Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuuu geçmiş olsun baya bi çarpti sana eve gider gitmez sıcak duş alsaydın keşkeAy kızlar yaz gününde grip olmak ne demek ya.
Dün çok yürüş yaptım aşırı terledim birde rüzgar vardı bu gün gözlerim burnum akıyor boğazım kulaklarım ağrıyor
Sağol canım. Her yürüyüş sonrası eve gelip duş alıyorum. Ama dün çok koşturdum okul çocuklar randevu derken hiç oturmadım neredeyseVuuu geçmiş olsun baya bi çarpti sana eve gider gitmez sıcak duş alsaydın keşke
Oyyy çocuklar oldumu kendimizi unutuyoruz sende haklısınSağol canım. Her yürüyüş sonrası eve gelip duş alıyorum. Ama dün çok koşturdum okul çocuklar randevu derken hiç oturmadım neredeyse
Bence çok iyi olmuş
ayyyyyyyyy ben günleri şaşırdım ama çok iyi oldu o zamanYarın degilmiydi tartı
Bende 1.litre su içtim dedim Allah Allahayyyyyyyyy ben günleri şaşırdım ama çok iyi oldu o zaman
neyse wc hallolunca ve de 14.000 e yakın adım atınca bayağı bir düştü kilo. yarın güzel rakam gelir inşallahBende 1.litre su içtim dedim Allah Allah
Ooo bomba gibi geliyorsun babyneyse wc hallolunca ve de 14.000 e yakın adım atınca bayağı bir düştü kilo. yarın güzel rakam gelir inşallah