yosunlupapatya bende ayağa kalktığımda ara ara başım dönüyor. Bacağıma kramp giriyor.bu gün maden suyu aldım artık düzenli içeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah kiminnn kaptaniii beeeww️️️️️Kilo bildirimimi yapayım
LenaG yosunlupapatya @bluegreeneyes
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 72.8
Fark - 2 kilo
Sevgili 73 ler aslıında sende bir miktar soluklanırım diyordum ama kusura bakma
Bu ay ki 73 hedefimi de
görememiş oldum
Eki Görüntüle 3481562
Tamam cnm teşekkür ediyorum99.90 dı canım
Aman Allah esirgesin, kimseye evlat acısı göstermesinSağol canım kızımı kafasını uyurken babası iki kez yavaşca kaldırmış ikisinde de düşmüş o an bağırdı olan oldu ben yine feryat figan Allah'ım esirgesin kızımı öldü sanmış meğer hanım depderin uykudaymış
Biraz rehavete kapılınca yüzsüz kilolar koşa koşa geri geliyorlar hiiiç demiyorlar biz istenmiyoruz niye gidelim diye
Kaptanıma bak beee maşallah kız sana tebrik ederim canımKilo bildirimimi yapayım
LenaG yosunlupapatya @bluegreeneyes
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 72.8
Fark - 2 kilo
Sevgili 73 ler aslıında sende bir miktar soluklanırım diyordum ama kusura bakma
Bu ay ki 73 hedefimi de
görememiş oldum
Eki Görüntüle 3481562
Canım öncelikle tebrik ederim eksini az diye düşünme sakınGünaydın canım kızlar
Geçen cumartesi 85.4
Bugün 85.1
Fark - 300 gr.
Üzgünüm kaptanım ama en azından artı değil gece 3 te yattım dün akşam yemeğinden sonra eşimle çok korktuk ben yine kızımın üstüne kapanıp hıçkırıklara boğuldum sabah ta 8 e geliyordu yatakta bir posta daha ağladım uzatmıyım dün akşam mutfağı toplarken kızım sandalyede yatıyordu dün gündüzden biraz yürürken sendeledi sallandı kafamız takılı kaldığı için akşam böyle bir hadise yaşandı eşimde mutfakta boncuğun iki kez kafasını eliyle yavaşca kaldırmış kafası düşmüş benim arkam dönük bulaşıkları topluyom bir bağırdı ki aman yarabbim nolduuuu diye elindekileri fırlatıp kızımın üstüne kapanıp hıçkırıklara boğuldum tirtirde titriyorum eşimde kötü oldu onunda eli ayağı titredi meğer hanım nasıl iki dakikada daldıysa derin uykuya dalmış tabi ben üstüne kapanmadan gözlerini açmıştı napıyo başımda annemle babam diye 1.5 yıldır yüreğim ağzımda yaşıyorum birde sabah kabız olmuş kasılma hareketi falan hemen şırıngayla kabızlık şurubunu içirdim ama o arada yapabilmiş meğer boyutu çok büyükmüş ondan çıkamamış diyorum ya her an yüreğim ağzımda yaşıyorum biraz iştahsızda az önce yoğun bakım mamasını açtım yemek istemedi burnuna falan sürerek canını istettim yedirdim bende rahatladım sizle paylaşmak istedim çok uzun oldu affedin.
LenaG Sitare55
Haaarika bir eksi çok tebrik ederim canımGeçen haftaki ödem gitmiş. Wc’ye çıkamama rağmen böyle çıktı. Biraz daha olsa fena olmazdı buna da şükür. 2 haftalık sonuç gibi oldu.
Geçen Cts 57.1kg
Salı 57kg
Bugün: 55.6kg
Fark:-1.5 kg
yosunlupapatya
LenaG
@Mthn83
Eki Görüntüle 3481571
Hayırlı sabahlar ablacım nasılsın bugünHayırlı sabahlar kızlar
Canım tebrik ederim güzel eksi gelmiş halka tatlıları kapatılsınLenaG Sitare55 yosunlupapatya @Cicekbocekkaktus dediğin gibi biraz kötü örnek oluyorum sanki
Dün 79.20 tartılmıştım aşırı sinirim bozulmuştu bende halka tatlısı yedim komşum sarma verdi 1 sarma yedim. Ama akşam yemeğini saat 14:40 bitirmiştim bir tas cacık ile saat 17:00 gibi bir sarma yedim 6/7 Fındık yemiştim.
Üstene 17 bin adım yapmıştım
Cumartesi 78.50
Bu gün 78.10
Fark -0.400 gram
Eki Görüntüle 3481572
Canım çok güzel bir eksi çok tebrik ederimBen de yazayım bildirimimi.
14 Eylül Cumartesi : 68.90
21 Eylül Cumartesi : 67.85
Fark - 1.05 kg
Sitare55 yosunlupapatya Kaptanlarım sayesinde herkes baya kilo vermiş Kaptanlarım ben de tartımı değiştireceğim bir tuhaf oldu iyice. Bakalım yeni tartıyla kaç çıkacak.
LenaG yosunlupapatya Sitare55
Amin canım AmiiinAman Allah esirgesin, kimseye evlat acısı göstermesin
Afiyet olsunLenaG yosunlupapatya
20 Eylül menü kahvaltı eşimle ortadan biraz patates haşlanmış yumurta 1 adet peynir zeytin domates
Ara kahve 2 kare çikolata
Ara kahve hurma 2 adet
Akşam 3,4 yk makarna 3,4 yk yoğurt 3 yk yeşil mercimek yemeği
Su 2,5 litre
Spor yok
Yaa bak geldi 65 çok sevindim tebrik ederim canım
Gidiyor kilolarrr gidiyoooo bak boşa üzüldün 100 e çoook tebrik ederim canım harika tabakların ve sen başaracaksınız bu işiiiii
Umarım faydasını görürüz canım bu bende yeni yeni var demiycem sodayiyosunlupapatya bende ayağa kalktığımda ara ara başım dönüyor. Bacağıma kramp giriyor.bu gün maden suyu aldım artık düzenli içeceğim
Hamdolsun canım, iyiyim.Biraz rehavete kapılınca yüzsüz kilolar koşa koşa geri geliyorlar hiiiç demiyorlar biz istenmiyoruz niye gidelim diye
Çok güzel eksi canım tebrik ederim.
Kaptanıma bak beee maşallah kız sana tebrik ederim canım
Canım öncelikle tebrik ederim eksini az diye düşünme sakın
Çok çok geçmiş olsun yaşadığın korkuyu biliyorum ve çok iyi anlıyorum Öncelikle sen çoook iyi bir annesin ve ona harika bakıyorsun ve en önemlisi çok seviyorsun eminim boncuk çok mutludur ve seni çok seviyordur. Onların ömrü biliyorsun kısa ama önemli olan bu sürede ne kadar güzel bir hayat geçirdikleri ve gittiğinde seni tekrar beraber olacağınız zamana kadar mutlulukla bekleyecektir. Elimden geleni yapıyorum diye düşün sürekli bir endişe içinde olma kaybında ne yaparım diye şimdiden düşünme yanındayken keyfini çıkar düşünsene onlar melek ve bir melek seni seviyor
Haaarika bir eksi çok tebrik ederim canım
Hayırlı sabahlar ablacım nasılsın bugün
Canım tebrik ederim güzel eksi gelmiş halka tatlıları kapatılsın
Canım çok güzel bir eksi çok tebrik ederim
Tebrik ediyorum canımm
Canım çok tebrik ederim eksini ben de 3 ayda 1 oluyorum dr azalacak iyice dedi. menapoz başlangıcıyım ben eskiden hiç olmasam diyordum şimdi keşke olsam diyorum bir acayip dert yaniCumartesi 76
Bugün 75.5
Fark -500
LenaG Sitare55
4.5 aydır adet görmüydum yeni oldum belki birazda ondan fark fazla çıkmamıştırEki Görüntüle 3481582
Bahsettiğin kedi miydiAmin canım Amiiin
Beni mahvettin kaptaniçem şuan yazdığını okurken ve sana yazarken iki yanağımdan akan göz yaşlarımı göstermek isterdim koynuma geldiğinde avuç içi kadardı gözleri açılmamıştı çay tabağı kadardı koynumda büyüdü ablasıyla büyüdü yaşını hiç söylemiyorum kaptaniçem korkuyorum nazar değiyor 1.5 buçuk yıldır ağlıyorum o boyutunu düşünmek istemiyorum tarifi yok kişilik olarakta çok çok hassas biriyim ve benimle dalga geçenler çok oluyor kızıma olan düşkünlüğümle onun tek kılı olamayan çok insan biliyorum çok sağol canım anladığını çok iyi biliyorum herşey için çok sağolpije kapılınca yüzsüz kilolar koşa koşa geri geliyorlar hiiiç demiyorlar biz istenmiyoruz niye gidelim diye
Çok güzel eksi canım tebrik ederim.
Kaptanıma bak beee maşallah kız sana tebrik ederim canım
Canım öncelikle tebrik ederim eksini az diye düşünme sakın
Çok çok geçmiş olsun yaşadığın korkuyu biliyorum ve çok iyi anlıyorum Öncelikle sen çoook iyi bir annesin ve ona harika bakıyorsun ve en önemlisi çok seviyorsun eminim boncuk çok mutludur ve seni çok seviyordur. Onların ömrü biliyorsun kısa ama önemli olan bu sürede ne kadar güzel bir hayat geçirdikleri ve gittiğinde seni tekrar beraber olacağınız zamana kadar mutlulukla bekleyecektir. Elimden geleni yapıyorum diye düşün sürekli bir endişe içinde olma kaybında ne yaparım diye şimdiden düşünme yanındayken keyfini çıkar düşünsene onlar melek ve bir melek seni seviyor
Haaarika bir eksi çok tebrik ederim canım
Hayırlı sabahlar ablacım nasılsın bugün
Canım tebrik ederim güzel eksi gelmiş halka tatlıları kapatılsın
Canım çok güzel bir eksi çok tebrik ederim
İyiyim çok şükür ritim azlığı devam ediyor takipte ilerliyoruz bakalım şimdilik ilaç yokHamdolsun canım, iyiyim.
Sen nasılsın? Çarpıntılar ne durumda ?
offfff geliyorsunn yamacımaaaaaEki Görüntüle 3481579 Geçen hafta cumartesi 99.9 kg
Bugün 98.9 kg
Fark-1kg
LenaG
Jou
Sitare55
( SALI GÜNÜ 100.7 KG GELMISTIM TOTALDE -1.800 KG KAYBIM VAR AMA CUMARTESIDEN CUMARTESIYE GORE SONUC VERDIGIMIZ ICIN 1KG KAYBETMISIM)
O benim evladım iki kızım var biri evli biride yanımda boncuğumBahsettiğin kedi miydi
Bende de 2 tane var, Rabbim onların da acılarını göstermesin
İnsan kızın zannettim, gözümün biri açık biri kapalı okuyunca