- 3 Ocak 2020
- 5.680
- 31.440
50 kilo iken artık yag verme zamanı diyemezsin tamam mı
masallah subhanallah nazar goz degmesin kuzum cok guzel verdin tatil odeminde gitti tebrik ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 kilo iken artık yag verme zamanı diyemezsin tamam mı
Kapıdan kovarlarsa bacadan gir canım, enerjine ve motivasyonuna hep ihtiyacımız olacak
bravo canım bu haftayı iyi atlatmıssınGüno
Geçen cumartesi :94.1
Bugün :94.1
Sabit
Sağol canım kuzum her gün 7000 den aşağı adım atmadığım için tempo yüksekti birde kaçamak yapınca sonraki günler bırakmama içine giriyorum sanırımbravo canım bu haftayı iyi atlatmıssın
Tebrikler senden bir balkon konuşması bekliyorum.Kilo bildirimim
LenaG @Nergis 35
@Mthn83 yosunlupapatya @Beklenen2
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 74.8
Fark - 2 kilo = 2000 gr
Eki Görüntüle 3478959
Tamam sustum sustum ama nurovic de 45 olmak istiyor ona yürüyün yaa hep bana hep bana olmuyor ama hahahah50 kilo iken artık yag verme zamanı diyemezsin tamam mı
masallah subhanallah nazar goz degmesin kuzum cok guzel verdin tatil odeminde gitti tebrik ederimmm
Vaaayyyyy kimin bacikosuu beee ahahah haftada iki kilo sen bu gidişle 69 sun kizzKilo bildirimim
LenaG @Nergis 35
@Mthn83 yosunlupapatya @Beklenen2
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 74.8
Fark - 2 kilo = 2000 gr
Eki Görüntüle 3478959
Teşekküt ederim canım,amannn ya rabbimmmm harikaaaa
masallah canımmm
Sende de o azim var canım harikasınbakmaz bakmaz sen yoluna bak tatlımm bende 81 i gormeden 79.9 görsemmmmmmmm allahımmmm
Teşekküt ederim canımVay vay vayyyyyy
Harikasın.
Tebrik ederim
Yorulcan mı diyon yaniTmm sen tavşan ben kaplumbağa
Tebrik ederim
Bugünden tezi yokheeyyyyy bu neeeeee masallah kızz
@Mthn83 Sitare55 @Nergis 35
kızlar toplaşın ne zaman atacaz bu kızı gruptan
bide yag gitme zamanı demiş kızzz bi dur
Bu hafta halk oyununa da başlıyorumVaaayyyyy kimin bacikosuu beee ahahah haftada iki kilo sen bu gidişle 69 sun kizz
O sessiz sessiz takılıyor yağ verme zamanı demiyor nuroviçin bugunfen sonraki mahlası aperatifTamam sustum sustum ama nurovic de 45 olmak istiyor ona yürüyün yaa hep bana hep bana olmuyor ama hahahah
Sağol canım benim
YapiciimmmTebrikler senden bir balkon konuşması bekliyorum.
Eliptic efsane bir şey canım. Haftada birkaç gün kullansan bile çok ciddi fark ediyor. Ben fırsat bulup bilebilsem verdiğimin 2 katını veririm her hafta. Çok terletiyorKızlar sizce evde kondisyon bisikleti mi yoksa eliptik bisiklet mi almalı daha çok hangisi yağ yakar kullanislik açısından kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirler mi?
He yaa nurovic benim gibi değil yoğurt yiyip yatıyorO sessiz sessiz takılıyor yağ verme zamanı demiyor nuroviçin bugunfen sonraki mahlası aperatif
Bı dur artık yerinde duurr hem iş hem üç çocuk bir de halay horon diyo bu kizdaki enerjinin onda biri bende olsa yeter yaa bir tane bebeyle ağladım durdum bu haftaBu hafta halk oyununa da başlıyorum
Daha çok hareketim olacak yani
Çok teşekkür ederim çeyrek porsiyonum benim