Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarla buluştum geldim piknik gibiyddi.
masada
kek
poğaca
kurabiye
kısır ( @Beklenen2)
Bibwr kavurması
tuzlu cekirdek
cips vardı
Bu kadın ne yedi peki hiçbir sey
Sadece çay içtim bir arkadaş çok ısrar etti hatta günde de mi yemiyecekain dedi yemeyecem dedim
Yarın tartı günü ve takımdan kan kaybetmemek sadece benim vereceğim kiloya bağlı
Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama karşı tarafta 50 kiloluk çeyrek porsiyon birinin yüzdesi ile yarısıyorum Yani ben 500 versem o 400 yine o yener anlatabiliyor muyum o yüzden üzerimde daha fazla sorumluluk hissediyprum. Siz de daha özenli ve düzenli menülerle gelin he mi mavi güzeller
@Nergis 35
@Beyaz leylak
Tutku44
@MAKE UP_
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
@bluegreeneyes
@Beklenen2
@Tesnim1903
@Deltavealfa
@tomrs
Teşekkür ederim kaptanımafiyet olsun canımm çok geçmiş olsun bu arada menün güzel sadece eğer seni çok yormayacaksam bi 15dk da olsun leslie yap olur mu
burdayım balım bebegimi şimdi yatagina koydum cok huzursuz neyi var anlamiyorum herseye agliyorTutku44 sen nerelerdesin güzelim
Nekadarlık seninkii 2 yaş demeburdayım balım bebegimi şimdi yatagina koydum cok huzursuz neyi var anlamiyorum herseye agliyor
1 yaşNekadarlık seninkii 2 yaş deme
ohh ohh afiyet şifa olsun canımm onu da bekliyorum menü vermeye toksa gelene kadar ben artıkınyosunlupapatya çamaşır katlıyormuş
Ben geldiimm kahvaltımı ediyorumm
Fileden fırınindan aldığım siyez ekmekle
Eki Görüntüle 3479652
Seninki erken başlıyorrr
Bak o şimdi ne kahvaltısıylaa gelcekk merakla bekliyorumm Efenin_Annesiohh ohh afiyet şifa olsun canımm onu da bekliyorum menü vermeye toksa gelene kadar ben artıkın
sagol canım öyle galibaSeninki erken başlıyorrr
dünkü menüyü de istiyorum kız ne gelcek nasıl gelcek iyi dimi haberler sende ahahahaBak o şimdi ne kahvaltısıylaa gelcekk merakla bekliyorumm Efenin_Annesi
Neseki uyumuş benumkide oğlen uykusundasagol canım öyle galiba
uyansın o bacaklarını yicem geter gari
Yaniiii iyimi kotümü abartmamıştır bence akşama menemen ve kefir var kaptanımdünkü menüyü de istiyorum kız ne gelcek nasıl gelcek iyi dimi haberler sende ahahaha
öyle sekerim yemin ederim dün esime dedim ki bu aksam sana hicbirsey yok canım çok sey istiyor hemen cay icip yatalım mutfaga girmicem dedimBizim takımın sloganı tok yatan bizden değildir mi olsa ne Sitare55
simdi benim kosusturmam baslasınNeseki uyumuş benumkide oğlen uykusunda