Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen günlerdir aç geziyon yaaİkindi
1 kase yoğurt
1 avuç beyaz leblebi
Akşam
1 tabak taze fasulye yemegi
3 lt su
LenaG gezegenfeza
Selam canım evet bende bugün öyleyim patili kızım bugün keyifsiz olunca benimde tüm modum düştü önümdeki yemekleri görmeden kafam dağınık bir biçimde yedim hem açtım hem toktum bilinçsizce yedim işte kızım da kalkıp mama yedikce dünyalar benim olduSelam kızlarr,
Bugün tok olduğum halde her şeyi yemek istedim. O kadar zor tuttum ki kendimi. Stres insanı yemeğe sürüklüyor. Sağlıklı atıştırmalıklarla geçiştirmeye çalıştım. Ama hala bir şeyler yemek istiyorum.
Bizim en çok kilo alma sebebimiz duygusal açlık bence. Kendimizi yemeğe vuruyoruz. Kilo almayanlar bu yüzden almıyor. Yiyor doyuyor ve bitti. Benim bi arkadaş vardı öldürsem 1 kaşık fazla yemiyordu. Bazen diyordum 1 kaşık kalmış tabağında nolur ye çöpe gitmesin diye. Yokk diyordu. Bu arada geçmiş olsun şimdi iyidir inşallahSelam canım evet bende bugün öyleyim patili kızım bugün keyifsiz olunca benimde tüm modum düştü önümdeki yemekleri görmeden kafam dağınık bir biçimde yedim hem açtım hem toktum bilinçsizce yedim işte kızım da kalkıp mama yedikce dünyalar benim oldu
Ben de bi ara hamurişi yerken hayal ettim kendimi. Sanki öyle mutlu olacakmışım gibi. Sonra dedim ki malahit kendine gelll. O kadar uğraşıyorsun yazık etme diye.Selam canım evet bende bugün öyleyim patili kızım bugün keyifsiz olunca benimde tüm modum düştü önümdeki yemekleri görmeden kafam dağınık bir biçimde yedim hem açtım hem toktum bilinçsizce yedim işte kızım da kalkıp mama yedikce dünyalar benim oldu
Kesinlikle doğru canım ben mutsuz olunca gece yarıları bile biliçsizce yemek yerdim kimi mutsuzken yiyemez bende tam tersi olanlardan işteBizim en çok kilo alma sebebimiz duygusal açlık bence. Kendimizi yemeğe vuruyoruz. Kilo almayanlar bu yüzden almıyor. Yiyor doyuyor ve bitti. Benim bi arkadaş vardı öldürsem 1 kaşık fazla yemiyordu. Bazen diyordum 1 kaşık kalmış tabağında nolur ye çöpe gitmesin diye. Yokk diyordu. Bu arada geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
Aman deyim hiç öyle şeyler düşünme canım hep beraber düşünmeyelim bak cumartesi geliyor ❤Ben de bi ara hamurişi yerken hayal ettim kendimi. Sanki öyle mutlu olacakmışım gibi. Sonra dedim ki malahit kendine gelll. O kadar uğraşıyorsun yazık etme diye.
Aynen o kadar emek veriyoruz hepimiz. Güzel sonuçlar alıp öyle fit çıtır hatunlar olalımAman deyim hiç öyle şeyler düşünme canım hep beraber düşünmeyelim bak cumartesi geliyor ❤
Bugün sadece öyle oldu mecburen dünün acısını çıkartmak içinKız sen günlerdir aç geziyon yaa
Ohh afiyet olsun canımm güzel eksilerin olsun bacikommMenüm
LenaG Mthn83 Nergis 35
yosunlupapatya B Beklenen2
Öğle 12.30 : 2 yumurtadan omlet
2 dilim t b ekm
5 zeytin 36 gr beyaz peynir
Domates 1 yeşil biber
1 armut
Ara 16.45 bir salatalık
Ara 17.45 : türk kahvesi
11 badem, 2 hurma
15 gr galeta(chia tohumlu)
Akşam 19.30 : 1 kepçe corba
6 y kaşığı taze fasulye
3 kasık yoğurt
Su 3 litre
Spor 12bin adım
Yok kızce genel olarak akşamları yoğurt filan yetip günü kapatiyon sen takip ediyorum seni kadrajimdasin hahaahaBugün sadece öyle oldu mecburen dünün acısını çıkartmak için
Canımm nettin akşam üç kaşık pilav yeterli aslında pilav yerine az tavugu veya salatayı arttirsan iyiymiş afiyet olsungezegenfeza LenaG
10 eylul sali
Sabah 9.00
1 d peynir ve 1 uxun dilim kepekli ekmekile tost, , domates salatalık, 10 badem
Oglen 14
10 kasik şehriye pilavi , 6 kup parca tavuk . Semizotu salatasi
Araogun . 1 minik cikolata , kahve
Aksam. 1 muz , 1 cay bardagi yer fıstığı
Spor 6000 adım
Hattaa son üç aksamdur salat yoğurt yoğurt yetip yatmissin Allah'ım darisu banaaa bende son üç öğlendir salata yiyorum haliynen akşama acıkınca salduriyorum herşeye ahahaha bu yazı niye kalinlasti ya nere bastım benBugün sadece öyle oldu mecburen dünün acısını çıkartmak için
Yok kiz öyle yapmıyorum diye biliyorum benOhh afiyet olsun canımm güzel eksilerin olsun bacikomm
Yok kızce genel olarak akşamları yoğurt filan yetip günü kapatiyon sen takip ediyorum seni kadrajimdasin hahaaha
İlahi çok hoşsun yaaaa.Hattaa son üç aksamdur salat yoğurt yoğurt yetip yatmissin Allah'ım darisu banaaa bende son üç öğlendir salata yiyorum haliynen akşama acıkınca salduriyorum herşeye ahahaha bu yazı niye kalinlasti ya nere bastım ben
O sizin hoşluğunuz efenimmYok kiz öyle yapmıyorum diye biliyorum ben
İlahi çok hoşsun yaaaa.
Katılıyorumm ve ayar oluyorumm kocalaraBenim kocada sigarayı 10 yıldır bırakmış. Aynen hareketli. Evlendiğimizden beri doğru düzgün kilo almamış toplasan 3/4 kiloyu bir alıyor bir veriyor diyet yapmadığı halde