Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şakaaaaaO benim kızım
Kızzz kaptiş sen de tut ağzınıBeklenmedik misafir çıktı bana
Kızlar yarın salı tartı günü sizden ricam dikkatli olalım hepinizi çok seviyorum biliyorsunuz birinizi
Kırmızı takıma vermeye niyetim yok
Eliptikte ne çok yapan var en favorim ip atlamak benimdecok yogun bir günün ardından eliptige cıktım
evinin altınüstü bir gunde temizledim pertim çıktı
Sitare55
sen naptın bugun spor yapabildin mi canım
İp aldım ben de atlayayım diye ama nerde atlayacağımı bilmiyorum.Eliptikte ne çok yapan var en favorim ip atlamak benimde
Kızzz ip niye alıyonn ben ipsiz atliyorum ip atlar gibii onla yapamıyosan normal ip atlar gibi atlaİp aldım ben de atlayayım diye ama nerde atlayacağımı bilmiyorum.
Senin adına çok sevindim canımMenümü yazmadan önce, bugün moralim düzelir belki diye olmayan kıyafetlerimi denedim çoğu artık oluyor. Birkaç tane var olmayan, biraz daha zayıflayınca onlar da olacak inşallah. Moral motivasyon sağladı bana mutlu etti. şimdi menümü yazabilirim.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği arasına 1 yumurtadan omlet, 4 ince dilim sucuk, 1 kk peynir, 4-5 yeşil zeytin, 2 salatalık
Ara Öğün 15.00
1 tüysüz şeftali
Ara Öğün 17.00
1 armut
Akşam Yemeği 19.30
Bolca salata, 4 yk yoğurtlu mantı, yarım tavuk göğüs.
2 lt su, spor yok, toparlanabilirsem belki yaparım şifayı kaptık kış gelmeden.
LenaG gezegenfeza Nergis 35
Ay hadi bu yıl çok istiyorumyaparız canımmmm yaoarızzz
Gerçekten mi hedef tablosundan yaşına bakmakla uğrastırma beni Efenin_Annesi kaç yaşındasınO benim kızım
Yapmadım ama bi 6 bın adımım var canımcok yogun bir günün ardından eliptige cıktım
evinin altınüstü bir gunde temizledim pertim çıktı
Sitare55
sen naptın bugun spor yapabildin mi canım
Hiç zevk vermiyor öyleKızzz ip niye alıyonn ben ipsiz atliyorum ip atlar gibii onla yapamıyosan normal ip atlar gibi atla
Aaaa tevafuğa bak az önce netten bş şey gördüm karınla alakalı. Biri mekik sormuştu hatta kimdi dedim bağlantıyı kopyaladımBen mekikle ilgili birşey sormuştum kimsede cvp vermemiş püü sizzeee
Aaaa tevafuğa bak az önce netten bş şey gördüm karınla alakalı. Biri mekik sormuştu hatta kimdi dedim bağlantıyı kopyaladım
Bugün hiç yememişsin kaptanım takımda göz diktiklerin var zaarrBende olmayan menümü yazayım
14:00
1 yumurta sarısı
Bikaç lokma beyaz peynir
3 kaşık mercimek çorbası
17:00
1 avuç ceryy domates
19:30
1 avuç cerry domates
1 lt su
Yarım lt dukan
1 kupa siyah çay
2 kupa kahve
3.700 adım şimdilik
Bugün Ağrı var, fırsat buldukça yatıyorum
LenaG
Ee ozaman bul çözümü sanada çözüm bulmaya gelmiyo haa otur atlamaaAy hadi bu yıl çok istiyorum
Hepimiz ocağa kadar hrdefimize ulaşıp zevkine vucudumuz daha sıkı olsun diye spor yapalım inşallah
Gerçekten mi hedef tablosundan yaşına bakmakla uğrastırma beni Efenin_Annesi kaç yaşındasın
Yapmadım ama bi 6 bın adımım var canım
Hiç zevk vermiyor öyle
İşte adam diyor ki karın için mekik çekmeyin kardiyo yapın diyorVallahaa vuracağıdimm hepinizi ama bu karın mekik yok ben karın için sordum aslinda
ben ocaga kadar kendime bir hedef koymadım eylulu once hesaplayayım sonra onu bir düsüneyimAy hadi bu yıl çok istiyorum
Hepimiz ocağa kadar hrdefimize ulaşıp zevkine vucudumuz daha sıkı olsun diye spor yapalım inşallah
Gerçekten mi hedef tablosundan yaşına bakmakla uğrastırma beni Efenin_Annesi kaç yaşındasın
Yapmadım ama bi 6 bın adımım var canım
Hiç zevk vermiyor öyle