Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasıl oldun ıyimisingünaydınn herkesee
ve benim canım takımım hastaliktan 2 gündür ilgilenemedim
kusuruma bakmayın kızlar
Teşekkürler kaptanımGünaydın kızlar 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun
Karam biraz sersem ama dünden iyiyim
Yarın degilmiydi tartıKaç gündür wc çok fenaydı. Sabah tartıdan sonra kahvaltı yaptım üstüne kahve içtim az önce WC'ye çıktım
Günde 45 dk spora ayırıyorum kaptanım başladığımdan bu yana. Regl dönemim olduğu için ve akşamları pek iştahım olmadığı için hem protein açığımı doldurmak hem de tatlı krizlerimi engellemek için kullanıyorumAfiyet olsun canım bu protein shake aktif spor yapmıyorsan gerekli değil ama tadı çok güzel oluyor
Sağol canım. Sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım bu protein shake aktif spor yapmıyorsan gerekli değil ama tadı çok güzel oluyor
Afiyet olsun hafif bir gün olmuş
Afiyet olsun canım güzel
Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun ananası ödem için mi tüketiyorsun normalde 2 dilim yeter canım
Afiyet olsun canım spor süper
Afiyet olsun evet toparlanmış
Kiraz sapı çayı canım
Daha dün yaptım tadına baktım sanki alttan alttan biraz yumurta kokusu geliyor ama daha soğutmamıştım. Soğuduktan sonra eşim tadına baktı bayıldı müthiş bişi dedi
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun
Süper olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım
Tamam canım
Afiyet olsun güzel atlatmışsın dışarıdan yemeği
İyi tatiller canım
Günaydın canım
Afiyet olsun güzel olmuş temizlik sporların atasıdır
Afiyet olsun canım güzel
Günaydın canım
Afiyet olsun iyi idare etmeye çalışmışsın
Günaydın canım hayırlı cumalar
Maşaallahh kizz bol sebzeeEki Görüntüle 3472750 Kızlar günaydın merhaba Şimdi kahvaltımı yapacağım salata yediğimi biliyorum ama şu küçük kasedeki kabak biberler kırmızı biber yeşil biber soğanla yapmış olduğum bir kavurma bilmiyorum Sabah bundan canım istedi bunu yapmak istedim adı ne onu da bilmiyorum
Jou
LenaG
Tutku44
Aynen öylee değiştirip şaşırtman gerekSağol canım. Sanada afiyet olsun
Hem ödem için hemde sevdiğim için şimdilik başka meyve istemiyorum ama artık yarından itibaren değiştireceğim. Sürekli yediğim için eskisi gibi ödem attırmıyor
He vallahi elcom böyle bisey canım istedi kahvaltıda Öğle yemeği gibi olduMaşaallahh kizz bol sebzee
Yarımşar taneyi de uzata uzata yedim ki en azından elimde görürlerse ye diye ısrar etmesinler diyeAfiyet olsun canım bu protein shake aktif spor yapmıyorsan gerekli değil ama tadı çok güzel oluyor
Afiyet olsun hafif bir gün olmuş
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun ananası ödem için mi tüketiyorsun normalde 2 dilim yeter canım
Afiyet olsun canım spor süper
Afiyet olsun evet toparlanmış
Kiraz sapı çayı canım
Daha dün yaptım tadına baktım sanki alttan alttan biraz yumurta kokusu geliyor ama daha soğutmamıştım. Soğuduktan sonra eşim tadına baktı bayıldı müthiş bişi dedi
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun
Süper olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım
Tamam canım
Afiyet olsun güzel atlatmışsın dışarıdan yemeği
İyi tatiller canım
Günaydın canım
Afiyet olsun güzel olmuş temizlik sporların atasıdır
Afiyet olsun canım güzel
Günaydın canım
Afiyet olsun iyi idare etmeye çalışmışsın
Günaydın canım hayırlı cumalar
Bence çok iyi olmuşHe vallahi elcom böyle bisey canım istedi kahvaltıda Öğle yemeği gibi oldu