Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiiişşşSelam kizlar annemler bendeydi az önce onları yolcu ettim, sabah kahvaltı öncesi tartıldım ama şimdi atabiliyorum, bu hafta daha motive olurum evde bizimkiler varken zor oluyordu
Geçen hafta: 71.1
Bugün:70.4
Fark: -700 Gr
Yüzde: 0.98 LenaG @yosunlupapatya Sitare55 Eki Görüntüle 3481608
Haklısın kaptanım kadın olmak gerçekten çok zor hele de bu yaz hatta bu yıl hem mental hem de fiziksel olarak yoğun ve yorucu geçti, ne yaptın dersen hiç ? Kendime zaman ayırmam ve sevdiğim şeyleri tekrar bulmam lazım, ben yıllarca tek yaşadım nerdeyse eski zamanlarımda ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sanki, şimdi yüzmeye falan yazılmayi düşünüyorumAfiyet olsun canım yapacak bişi yok bazen uyak zorunda kalıyoruz inşallah tartıya yansımamıştır
Canım çok geçmiş olsun
Çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Allah bağışlasın pıtırcıklarını
Afiyet olsun güzel olmuş canım
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın yoksa kaptanın keser vallaa
Canım afiyet olsun dışardayken bazen en masumu bu geliyor
Canım ne biliyor musun kadın olmak hali bu herşeye,herkese yetişirken kendini unutmak hali. Bazen hayatın için de dönüp kendine bakmayı unutuyor insan aklına geldiğinde de durduğun yer sana yabancı geliyor. Senin kendine değer vermen bazı şeyleri kendin için yapman lazım sadece kendin için kendine ait bir zaman çalman lazım hayattan sevdiğin birşeylerle meşgul olmak falan o zaman ufku açılıyor insanın
Afiyet olsun canım şöyle yapalım mı belli ki sen bu tarhanaya,firiğe aşırı düşkünsün sadece 1 haftalığına hiç yokmuş gibi davransan hiç yemesen bir lokma bile almasan mesela bir deneyelim bakalım
Sağol canım kızımı kafasını uyurken babası iki kez yavaşca kaldırmış ikisinde de düşmüş o an bağırdı olan oldu ben yine feryat figan Allah'ım esirgesin kızımı öldü sanmış meğer hanım depderin uykudaymış
Çok geçmiş olsun canım evde bir can neticede sevmemek mümkün mü ? Ama diğer arkadaş gibi ben de Allah korusun hasta bir çocuğun var sandım, sma falan mı acaba dedim inşallah bu süreçlerini çok güzel ve acısız geçiririsnz, korkuyla yaşamak çok zordur,bunaldikca yaz tabi ki rahatlarsınO benim evladım iki kızım var biri evli biride yanımda boncuğum
Çook tebrik ederim kaptaniçem nasipse haftaya 8'lerde birlikteyizGeçen cumartesi 91.40
Bugün 90.45
Fark -0.95
Tamm kaptanicem eşimle lafa daldım bir antomrs bildirimini yap canım artıysa da artı sebebini sende bende çok iyi biliyoruz
inelimm bebeğimm ayupsunnnBeraber inelim
Tamam bekliyorum canım
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiiişşş
Çok teşekkür ederim canım evet çok az kaldı inşallah haftaya görürüm bu hafta belki diyetisyene de başlarım bilmiyorum çok faydası oluyordu banaHarika eksi canım 6lara bir eşik kalmış
Ya şu yumurtayi tek seven benim heraldeAy bu sabah kahvaltı ederken çok zorlandım haşlanmış yumurta yemek beni gerçekten çok zorluyor kokusuna dayanamıyorum ama tok tutuyor mecbur yiyorum arada ben genelde ikinci alternatif olan yoğurtlu yulaflı olan kahvaltımı tercih ediyorum ama diyetisyenim kocaman bir olmaaazzz dedi artık omlet olarak falan yerim napim
Bende cok severim hatta normalde bir tane yemem lazım ama ben hep iki yiyorumÇok teşekkür ederim canım evet çok az kaldı inşallah haftaya görürüm bu hafta belki diyetisyene de başlarım bilmiyorum çok faydası oluyordu bana
Ya şu yumurtayi tek seven benim heralde
Ben de kendimi anlamadım zatenKız sormaa artık derinin altindaki kaburgalarimi gördüm aynada korktum yanii nuroviç nasıl 45 istiyor anlamadım 50 iyi bana ya da 51 filan
Aynen canımTabi korkulur canım insan kalp krizi geçiriyorum sanır allah korusun
Hadi gaza gel de beni geç canimay geçtii beni bu resmennn kıskandımmmmmmm
Dahası da gelsin inşallah canimCanım ellerinize sağlık bitince ferah ferah çok güzel olacak
Çok tebrik ederim canım harika bir eksi
Günaydııınn kaptanım bu ara ben de biyolojik saati oturtmaya çalışıyorum
Canım tebrik ederim eksi gelmiş her türlü eksiye seviniriz
Günaydın
Günaydın canım
Çok tebrik ederim canım harika bir eksi
Ablam geçmiş olsun
Günaydın canım inşallah
Günaydın canım eksi 0.300 gelmiş surat asmak yok seviniyoruz her türlü eksi bidendirrr
Ay aman da mezun mu olurmuş da kıyamazlar onaaa
Herkes yazmış canım ama maden suyu ciddi fark ettiriyor
Günoooo Lotus cum çok tebrik ederim canım süpersin çok güzel eksiiii
Vuhuuu hoşgeldin 6 lar ligiiii tebrik ederim canım
Tebrik ederim ne güzel eksi gelmiş şimdi yavaştan gidiyor ama birden açılacakkkkk
Oy maşallah su gitsin geri gelmesin çok tebrik ederim
Oy oy maşallah çok süper bir eksiiii tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım ne güzel eksi vermiş niye hazırlığa girmek istiyorsun kııaaazzz
Tebrik ederim canım regl olmana rağmen eksi gelmesi süper bişi
Canım yeni dişleri olana kadar biraz nazı geçecek annesi
Günaydın canım Regl olduysan yapacak bişi yok
Teşekkürler canım benimGeçmiş olsun canım. İyice dinlenip atlatırsın inşallah
Kaptanımmmmmm incecik kaldınnn. Çok tebrikkk ederimmm. Mezun olup gidiyorsunn. Ayyy çok sevindim senin adına
Ayyy maşallah tebrikkk ederimmm çok iyi eksi
Çok iyi tebrik ederimm. Hoşgeldin 60’lar ligine
nazarlar değmesin. Koskocaman 3.2 kg
Ayyy tebrikkk ederimmm çok iyi vermişsinn
Tebrik ederimmm canım
Regl’e rağmen vermişsin. Gider zaten birkaç güne
Şişlik gidince ohh gelsin eksiler
Ayy 2 kilo çok iyi Birkaç haftaya kalmayacak sende de bir şey.
Tebriklerrr canımm
Ayyy teşekkür ederim. Benim 2 haftalık gibi geçen hafta ödemliydimm
Tebrikklerr canımmm çok iyi
Tebriklerrrr
Maşallahh tebrikk ederimmmm
Tebrikkk ederimmm reglken 500 gr vermişsin maşallah
Tebrik ederimmm canımmm
Ay bu ben hatta diyetisyene demiştim bir yumurta ile doymuyorum diye iki yaptıBende cok severim hatta normalde bir tane yemem lazım ama ben hep iki yiyorum
tomrs okur musun lütfenSana bir şey söyleyeyim o kadar çok nefis mücadelesi verdim ki anlatamam. Kaptan olmadan önce papatya ya demiştim hatta çarşamba gün toplantısında kendime ödül verecem diye ama kaptan olunca eksisi az olanı ben telafi ederim diye hiç salamadım. Ama çok mutluyum çabama değdi herkes eksi bildirim verdi kazanırız veya kaybederiz benim için bu saatten sonra çok önemli değil
Özel döneme yapacak bir şey yok canım haftaya eksi olur inşallahGeçen cts 72.8
Bu hafta 72.9
Fark +100 gr
Sitare55
(Adetin 2. Gunudeyım aslında hafta başı eksı ılerlıyordum)