- 14 Temmuz 2024
- 2.110
- 12.090
- 38
Allah rahmet etsin canım benimCanım kalmış yemekti eşime postalayip kendime başka yapacaktım ama arka arkaya üzücü haber aldım 2 tane ölüm haberi yakın arkadaşlar in eşleri ölmüş genç yaşta o yüzden Canım yapmak istemedi 3 kaşık öyle yedim bu hafta yemem artık Canım
Ohh ohh misler gibi olmuş buraları eline sağlık gezom yoruldun sende çok batirmamislardi demi artık herkez yediğini içtiğini topluyor demi
Bu arada alıntı yapamadım o ayak ucuna ilişen ne pammuk öyle masalahh
Günaydın nergisim ohh ellerine sağlık Demlediğin çayı termosa koydum yanıma alayım diye ayakkabılığın üstünde unuttumGünaydınlar bismillah dükkan açıldı çok uyuyup da ödem yapmayın bakayım gezom tertemiz yapmış bende havalandirdim çayı koydum️️ kahve suyunu koydum
Haydinnnn kalkın çocukların beslenme sini hazırlayın evde olanlar firsatlari olanlar dışarı çıksın yürüyüşe bende kahvemi içip çıkıyorum
Nasıl bir buçuk biliyor musun alıyprum dondurucudan bir dilim ekmeği tartıyorum bazen 1.5 a tekabül ediyor bazen ikiye1.5 ne ? 2 yap onlari düz
Bimin %85 bitteri onun 1 minik karesi . "Ama nasil kare ? " Yazarken aklima gelip düzeltiyordum yine eksik yazmışım
Bir küçük bitter nefsini öldürür ve diyete de zararı olmaz afiyet olsun çiçaamm
Kızzz dün yaşına şok oldum bugün çocuklarına... seni bekar ve 28 yaşlarında sanıyordum kilon az olınca beynimde böyle oturtmuşum demek kiGünaydın hayırlı sabahlar
Akıllı saatim kayboldu yenisini almam lazım
Sabah oğlanı götür getir öğlen kızı götür getir aslında epey bı adım atmis oluyorum. Günde 1 saat yuruyus yapmış oluyorum totelde
Kız o petibörü böyle ortadan kıracaksın çaya batıra batıra yşyeceksin ya daaaa içğne lokumu düzleyip koyacaksın biz maşalama veya kıstırma deriz namm namm öhle yesene muhakakk öyle ye22 Eylül menü
08.30 1 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve yarım dilim ananas 6 çiğ fındık
10.30 2 dilim peynir ile yeşil salata 2 dilim tb ekmek 1 fincan rezene
13.00 1 maden suyu 1 Wasa yarım dilim ananas marul salatalık
16.30 1 armut 5 fındık bir fincan süt artırıcı bitki çayı
18.30 1 kase sebze çorbası, 6 kaşık tavuk sote, bol salata
21.00 2 pötibor
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG @Cicekbocekkaktus
Hoş geldiiinnnn burada harika kilolar veriliyorGünaydın herkese pazartesi sabahı ile diyetime başlıyorum. Tartılıp limonlu su ve sonra hafif kahvaltı. Bakalım nasıl olacak burayı tekrar güncelleyeceğim
Canım bugün yaparsın duanı helvanı kendini üzme. Anneciğinin mekanı cennet olsun ne güzel senin gibi vefalı bir evlat yetiştirmişGünaydın kızlar dün misafirim vardı akşam üstü gibi bir anda tarihe takıldı gözüm ve bu sene ilk kez annemin senesini atladığımı fark ettim. Ne kadar yıkıldım anlatamam o kadar kızdım ki kendime nasıl böyle birşey yaparım diye ilk kez mezarına ziyarete gidemedim, ne bileyim bir helva kavuramadım veya bir lokma dökemedim bir dua okumadım öyle ağır geldi ki bu bana kendime o kadar kızgınım ki
Gece uykuya dalmak için içtiğim bir ilaç var onu erken aldım o da maşallah baygın gibi uyutuyor erkenden uyudum.