaz. Gecmise gitsem hic burseyi degistirmem sadece sagligima daha fazla yatirim yapardim .


Niye affedeceksin ki ? Affetmek cok ozel bir kavram. Kendine yük etmemek icin affet vs deniliyor da bu bir olgunluk istiyor. Aradan bir sürü zaman ve olay geciyor senin icin cok onemli olan birseyi affedebiliyorsun, onemsizlesiyor. O aşmada degilsen affedemezsin zaten. Ama bazi seyleri affetmiş gibi yapmak zorunda olabilirsin. Bu senin kararin. Affetmek degil de kar zarar iliskisi geregi katlanmak diyelim. Hata yapanların kuru bir özru yetmez ciddi bedeller odemeleri de lazim.
Affetmek unutmak veya güvenmek de degildir .

(Bddel ödeme yüzünden ipler kopabilir, seni hakliyken haksiz duruma düşürecek insanlar olabilir risklidir yani bir düşünmek lazim. Bedel nedir, kisiler ne tepki verir ??? Bunlari ancak sen bilebilirsin)

Tulay kök ve tugba kilic bu 2 psikologun videolarini bu donemde bol bol izle. Umarim sana da yardimci olur.
Affetme konusunu ne kadar Güzel anlatmışsın. (affetmek unutmak yada guvenmek değildir) çok doğru.
Kişilerin tepkileri, ekonomik durum beni çok düşündürüyor açıkçası.
Bir sürü yanlışlar hatalar yapıldı bana. Bunun bedelinin ödenmesini istiyorum ama karsılığında bende maddi manevi olarak zarar göreceğim. Onun için sessiz kalıyorum. Kendimede yediremiyorum. Çift psikoloji yaşıyorum sanki.
Neyse uzatmıyım.
Çok tesekkur ederim canım.🤗
Ben Bi takip edeyim psikolokları.
Allah razı olsun😘
 
X