Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım menune saglikli yaglar ve saglikli tohumlar eklesen daha tok tutacak uzun süre10 eylül menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim tb ekmeği
Öğlen
2 kase çorba
Akşam
5 köfte
Salata
1 kase çorba
Su 3lt
LenaG Nergis 35
Spor olarak çocuğu kreşe götürüp getirdim ama çok yoruldum ya iki çocukla git gel oğlan bnsiz durmuyor galiba artık götürmeyeceğim.
Bide bn çok aşırı acıkıyorum ya emziriyom ondan mı daha öncede diyet yapıyordum ama bu kadar zor değildi sanki
senin esmer ablan kim kaptanımm bizede soyle bizde yapalımmAfiyet olsun yogurt baya olmuş sende şişkinlik yapmiyormu
Sabah 10 du Akşam 6 da bitirdim
Tabiii tabiiii hiıııı
Çalışan annenin işi zor ütü gibi vs isleri haftasonu na bıraksan daha iyi olmaz mı akşamda sana dinlenme fırsatı kalır
Afiyet olsun canım benim bugün de saşmadin çok güzel
Afiyet olsun canim emzirdigin icinmi acaba diyeceğim ama bu kan değerlerine baktir istersen
Çok güzel olmuş afiyet olsun canım benim
Bende evde yaparken tel.den aciyordum o esmer ablayı yandada saniyesini yazıyor muge anli yi izlerken tel.tv nin yanına koyup hem izliyor hem yapıyordum hiç anlamiyordum nasıl bittiğini
Afiyet olsun canım yorucu günün sonunda güzel olmuş iyiki de dondurma yememissin bis kalori alacaktin
Çok geçmiş olsun canm sıcak tutmus iyi yapmışsın benimde çok tutulurdu varsa kas gevsetici kullan zeytinyağıylada ovala iyi gelirgünaydınn kızlarr
boynum tutulmus gece bebegiminkucaklayamıyorum nasıl hızlica gcer hareket ettikce agriyor
sıcak su torbasi koydum ama
yok yok siz bakmayın bana dün yoğurdumu köftemi azıcık ara öğünümü yapıp üstünde de 2 mile leslie yapıp yattım valla :)yazma kuzum yazma walla etkilenirizzz
ayy ne güzel maşallah sanaAy cok mutluyum dünün gramı uctu gitti
Muthiş
bende haftalık yapıyorum ütülerimibenimde var bir o kadar yaa
kas gevşetici bi krem iyi gelecektir canım geçmiş olsungünaydınn kızlarr
boynum tutulmus gece bebegiminkucaklayamıyorum nasıl hızlica gcer hareket ettikce agriyor
Cuma günü bebeği aşıya götüreceğim zaten bnde bi kan vereyim en iyisi kan değerlerim düşmüş olabilir çünkü doğumdada kan değerlerim baya düşüktüAfiyet olsun yogurt baya olmuş sende şişkinlik yapmiyormu
Sabah 10 du Akşam 6 da bitirdim
Tabiii tabiiii hiıııı
Çalışan annenin işi zor ütü gibi vs isleri haftasonu na bıraksan daha iyi olmaz mı akşamda sana dinlenme fırsatı kalır
Afiyet olsun canım benim bugün de saşmadin çok güzel
Afiyet olsun canim emzirdigin icinmi acaba diyeceğim ama bu kan değerlerine baktir istersen
Çok güzel olmuş afiyet olsun canım benim
Bende evde yaparken tel.den aciyordum o esmer ablayı yandada saniyesini yazıyor muge anli yi izlerken tel.tv nin yanına koyup hem izliyor hem yapıyordum hiç anlamiyordum nasıl bittiğini
Afiyet olsun canım yorucu günün sonunda güzel olmuş iyiki de dondurma yememissin bis kalori alacaktin
Ay vallahaa beklemiyodumm kesin sütüm dolu diye fazla çıktı bugün emzirdim tarttım fark ettiayy ne güzel maşallah sana
bende haftalık yapıyorum ütülerimi
kas gevşetici bi krem iyi gelecektir canım geçmiş olsun
Evde chia tohumu var aslında nasıl kullanmam gerekiyor kicanım menune saglikli yaglar ve saglikli tohumlar eklesen daha tok tutacak uzun süre
zeytinyagi,hindistan cevizi yagi, chia ,keten tohumu gibi gibi
dün akşam yemegin yanına bir dilim de tbuğday ekmeği yemiştim yazmayı unutmuşumİyi akşamlar arkadaşlarimm
LenaG gezegenfeza
Öğlen 12//
Bir kase kuru cacık (mısırlı dereotlu)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara iki adet ceviz
Akşam 18.30//
6 adet köfte
İki havuçtan tarator
Akşam 21.30//
9 10 adet çubuk kraker
Bir avuç fındık çiğ yanına yeşil çay içtim
Spor//
3lt su bitti
İki mile Leslie yaptım
Nasıl içtiğimi bir görsen çok şükür 1 bardak kaldıbende ananası çok seviyorum yiyorumdaNe işle uğraşıyorsun canım?
Ayy benimde istiyor ama yemiyorum hatta tatil yaramadı sanki bana bu hafta başladım ama içli köfte çiğ köfte gözleme trilece tatlısı yazarken bile utanıyorum aslında arkadaşlarım etkilenir diye ama sanırım biraz duygusal açlık gibi bir şey yine de cumartesiye kadar elimden geldiğince dayanacagim tatlı filan yemeyeceğim
Kız iyi içiyorsun kabuk be ahaha ama ananasi bir oturuşta bitirir kalkarım meyve seven biri olarak ama tabii diyetteyken tatlı ve çok şekerli geliyor yemem yani ciss bana
Günaydınn kızlarr
GünaydınlarGünaydın canlar
günaydınn kızlarr
senin esmer ablan kim kaptanımm bizede soyle bizde yapalımm
Masalahhh almamışsın nasıl becerdin CanımTatilim bitti tekrar dan burdayım 24 Ağustos da 64,4 de kalmisim
Bugün 11 Eylül 64,8 LenaG
Eki Görüntüle 3477505
Ayyy Canım kıyamamGünaydın canım kızlar
Bende kızımın kusma sesine gözümü açtım kalktım kapıya gelip ağlama sesi çıkardı tabi kapıyı hiç kapatmıyorum hep aralık aynı bebek ben kustum dedi kalkıp temizledim sonra koynuma yatırdım yine kusmaları arttı aklım çıkıyor hastalığı tekrar edicek diye ama genel durumu gayet iyi dua ediyorum normal kusmadır diye şimdi kalktı mamasını kıtırdattı geri geldi zaten anormal bir durum sezdiğimizde hiç durmadan titreyerek kliniğe götürüyorum normal bir vakitte kliniğin oradan geçerken bile tüm modum düşüyor o tarafa bakamıyorum o kadar zor anlar geçirdik ki Allah'ım birdaha yaşatmasın kızım iyi olunca tabiki bende iyiyim şimdi çektim
Canım ben 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı atıp sisdikden sonra içiyorum birde yulaf yaparsan onun içine koyup puding gibi yiyoŕumEvde chia tohumu var aslında nasıl kullanmam gerekiyor ki
senin esmer ablan kim kaptanımm bizede soyle bizde yapalımm
Teşekkür ederim canm bir hafta denize girdiğim zamanlar çok dikkat ettim sonrasında biraz kaçırdım cerezdir tarhana 65 olmuştum bir haftaya yakın ahsam yemeklerimi çok az yedim , dünden buyana sabahları aç karna yeşil çay içiyorum onunda etkisi oldu sanırımGünaydınlar
Masalahhh almamışsın nasıl becerdin Canım
Ayyy Canım kıyamam
Canım ben 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı atıp sisdikden sonra içiyorum birde yulaf yaparsan onun içine koyup puding gibi yiyoŕum