Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama kilo azaldıkca yuzde oranıda artıyor canım 90 kilo 1 kilo vermesiyle senin 1 kilo vermen ayni yuzde olmuyorne korkccam bee sen benden kork ama sende verecek kşlo çok o yüzden bşrazcık tedirginim evett bende verecek bişi kalmadı
Favorim siyez yaa cidden güzel etmiş bide çekirdekli aşırı tok tutuyo benisifa olsunnn
Eee sende oturdun yani uyuduğun gibi yapcanTabiki kahvemi icemeden bebegim uyandı
ohhhh ne guzell ben sezliyim ya canım spor yapmıyorum vücudumu zorlamıyorum ağrım oluyor hemen bıraktım 6 aydan sonra allahın izniyleeEki Görüntüle 3479718
yemek ocaga konuldu
etraf toplandı (oyuncaklar haric) wc banyo temizlendi
makinaya çamaşır atıldı
kahve zamanı(camasır atarken kahvemizin kopugunden olduk o ayrı)
bebegim uyanmadan spora gitmem lazım
ütüyü aksama erteledim spor oncelik
Sitare55
Jou
evet canımm bu sebeple kaptanın deli oluyor ya banaa Sitare55 ahahhaama kilo azaldıkca yuzde oranıda artıyor canım 90 kilo 1 kilo vermesiyle senin 1 kilo vermen ayni yuzde olmuyor
ne güzel tablon öyle13 agustos başlangıc 86.3
14 eylül 82
fark -4.2 kg
Eki Görüntüle 3479732
insa eylul sonu hedefime kavusurum
kız dünya iş yaptım koştum evde resmenEee sende oturdun yani uyuduğun gibi yapcan
neyse zaten sizi bu hafta yenicez canım kaptanımda o rahatlık var kadro zaten çalısıyorevet canımm bu sebeple kaptanın deli oluyor ya banaa Sitare55 ahahha
tesekkür ederim beni motive ediyor kaptanımne güzel tablon öyle
SPor da önemli simdikız dünya iş yaptım koştum evde resmen
aman canım kilo verilir ne olursa olsun sezeryanlıysan mecbur dikkat edicenohhhh ne guzell ben sezliyim ya canım spor yapmıyorum vücudumu zorlamıyorum ağrım oluyor hemen bıraktım 6 aydan sonra allahın izniylee
Hallettin bile şiniye kadar
Bende çamasirlar asıl bulaşikla boşaltıldı geriye konuldu oturdum 1 litre suyumu bitiriyoreeee
Kız çıtır çerez beni zorla zayıflatacaksın tamam 30 dk Eliptic 30 dk vücut hareketleri yapıcam@sibel_84
@nurovic
Jou
Efenin_Annesi
@trueliving_
@Goklerce
I irmaknehirgol
@Boncuk2307
@malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
naber arkadaşlarımmm bugünn ben 1 saat veyaa 1,50 saat yürüycem yarınki savaşı kazanabilmek içinn siz bugün ne sporları yapacaksiniz bakimmm kaptanınızn gözü üzerinizde ona göree
bugün sözün var spor etcen tamammı bi de karam deme daha nolurrBen yarın yapıcam söz
ayyy kalp kalbe karşıı ben sana yazarken sen bana yazdın ben seni düşünürken sen de beni düşündünn gözyaşlarım pıttKız çıtır çerez beni zorla zayıflatacaksın tamam 30 dk Eliptic 30 dk vücut hareketleri yapıcam
Jou kız hem menü vermiyon hem karşı taraf dişli diyon menü yaz lütfen hem de hergun olur mu bak hergun hepinizi kontrol edicem ona göre
Efenin_Annesi canım sende benden özel yazılar istedin hepiniz herşeye layiksiniz tabiki hazırlayacak ama menü yaz lütfen hem de hergun bak yazmazsan cokk uzulucem grubum aktif değil diye
@malahit canımm menü yaz lütfen bak senin menülerin çok özenli ve dikkatli oluyor diğer arkadaşlara sırf motivasyon için bile menülerini yazmalısın lütfen diyorum grubumuz için olur mu canım
I irmaknehirgol Irmak için bak özellikle seninle birlikte geçen hafta konuştuk ettik sana güvenim tam lütfen her gün beni yazalım spora ekleyelim dün menü yokmuş onu da yazarsan sevinirim burada aktif olalım karşı tarafa gününü gösterelim her birinizi tek tek özenerek seçtim hepinize güvenin tam
@sibel_84 canım seni özellikle kapının eline kalıyorsun niye diyeceksin özellikle her şeye dikkat ediyorsun diyetini tam zamanında vaktinde uyuyorsun harfi harfine uyuyorsun haliyle yağdan da kilo veriyorsun tam herkesin aradığı takım elemanısın sana güveniyorum bu haftaya güzel başaracağız diyorum ve güzel eksiler bekliyorum senden her zamanki gibi
@nurovic kız nuroviç senin de bak o kadar konuştuk ettik ikimizin de tatlı zaafı var ama bu hafta mavi takıma gününü göstermek için arkadaşlığımıza dayanaraktan özellikle desteğini bekliyorum ona göre menülerin sporların su miktarının güzel ve eksi getirsin bize hadi göster kendini lütfen benim için de lütfen
Jou aşko bak sana da güvenim tam menülerin çok güzel oluyor çok renkli oluyor ama dün menü vermemişsin rica edeceğim her gün aktif bir şekilde menü paylaşalım ve şu mavi takıma gününü gösterelim sizden ricam sizin bana desteğiniz aktif olmanız ve güzel menüler çıkartmanız ortaya sen zaten o menüler konusunda harikasın güzel hepsi göreceğine gene eminim efe'nin annesi de senin yakın arkadaşın anladığım kadarıyla birbirinize güzel motivasyon alıyorsunuz aynı şekilde devam edelim lütfen
Efenin_Annesi canım benim bu hafta harika bir eksi getirdin belki de hayatın en güzel eksisini verdim 2'li rakamlara indin yine aynı şekilde aynı az mı senden bekliyorum daha nice 80'leri 70'leri göreceksin sen bu azimle bunu başarırsın inanıyorum özellikle joy ile birlikte sizi almak istedim çünkü ikiniz yakın arkadaşsınız birbirinize destek olursunuz diye lütfen menülerini görselli bir şekilde gene istersen yazarak daha önceki haftalar gibi vermeye devam et olur mu aktif olalım ve bizim grubumuzu kazandıralım
Trueliving canım sana da güvenim tam dediğim gibi ekibimdeki herkese güvenerek gerçekten samimi söylüyorum ki içtenlikle güveniyorum menülerini senin de takip ediyorum çok güzel menüler çıkartıyorsun bebişten dolayı biraz spor yapamıyorsun ama yine aynı şekilde Ufak Ufak da olsa nesillere devam et lütfen güzel eksiler göreceksin hem bizim için hem de özellikle kendin için bunu başaracağına inanıyorum sana menüyü her gün verelim lütfen ama olur mu
canımm kişisel olarak hepinize özel mesajlarda yazdım ama sen hala 2 gündür menü yazmıyorsun aklım sende takılı kaldı ona göree lütfen paylaşımlarına devam et burada diğer arkadaşlarımızda motive olur benimde görmem lazım cıs bişi yedin mi spor yaptın mı?
Bak o şimdi ne kahvaltısıylaa gelcekk merakla bekliyorumm Efenin_Annesi
3 arkadaşım menü verin lütfen bak hepinizi tek tek çokk seviyorum ama ne yediniz bilmek görmek ve yorum yapmak istiyorum azcık çenem düşcek bu hafta idare edin beni olur muu
@sibel_84 @Azmet5255 Efenin_Annesi bekliyorum kızlarr
KAPTANIMMM@sibel_84
@nurovic
Jou
Efenin_Annesi
@trueliving_
@Goklerce
I irmaknehirgol
@Boncuk2307
@malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
naber arkadaşlarımmm bugünn ben 1 saat veyaa 1,50 saat yürüycem yarınki savaşı kazanabilmek içinn siz bugün ne sporları yapacaksiniz bakimmm kaptanınızn gözü üzerinizde ona göree
Oyyyyy masaallaaahh uyudu bide geriye evde kim var kız spora gidiyon salonamı tvdenmi sporaman canım kilo verilir ne olursa olsun sezeryanlıysan mecbur dikkat edicen
oh kolay gelsin
bende 1 litre ictim mutfaktayken şimdi spora gidicem emzirdim geri uyudu
Cumartesiden itibaren yazdım Kaptanım temiz içerikli olduğunu düşünüyorum Jou mesaj attı Kaptanım seni soruyor diye söyle ona çamaşır katlıyormuş de dedim söylememiş hain dom domEfenin_Annesi evet canımm seni yakaladımm gülücüklü emojilerinden ne yedin bakem dün ve bugün sabah allahım cıs olmasın aminn
Ama gece yapabilirim şu an ev işi moodKız çıtır çerez beni zorla zayıflatacaksın tamam 30 dk Eliptic 30 dk vücut hareketleri yapıcam