Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Nergisim daha bu hafta baklagil ypk he mi menün süper afiyet olsun canım ❤️🥰
Canım kalmış yemekti eşime postalayip kendime başka yapacaktım ama arka arkaya üzücü haber aldım 2 tane ölüm haberi yakın arkadaşlar in eşleri ölmüş genç yaşta o yüzden Canım yapmak istemedi 3 kaşık öyle yedim bu hafta yemem artık Canım
İyi geceler kızlar 🥰🥰🥰
Bu kadın genç ve sapasağlam diye yine temizliği bana kitlediniz 👏🏼
:temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik:
Uf çok yoruldum, re gidin yatın 😂😂
Nergis 35 Nergis 35 dükkanı sana açtırır bu yaramazlar
Ohh ohh misler gibi olmuş buraları eline sağlık gezom yoruldun sende çok batirmamislardi demi artık herkez yediğini içtiğini topluyor demi😍🥰👍👍👍
Bu arada alıntı yapamadım o ayak ucuna ilişen ne pammuk öyle masalahh

Günaydınlar bismillah dükkan açıldı🌞🌞🌞 çok uyuyup da ödem yapmayın bakayım gezom tertemiz yapmış bende havalandirdim çayı koydum☕☕️ kahve suyunu koydum
Haydinnnn kalkın çocukların beslenme sini hazırlayın evde olanlar firsatlari olanlar dışarı çıksın yürüyüşe bende kahvemi içip çıkıyorum 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️❤️❤️👋👋

👌

Teşekkürler. Hedefe kiliteniyoruz😉

Hadi insallah💙

Evet @Sitare55 bu hafta da tam hiz gidecrk gibi🧿

Karbonhidratlari azaltma mucadeleni goruyorum😘. Ne olursa olsun aksam saat 8de borek fazla. Menülerine sebze ve protein ekleyrlim olur mu ?

💙👌

Deltacim bunlari cuma gunu yesen az demem odem gitsin diye boyle derim ama rutin icin cok az degil mi ? Tamam arada olur boyle. Genel olarak proteinin az. Sonra kas kaybetmeni istemem 😘

Aha yakaladım ☺

Yesillik de olsa harika olurdu. Su kac litre oluyor

Aklima tako yapma fikri geldi niyeyse😅 firinda lahmacun , bafra pidesi yapabiliyorum bir tako yapmiyordum canim cekti bea🥲

Harika amaan ev isi bitmiyor zaten
Teşekkür ederim evet banada iyi geldi🥰

Akşam menümü de atayım günü kapatayım
3 litre su tamamdır. Ev işleri de satılırsa spor
LenaG LenaG @Sitare55
Dukanin son bardağı kaldı.
Dolma pirincsiz bu arada.
Aaaa ben bu güzelliği dün görmemişim 🤩🤩🤩 ne var içinde sibelcigim 🤌
Gunaydiiiiiiin canlar 💙
Günayddiiiiinnnnnn💕💕💕💕💕
Günaydın kızlar müthiş bi açlıkla güne başlıyorum😁
Günaydın canim🌸🌸
Az daha dayan 10 veya 11 gibi yap kahvaltını 🤭💕

Bende hedefimi yazayim cumartesi hedefim 83.5 olsun kaptanım Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Ayni zamanda ve yakin kilolarda basladik. Bitlikte zayiflayalim insallah. Boyun ve yasin kac ? kac kilo olmak istiyorsun?
Ben 1.57, 43 yas , 85.7 ile basladim .
63-65i bir göreyim, sonra karar verecegim insallah. Ideal kilom 58. Buradski kizlari görünce niye 52 gibi olmayayaim ki diyorum ☺
Aynen valla canım ya bnm ilki de erkek aşırı hareketli kız akıllı olur varlığını hiç evde hissetmezsin dediler bn kızın bi sesi var apartman inliyo resmen sürekli kucak istiyor oğlum 3 yaşında sürekli kıskandığı iöin zarar veriyor bunalımdayım anlayacağın😞
Kiz aglarken oglan da muhtemelen rahatsiz oluyor . Biz buyukken dayanamiyoruz oglan ne etsin ? Deprrsif yillarim geldi aklima🥲 sabir icin zaman hedefi koymani tavsiye ederim.. 3 ay sonraya ocak ayina odaklan. Bunlarin gececegini dusun. O zaman bu sikintilar kalmayacak 😅 cunku bunlar bitecek baska sikintilar baslayacak 😅 sonra onlar bitiyor baskasi basliyor . Simdi orada olsam bebek gezdirirdim 😍 bebek ozledim ben de
Menümü yazıp çıkayım
Sabah 9-10 gibi
2 yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Bir dilim peynir
7 zeytin
Öğlene ton balıklı salata yaptım ilk defa yicektim tadı çok kötü olduğu için yemedim 2 kaşık alıp bıraktım onun yerine bi parça kek ağzıma attım
Akşam 18.00
Tarhana çorbası 2 kase
2 yk bulgur pilavı
Biraz et
Su 3.5 lt
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Cok iyi . Oglenki salata sanssizlik olmuş. Biraz yogurdun olsa hem daha besleyici olur hem de doyurucu
Önce Menümü vereyim LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Sabah yeşil çay
Öğlen 12.15: 1 yumurtadan omlet
7 zeytin kk peynir
Maydanoz dereotu
1.5, dilim tbe
3 catal dilimli sucuk
Ara 15.30: sade kahve
11 badem 2 kuru kayısı 1 hurma
Akşam 19.30: 1,5 kepçe çorba
5 adet fırın köfte
Bolca salata
2 litre su
Spor bolca ev işi
1.5 ne ? 2 yap onlari düz 😁💕
Harika menü canım süpersin, ❤️
O kadar yorgunum ki dolmaları turşu gibi gördüm 🤣 ödem yapar falan yazacaktım sen dolma deyince yaklaştırıp baktım 😂😂😂
Afiyet olsun canım harika gidiyorsun 🥰❤️
Ayy kız giremedim ki başımı kaşıyacak vakyim olmadı dün gezmenin cezası 🙄
Akşamla dengelwmişssin canım su miktarı da iyiyse harika ❤️🥰
Afiyet olsun canım güzel menü, ❤️🥰
Meyveli öğünün fazla geldi canım. Kare bitter ferken ne kadar bir kare 😂
Afiyet olsun çiçeğim🥰
Bimin %85 bitteri onun 1 minik karesi . "Ama nasil kare ? " Yazarken aklima gelip düzeltiyordum yine eksik yazmışım 🤭
Cuma akşamı turşu yemiştim 😂😂😂
Yine de kilona cok yansimamis demek ki . Veya yemeseydin tartida daha az olurdun
Günaydınlar bismillah dükkan açıldı🌞🌞🌞 çok uyuyup da ödem yapmayın bakayım gezom tertemiz yapmış bende havalandirdim çayı koydum☕☕️ kahve suyunu koydum
Haydinnnn kalkın çocukların beslenme sini hazırlayın evde olanlar firsatlari olanlar dışarı çıksın yürüyüşe bende kahvemi içip çıkıyorum 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️❤️❤️👋👋
Oyy erkencisin. Bizde sel ve firtina riski sebebiyle okullar tatil

👏👏👏

Arkadaşlar kk forum yazi ekranim neden donuk ? Neden afilli emojiler kullanamiyorum fikri olan var mi ? Nasil duzelticem ben bunu yaaa

Eklentiler

• IMG-20240923-WA0002.jpg
    IMG-20240923-WA0002.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 11
Aynen valla canım ya bnm ilki de erkek aşırı hareketli kız akıllı olur varlığını hiç evde hissetmezsin dediler bn kızın bi sesi var apartman inliyo resmen sürekli kucak istiyor oğlum 3 yaşında sürekli kıskandığı iöin zarar veriyor bunalımdayım anlayacağın😞
ayy çok kötü o durumm benimkide var tabi kıskançlığı kucağına alınca kızımda geliyo kucak diyo ikisini taşıyorum gönlü olsun diye bitiyo sonra düzeliyor

Harika menü canım süpersin, ❤️
O kadar yorgunum ki dolmaları turşu gibi gördüm 🤣 ödem yapar falan yazacaktım sen dolma deyince yaklaştırıp baktım 😂😂😂

Afiyet olsun canım harika gidiyorsun 🥰❤️

Ayy kız giremedim ki başımı kaşıyacak vakyim olmadı dün gezmenin cezası 🙄

Akşamla dengelwmişssin canım su miktarı da iyiyse harika ❤️🥰

Afiyet olsun canım güzel menü, ❤️🥰

Meyveli öğünün fazla geldi canım. Kare bitter ferken ne kadar bir kare 😂
Afiyet olsun çiçeğim🥰
Su 2lt vardır
Sporu yazmayı umutmuşum 12500 adım attım.

X